EVADICT

Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict

29999 RON
.
Ref. : 8513317

Produs conceput pentru trail running și ultra trail. Lanternă puternică, autonomă și intuitivă.

Gândită pentru vizibilitatea pe timp de noapte, lanterna frontală ON TRAIL 900 lm este ideală pentru cursele lungi de trail. Asigură autonomie completă datorită bateriei reîncărcabile și detașabile.

Culoare: Negru / ALBASTRU

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 299 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Putere

100, 300 sau 900 lumeni: pute╚Ťi alege puterea de iluminare pe care o dori╚Ťi.

Autonomie

Parcurgerea traseelor: 9 h cu 100 lm, 4 h 30 cu 300 lm și 3 h 30 cu 900 lm.

Eficienţă vizuală

Traseu luminat la 50 m - 100 lm, la 85 m - 300 lm și la 150 m - 900 lm.

Capacitate de reîncărcare

Bateria se poate înlocui și reîncărca.

Lejeritate

Asigură vizibilitate pe timp de noapte. Cântărește doar 139 g.

Confortul utilizatorului

Banda elastic─â, reglabil─â ╚Öi care se poate sp─âla, asigur─â sus╚Ťinere optim─â.

Rezisten╚Ťa la ap─â

Rezistă la ploaie și la intemperii (IPX 4).

Stabilitate

Repartizare optim─â a greut─â╚Ťii pe frunte ╚Öi ceaf─â.

Imagini

Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 900 Lumeni Evadict

Informa╚Ťii tehnice

Lanterna frontală asigură vizibilitate ca în plină zi

Roti╚Ťa permite trecerea u╚Öoar─â de la 100 lm, la 300 lm ╚Öi apoi la 900 lm ╚Öi invers. ├Än plus, sistemul de ├«nclinare a ilumin─ârii este 100% liber: ├«l pute╚Ťi fixa a╚Öa cum dori╚Ťi. Fasciculul, focalizarea ╚Öi centrarea asigur─â vzibilitate ca ├«n plin─â zi. Puterea ledului CREE XP-L2 v─â permite s─â alerga╚Ťi pe timp de noapte, ├«n mod 100 lm. Modul 900 lm corespunde modului boost, perfect pentru por╚Ťiunile de traseu tehnice. Led 6200 Kelvin.

Autonomie

Fiabil─â ╚Öi economic─â, bateria este demontabil─â ╚Öi se deta╚Öeaz─â foarte u╚Öor. Cu toate acestea, odat─â fixat─â, nu se mi╚Öc─â un milimetru. ├Än timpul curselor de trail pe distan╚Ťe lungi, pute╚Ťi transporta mai multe baterii ├«n rucsac (acestea se v├ónd ╚Öi la bucat─â).
Lanterna se vinde cu 1 baterie. Indicatorul nivelului de ├«nc─ârcare se adapteaz─â ├«n func╚Ťie de modul de iluminare. Putere de 3500 mAh

Moduri de iluminare și autonomie

Lanterna ONTRAIL 900 dispune de 3 moduri de iluminare:
> putere maximă de 900 lumeni, pentru a evita supraîncălzirea, această putere va scădea progresiv până la 350 lumeni după 2,5 ore. > al doilea mod este de 300 lumeni, iar autonomia crește la peste 3,5 ore, fără a pierde din putere (alergare constantă).

Banda elastic─â

Este bine s─â ave╚Ťi o lantern─â frontal─â care lumineaz─â puternic. Dar e ╚Öi mai bine s─â fie u╚Öoar─â. Am lucrat la banda elastic─â pentru ca aceasta s─â asigure confort ╚Öi sus╚Ťinere. Deoarece nimic nu e mai enervant dec├ót o lantern─â frontal─â care nu r─âm├óne fixat─â. De asemenea, band─â este reglabil─â ╚Öi se poate sp─âla. ╚śi pentru ╚Öi mai mult confort, greutatea lanternei este perfect repartizat─â ├«ntre partea din fa╚Ť─â ╚Öi cea din spate a benzii elastice. Practic, nu?

