FORCLAZ

Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g

3999 RON
Ref. : 8586546

Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult: 120 g.

445 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 510 g.

Culoare: MARO

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

  Aport energetic

  445 Kcal pentru 100 g produs deshidratat și 534 Kcal pt 510 g produs rehidratat.

  Transportare ușoară

  Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 120 g.

  Imagini

  Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g
  Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g
  Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g
  Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g
  Mâncare deshidratată Piure de cartofi cu carne tocată 120 g

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare

  Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

  Liofilizare sau deshidratare?

  Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
  Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.

  Cum sunt preparate produsele?

  Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.

  Cel mai bun piure:

  Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. am dezvoltat o rețetă cu un conținut mai mic de sare și oferind mai multe kilocalorii.Roșiile și carnea sunt de origine franceză, și sunt liofilizate.Carnea de vită este gătită. Am ales acești fulgi de cartofi de origine franceză fără emulsificatori!Toate acest îmbunătățiri ne-au permis obținerea certificatului : ces améliorations nous ont permis d'obtenir la certification Origine garantată din Franța.
  Produs fabricat în Franța.

  Dimensiuni şi greutate

  Greutate rehidratat: 510 g
  Greutate produs uscat: 120 g
  Dimensiuni: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
  Greutate totală: 120 g, cu ambalaj.

  Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

  Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.1 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Preparat deshidratat pentru piure de cartofi cu carne de vită, origine Franța. Ingrediente : Fulgi de cartofi 40%, LAPTE INTEGRAL 33%, carne de vită fiartă gătită prin liofilizare 15%, sare de masă, ierburi aromatice de Provence, piper, brânză liofilizată 9.2%, sare de masă, pătrunjel 0.4%, nucșoară.Carne de vită, origine Franța. Carne liofilizată.Poate conține urme de: SULFIȚI, ȚELINĂ, PEȘTE, CRUSTACEE, MOLUȘTE, OU, SUSAN, SOIA, FRUCTE CU COAJĂ.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat.

  TESTE

  Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

  Aprobat de

  Produsele au fost testate și pe teren, la drumețiile efectuate în Masivul Mont Blanc, unde, de altfel, se află și sediul mărcii Forclaz.Boxerii au fost testați și validați pe teren, A fost gustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri