Mănuși snowboard SNB 580 PROTEC Gri Adulți

18999 LEI

Produs conceput pentru a asigura protecție în timpul practicării de snowboard. Spumă pe palmă și compatibilitate cu protecții încheietură.

Mănuși adaptate practicării de snowboard, datorită protecției de la nivelul palmei, integrată și concepută pentru a fi purtată ușor cu o protecție încheietură sub mănuși.

Culoare: Gri carbon / Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție împotriva loviturilor

Protecție palmă în funcție de exigențe certificate la nivel european.

Căldură

Vatelină 150 g/m² - dosul palmei și 60 g/m² - palmă, căptușeală material pieptănat.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă, cu tratament exterior hidrofob.

Rezistenţă

Material principal rezistent la abraziune.

Compatibilitate

Se pot purta cu protecții pentru încheieturi.

Libertate de mișcare

Croială precisă și performantă.

Dexteritate

Nu afectează dexteritatea.

Informații tehnice

O normă de protecție drastică

Aceste mănuși au fost concepute și testate într-un laborator independent, în funcție de protocolul normei EN 14120, în ceea ce privește partea de protecție de la nivelul palmei.

Membrană impermeabilă.

Membrană impermeabilă, formată dintr-un strat de polimer foarte subţire, plasat între căptuşeală şi materialul aflat în contact cu exteriorul. Această membrană formează o barieră împotriva apei şi oferă impermeabilitate totală produsului. În plus, materialul exterior al produsului este supus unui tratament hidrofob ce limitează absorbţia apei. O mănuşă tip cauciuc este etanşă. O mănuşă cu membrană nu va fi suficient de etanşă în condiţii de umiditate extremă.

Rezistenţă la vânt

Toate mănușile Wedze protejează de frig.Ştiaţi că vântul amplifică senzația de frig? La o temperatură exterioară de 0 °C și vânt de 20 km/h, temperatura resimțită este de -10 °C. Materialul de protecție împotriva vântului reduce senzația de frig.

Utilizare

Pentru a vă pune rapid mănuşile, este suficient să trageţi spre interior de chinga de la nivelul încheieturii. Puteți purta protecții pentru încheieturi.

Împotriva pierderii

Șnur reglabil pentru fixare la încheietură, pentru a nu risca să pierdeți mănușile la urcarea în telescaun.

Dexteritatea mănușilor

Mănușile asigură dexteritate. Dexteritatea acestora a fost evaluată pe o scară de la 1 la 5, în urma unor teste de pe teren. Dacă dexteritatea mănușilor este 5, acestea asigură o bună manipulare a obiectelor.
Pentru a evalua nivelul de dexteritate al mănușilor, echipa noastră a testat capacitatea de punere și îndepărtare a ochelarilor de schi, reglarea cataramelor clăparilor, deschiderea/închiderea fermoarelor jachetei.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Material intercalat 100% Poliester Palmă 100% Piele de capră Căptuşeală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Manșetă 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, frig, etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,41 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii