EVADICT

Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict

9999 RON
14999 RON -33%
*De la ÔǬ15.06.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8577824

Produs conceput pentru trail pe timp de noapte. Lantern─â cu 3 moduri de iluminare.

Lanterna frontal─â 250 lm este ideal─â pentru primele curse nocturne de trail: 3 intensit─â╚Ťi de iluminare, pentru a vedea bine drumul pe timp de noapte ╚Öi lumin─â pe spate, pentru a fi vizibil ├«n ora╚Ö.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 99 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Putere

60, 120 sau 250 lm: 3 niveluri de intensitate a ilumin─ârii, la alegere.

Autonomie

O frontală care luminează: 20h cu 60 lm, 7h cu 120 lm și 4h30 cu 250 lm.

Eficienţă vizuală

Vede╚Ťi unde p─â╚Öi╚Ťi: la 30 m - 60 lm, la 60 m - 120 lm ╚Öi la 85 m - 250 lm.

Capacitate de reîncărcare

Bateria LG® este reîncărcabilă prin micro USB. Nivelul bateriei este vizibil.

Lejeritate

Lanternă foarte ușoară, cântărește doar 105 g.

Confortul utilizatorului

Banda elastic─â, reglabil─â ╚Öi care se poate sp─âla, asigur─â sus╚Ťinere optim─â.

Stabilitate

Repartizare optim─â a greut─â╚Ťii pe frunte ╚Öi ceaf─â.

Imagini

Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
Lantern─â Frontal─â Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict

Informa╚Ťii tehnice

Vede╚Ťi ╚Öi fi╚Ťi vizibil

3 intensit─â╚Ťi de iluminare: ├Än ora╚Ö, 60 lm sunt suficien╚Ťi. Pe l├óng─â p─âdure, pute╚Ťi opta pentru 120 sau 250 lm. De asemenea, cele 3 trepte de ├«nclinare ╚Öi fasciculul de lumin─â difuz─â, permite s─â vede╚Ťi ├«n fa╚Ť─â, dar ╚Öi ├«n laterale. Lumina din spate (recomandat─â ├«n ora╚Ö), poate fi aprins─â sau stins─â, ap─âs├ónd timp de 3 secunde pe ├«ntrerup─âtorul acesteia. Aceasta se aprinde ├«n acela╚Öi timp cu lanterna frontal─â, dac─â a╚Ťi activat-o la utilizarea anterioar─â, ╚Öi vice-versa.

├Änc─ârca╚Ťi bateria lanternei frontale

Acest produs este un pas mare pentru Evadict┬«, pentru c─â ├«nseamn─â sf├ór╚Öitul bateriilor de unic─â folosin╚Ť─â ├«n oferta noastr─â! De asemenea, am apelat la liderul mondial din domeniu, pentru a asigura fiabilitatea, rezisten╚Ťa ├«n timp ╚Öi performan╚Ťa bateriei: LG┬«. Poate fi ├«nc─ârcat─â prin port micro USB. Practic─â, deoarece pute╚Ťi verifica nivelul de ├«nc─ârcare.
Mai mult, este normată IPX4, deoarece rezistă la intemperii (când vine vorba de trail, vremea nu este întotdeauna frumoasă).

Banda elastic─â

Este bine s─â ave╚Ťi o lantern─â frontal─â care lumineaz─â puternic. Dar e ╚Öi mai bine s─â fie u╚Öoar─â. Am lucrat la banda elastic─â pentru ca aceasta s─â asigure confort ╚Öi sus╚Ťinere. Deoarece nu este nimic mai enervant dec├ót o lantern─â frontal─â care nu r─âm├óne fixat─â. De asemenea, aceast─â band─â este reglabil─â ╚Öi se poate sp─âla. ╚śi pentru mai mult confort, greutatea lanternei este perfect repartizat─â ├«ntre partea din fa╚Ť─â ╚Öi cea din spate a benzii elastice. O lantern─â practic─â.

Recomandări din partea șefului de produs, STEPHANE

Datorit─â autonomiei, puterii ╚Öi bateriei deta╚Öabile ╚Öi re├«nc─ârcabile, lanterna frontal─â ON TRAIL 250 lm este adaptat─â pentru trail pe distan╚Ťe lungi. De asemenea, aceasta a fost g├óndit─â ╚Öi pentru utilizatorii de nivel avansat. ╚śi anume, pentru cei care practic─â sportul pe timp de noapte. Ace╚Ötia au nevoie s─â vad─â noaptea la fel ca pe timp de zi, ca ochii lor s─â poat─â ╚Ťine pasul cu ritmul picioarelor. Aceast─â lantern─â a fost validat─â de 6 practican╚Ťi de nivel avansat.

Proces de dezvoltare de lung─â durat─â

Aceast─â lantern─â frontal─â este rezultatul a 4 ani lungi de studiu, deoarece am pus la punct totul, de la A la Z. Am optat pentru cea mai bun─â materie prim─â ╚Öi am apelat la cei mai buni ingineri. Am muncit la ob╚Ťinerea unui fascicul de lumin─â optim ╚Öi a puterii, f─âr─â a compromite autonomia produsului. Iar ca s─â fim sinceri, suntem m├óndri de rezultat! At├ót de m├óndri, ├«nc├ót ├«i acord─âm un indice de ├«ncredere 9.5/10.

Extensie de uz

Trail, alergare, MTB, drume╚Ťie, ╚Öi nu numai. St├ęphane, ╚Öef de produs, are s─â ne povestesc─â ceva legat de acest subiect: ÔÇ×├«n etapa test─ârii, am oferit lanterna c├ótorva p─ârin╚Ťi pe care ├«i cunosc: copiii lor ├«╚Öi treceau lanterna ├«n jurul taliei, c├ónd mergeau la ╚Öcoal─â iarna, pentru a fi mai vizibili, iar p─ârin╚Ťii erau mai lini╚Öti╚Ťi.ÔÇŁ

De ce se nume╚Öte ÔÇ×ONTRAILÔÇŁ?

De ce lanterna noastr─â se nume╚Öte ÔÇ×ON TRAILÔÇŁ? Ei bine, deoarece, ├«n primul r├ónd, este conceput─â pentru trail (chiar dac─â poate fi folosit─â ├«n mai multe ├«mprejur─âri). Fizionomia, puterea, autonomia, capacit─â╚Ťile, greutatea etc.: Toate aceste lucruri au fost g├óndite pentru a r─âspunde nevoilor practican╚Ťilor de trail.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru 100% Policarbonat Baterie 100% Aliaj Circuit electronic 100% PCBA Lentile 100% Polimetil metacrilat

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ventilat.

Restric╚Ťii de utilizare

Bateria nu este waterproof.

TESTE

Lanterna a fost testat─â timp de mai mult de 120 de ore. Aceasta a fost folosit─â de 14 utilizatori pe o perioad─â lung─â la ╚Ťar─â, ├«n ora╚Ö, la periferii, ├«n c├óteva zone montane din Fran╚Ťa ╚Öi Italia, ╚Öi chiar ╚Öi ├«n insula R├ęunion! Cei care au testat produsul au apreciat confortul, eficien╚Ťa ╚Öi faptul c─â nu este nevoie s─â str├óngi chinga pentru ca s─â stea nemi╚Öcat─â.
Ce v─â place la aceast─â lantern─â frontal─â?

Aprobat de

Validat─â de practican╚Ťii voluntari ╚Öi imiplica╚Ťi, care au testat lanterna frontal─â.
╚śi poate chiar de dumneavoastr─â, ├«n viitor.

Opinii clien╚Ťi