Lanternă frontală pentru trail și ultra trail

Datorit─â autonomiei, puterii ╚Öi bateriei deta╚Öabile ╚Öi re├«nc─ârcabile, lanterna frontal─â ON TRAIL 900 lm este adaptat─â pentru ultra trail. De asemenea, aceasta a fost g├óndit─â ╚Öi pentru utilizatorii de nivel avansat. ╚śi anume, pentru cei care practic─â sportul pe timp de noapte. Ace╚Ötia au nevoie s─â vad─â noaptea la fel ca pe timp de zi, ca ochii lor s─â poat─â ╚Ťine pasul cu ritmul picioarelor. ╚śi, ├«nc─â ceva: Aceast─â lantern─â a fost validat─â de 6 practican╚Ťi de nivel avansat.

Testare

Cei 10 practican╚Ťi care au ├«ncercat lanterna frontal─â ON TRAIL 900 lumeni ├«n condi╚Ťii reale de practic─â sportiv─â au apreciat confortul ╚Öi sus╚Ťinerea produsului. Ace╚Öti practican╚Ťi de trail ne-au ├«nso╚Ťit la o ╚Öedin╚Ť─â foto la lacul Guerl├ędan, din Bretania.

Proces de dezvoltare de lung─â durat─â

Obiectiv vorbind, suntem foarte m├óndri de lanterna frontal─â ON TRAIL 900! Aceasta asigur─â lumin─â pe durata ├«ntregii nop╚Ťi. 900 lm ├«nseamn─â energie consumat─â ╚Öi c─âldur─â emanat─â, f─âr─â a compromite autonomia produsului. Pe scurt, m├óndria noastr─â este la ├«n─âl╚Ťimea ambi╚Ťiilor concretizate dup─â 4 ani de dezvoltare: o lantern─â frontal─â conceput─â pentru a alerga pe timp de noapte, indiferent de condi╚Ťiile meteo.

Recomandări din partea șefului de produs, STEPHANE

ÔÇ×Am folosit chiar eu aceast─â lantern─â frontal─â ╚Öi pot spune c─â modul 100 lumeni, deja foarte puternic, este destul de eficient pe timp de noapte. ├Än cursele lungi de trail, pe 70% din lungimea acestora se merge, iar modul 900 lumeni poate fi activat doar ├«n cobor├órile mai tehnice. Recomand purtarea lanternei ON TRAIL 900 pe deasupra unei benti╚Ťe sau ╚Öepci, pentru a asigura mai mult confort ╚Öi sus╚Ťinere ├«n caz de transpira╚Ťie puternic─â.ÔÇŁ

Garan╚Ťie

2 ani

Greutate

0.139 kg

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru 100% Acrilonitril butadien stiren Baterie 100% Aliaj Material principal 100% Aluminiu Circuit electronic 100% PCBA Lentile 100% Policarbonat

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ventilat.

TESTE

Lanterna frontal─â ON TRAIL 900 lumeni a fost testat─â de 6 practican╚Ťi de nivel avansat, timp de mai multe ore, ├«nfiecare zi. Una dintre acestea a fost testat─â timp de 17 ore, dintre care 5 pe insula vulcanic─â francez─â, R├ęunion. Recomand─ârile utilizatorilor ne-au permis s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim considerabil produsul, c─âruia ├«i oferim un indice de performan╚Ť─â de 9/10.
Le mul╚Ťumim celor care au testat lanterna frontal─â ON TRAIL 900 pe trasee tehnice.

Aprobat de

Validat─â de practican╚Ťii voluntari ╚Öi imiplica╚Ťi, care au testat lanterna frontal─â.
╚śi poate chiar de dumneavoastr─â, ├«n viitor.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

Opinii clien╚Ťi