EVADICT

Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict

14999 RON
.
Ref. : 8577824

Lanterna frontală 250 lm este ideală pentru primele curse nocturne de trail: 3 intensități de iluminare, pentru a vedea bine drumul pe timp de noapte și lumină pe spate, pentru a fi vizibil în oraș.

Produs conceput pentru trail pe timp de noapte. Lanternă cu 3 moduri de iluminare.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  60, 120 sau 250 lm: 3 niveluri de intensitate a iluminării, la alegere.

  Autonomie

  O frontală care luminează: 20h cu 60 lm, 7h cu 120 lm și 4h30 cu 250 lm.

  Eficienţă vizuală

  Vedeți unde pășiți: la 30 m - 60 lm, la 60 m - 120 lm și la 85 m - 250 lm.

  Capacitate de reîncărcare

  Bateria LG® este reîncărcabilă prin micro USB. Nivelul bateriei este vizibil.

  Lejeritate

  Lanternă foarte ușoară, cântărește doar 105 g.

  Confortul utilizatorului

  Banda elastică, reglabilă și care se poate spăla, asigură susținere optimă.

  Stabilitate

  Repartizare optimă a greutății pe frunte și ceafă.

  Imagini

  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict
  Lanternă Frontală Alergare Trail Running ONTRAIL 250 Lumeni Evadict

  Informații tehnice

  Vedeți și fiți vizibil

  3 intensități de iluminare: În oraș, 60 lm sunt suficienți. Pe lângă pădure, puteți opta pentru 120 sau 250 lm. De asemenea, cele 3 trepte de înclinare și fasciculul de lumină difuză, permite să vedeți în față, dar și în laterale. Lumina din spate (recomandată în oraș), poate fi aprinsă sau stinsă, apăsând timp de 3 secunde pe întrerupătorul acesteia. Aceasta se aprinde în același timp cu lanterna frontală, dacă ați activat-o la utilizarea anterioară, și vice-versa.

  Încărcați bateria lanternei frontale

  Acest produs este un pas mare pentru Evadict®, pentru că înseamnă sfârșitul bateriilor de unică folosință în oferta noastră! De asemenea, am apelat la liderul mondial din domeniu, pentru a asigura fiabilitatea, rezistența în timp și performanța bateriei: LG®. Poate fi încărcată prin port micro USB. Practică, deoarece puteți verifica nivelul de încărcare.
  Mai mult, este normată IPX4, deoarece rezistă la intemperii (când vine vorba de trail, vremea nu este întotdeauna frumoasă).

  Banda elastică

  Este bine să aveți o lanternă frontală care luminează puternic. Dar e și mai bine să fie ușoară. Am lucrat la banda elastică pentru ca aceasta să asigure confort și susținere. Deoarece nu este nimic mai enervant decât o lanternă frontală care nu rămâne fixată. De asemenea, această bandă este reglabilă și se poate spăla. Și pentru mai mult confort, greutatea lanternei este perfect repartizată între partea din față și cea din spate a benzii elastice. O lanternă practică.

  Recomandări din partea șefului de produs, STEPHANE

  Datorită autonomiei, puterii și bateriei detașabile și reîncărcabile, lanterna frontală ON TRAIL 250 lm este adaptată pentru trail pe distanțe lungi. De asemenea, aceasta a fost gândită și pentru utilizatorii de nivel avansat. Și anume, pentru cei care practică sportul pe timp de noapte. Aceștia au nevoie să vadă noaptea la fel ca pe timp de zi, ca ochii lor să poată ține pasul cu ritmul picioarelor. Această lanternă a fost validată de 6 practicanți de nivel avansat.

  Proces de dezvoltare de lungă durată

  Această lanternă frontală este rezultatul a 4 ani lungi de studiu, deoarece am pus la punct totul, de la A la Z. Am optat pentru cea mai bună materie primă și am apelat la cei mai buni ingineri. Am muncit la obținerea unui fascicul de lumină optim și a puterii, fără a compromite autonomia produsului. Iar ca să fim sinceri, suntem mândri de rezultat! Atât de mândri, încât îi acordăm un indice de încredere 9.5/10.

  Extensie de uz

  Trail, alergare, MTB, drumeție, și nu numai. Stéphane, șef de produs, are să ne povestescă ceva legat de acest subiect: „în etapa testării, am oferit lanterna câtorva părinți pe care îi cunosc: copiii lor își treceau lanterna în jurul taliei, când mergeau la școală iarna, pentru a fi mai vizibili, iar părinții erau mai liniștiți.”

  De ce se numește „ONTRAIL”?

  De ce lanterna noastră se numește „ON TRAIL”? Ei bine, deoarece, în primul rând, este concepută pentru trail (chiar dacă poate fi folosită în mai multe împrejurări). Fizionomia, puterea, autonomia, capacitățile, greutatea etc.: Toate aceste lucruri au fost gândite pentru a răspunde nevoilor practicanților de trail.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru/ Șasiu 100% Policarbonat Baterie 100% Aliaj Circuit electronic 100% PCBA Lentile 100% Polimetil Metacrilat (PMMA)

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ventilat.

  Restricții de utilizare

  Bateria nu este waterproof.

  TESTE

  Lanterna a fost testată timp de mai mult de 120 de ore. Aceasta a fost folosită de 14 utilizatori pe o perioadă lungă la țară, în oraș, la periferii, în câteva zone montane din Franța și Italia, și chiar și în insula Réunion! Cei care au testat produsul au apreciat confortul, eficiența și faptul că nu este nevoie să strângi chinga pentru ca să stea nemișcată.
  Ce vă place la această lanternă frontală?

  Aprobat de

  Validată de practicanții voluntari și imiplicați, care au testat lanterna frontală.
  Și poate chiar de dumneavoastră, în viitor.

  Opinii clienți

  Loading