ECODESIGN
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250

Lanternă Frontală ONTRAIL 250

14999 LEI
8577824

Produs conceput pentru trail pe timp de noapte. Lanternă 250 lumeni, cu 3 moduri de iluminare.

Lanterna frontală 250 lm este ideală pentru primele curse nocturne de trail: 3 intensități de iluminare, pentru a vedea bine drumul pe timp de noapte, și lumină pe spate, pentru a fi vizibil în oraș.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Putere

60, 120 sau 250 lm: 3 niveluri de intensitate a iluminării, la alegere.

Autonomie

O frontală care luminează: timp de 20h cu 60 lm, cu 7120 lm și 4h30 cu 250 lm.

Eficienţă vizuală

Vedeți unde pășiți: la 30 m - 60 lm, la 60 m - 120 lm și la 85 m - 250 lm.

Capacitate de reîncărcare

Bateria LG® este reîncărcabilă prin micro USB. Nivelul bateriei este vizibil.

Lejeritate

Lanternă foarte ușoară, cântărește doar 105 g.

Confort

Banda elastică, reglabilă și care se poate spăla, asigură susținere optimă.

Stabilitate

Repartizare optimă a greutății pe frunte și ceafă.

ECODESIGN

Am îmbunătățit consumul de material cu 25% pentru a reduce impactul asupra mediului.

Informații tehnice

Vedeți și fiți vizibil

3 intensități de iluminare: În oraș, 60 lm sunt suficienți. Pe lângă pădure, puteți opta pentru 120 sau 250 lm. De asemenea, cele 3 trepte de înclinare și fasciculul de lumină difuză vă permit să vedeți în față, dar și în laterale. Lumina din spate (recomandată în oraș), poate fi aprinsă sau stinsă, apăsând timp de 3 secunde pe întrerupătorul acesteia. Aceasta se aprinde în același timp cu lanterna frontală, dacă ați activat-o la utilizarea anterioară, și vice-versa.

Încărcați bateria lanternei frontale

Acest produs este un pas mare pentru Evadict®, pentru că înseamnă sfârșitul bateriilor de unică folosință din oferta noastră! De asemenea, am apelat la liderul mondial din domeniu, pentru a asigura fiabilitatea, rezistența în timp și performanța bateriei: LG®. Poate fi încărcată prin port micro USB. Practică, deoarece puteți verifica nivelul de încărcare.
Mai mult, este normată IPX4, deoarece rezistă la intemperii (când vine vorba de trail, vremea nu este întotdeauna frumoasă).

Banda elastică

Este bine să aveți o lanternă frontală care luminează puternic. Dar e și mai bine să fie ușoară. Am lucrat la banda elastică pentru ca aceasta să asigure confort și susținere. Deoarece nimic nu e mai enervant decât o lanternă frontală care nu rămâne fixată. De asemenea, bandă este reglabilă și se poate spăla. Și pentru și mai mult confort, greutatea lanternei este perfect repartizată între partea din față și cea din spate a benzii elastice. O lanternă practică.

Recomandări din partea șefului de produs, STEPHANE

Datorită autonomiei, puterii și bateriei detașabile și reîncărcabile, lanterna frontală ON TRAIL 250 lm este adaptată pentru trail pe distanțe lungi. De asemenea, aceasta a fost gândită și pentru utilizatorii de nivel avansat. Și anume, pentru cei care practică sportul pe timp de noapte. Aceștia au nevoie să vadă noaptea la fel ca pe timp de zi, ca ochii lor să poată ține pasul cu ritmul picioarelor. Și, încă ceva: această lanternă a fost validată de 6 practicanți de nivel avansat.

Proces de dezvoltare de lungă durată

Această lanternă frontală este rezultatul a 4 ani lungi de studiu, deoarece am pus la punct totul, de la A la Z. Am optat pentru cea mai bună materie primă și am apelat la cei mai buni ingineri. Am muncit la obținerea unui fascicul de lumină optim și a puterii, fără a compromite autonomia produsului. Iar ca să fim sinceri, suntem mândri de rezultat! Atât de mândri, încât îi acordăm un indice de încredere 9.5/10.

Extensie de uz

Trail, alergare, MTB, drumeție, și nu numai. Stéphane, șef de produs, are să ne povestescă ceva legat de acest subiect: „în etapa testării, am oferit lanterna câtorva părinți pe care îi cunosc: copiii lor își treceau lanterna în jurul taliei, când mergeau la școală iarna, pentru a fi mai vizibili, iar părinții erau mai liniștiți.” !

De ce se numește „ONTRAIL”?

De ce lanterna noastră se numește „ON TRAIL”? Ei bine, deoarece, în primul rând, este concepută pentru trail (chiar dacă poate fi folosită în mai multe împrejurări). Fizionomia, puterea, autonomia, capacitățile, greutatea etc.: Toate aceste lucruri au fost gândite pentru a răspunde nevoilor practicanților de trail.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru/ Șasiu 100% Policarbonat Baterie 100% Aliaj Circuit electronic 100% PCBA Lentile 100% Polimetil Metacrilat (PMMA)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ventilat.

Restricții de utilizare

Bateria nu este waterproof.

TESTE

Lanterna a fost testată timp de mai mult de 120 de ore. Aceasta a fost folosită de 14 utilizatori pe o perioadă lungă la țară, în oraș, la periferii, în câteva zone montane din Franța și Italia, și chiar și în insula Réunion! Cei care au testat produsul au apreciat confortul, eficiența și faptul că nu este nevoie să strângi chinga pentru ca să stea nemișcată.
Ce vă place la această lanternă frontală?

Aprobat de

Validată de practicanții voluntari și imiplicați, care au testat lanterna frontală.
Și poate chiar de dumneavoastră, în viitor.

Produse similare

Imagini

Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250
Lanternă Frontală ONTRAIL 250

Opinii clienți

Loading