KIPRUN

Lantern─â Alergare Motion Light F─âr─â Baterii

4999 RON
.
Ref. : 8501574

Produs conceput pentru alergare pe timp de noapte sau ├«n condi╚Ťii de luminozitate slab─â, care v─â permite s─â fi╚Ťi vizibili.

Dori┼úi o lantern─â pentru alergare? Lantern─â intermitent─â, func╚Ťioneaz─â f─âr─â baterii.

Culoare: Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 49 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Vizibilitate

Cele 4 LED-uri roșii intermitente vă asigură vizibilitate noaptea, pe șosea.

Autonomie

Lantern─â intermitent─â: func╚Ťioneaz─â f─âr─â baterii.

Impermeabilitate

IPX7: rezistă timp de 30 de minute la scufundarea la 1m adâncime.

Greutate

50 grame.

Informa╚Ťii tehnice

Cum func╚Ťioneaz─â o lantern─â f─âr─â baterii?

Cunoa┼čte┼úi principiul dinamului de biciclet─â? Motion Light func┼úioneaz─â pe acela╚Öi principiu. La fiecare mi┼čcare, magnetul trece ├«n bobin─â ┼či creeaz─â electricitate, aliment├ónd, astfel, cele 4 LED-uri ro┼čii. Rezultatul? O lantern─â simpl─â ┼či practic─â. Nu mai este nevoie de baterii: se aprinde datorit─â mi┼čc─ârii.

Autonomie ┼či durat─â de via┼ú─â:

Datorită sistemului pe dinam, lanterna funcţionează fără baterii. Un avantaj economic:
Am testat aceast─â lantern─â ├«n laborator, pentru a ne asigura c─â func┼úioneaz─â ┼či dup─â 10 milioane de oscila┼úii sau 10 milioane de mi┼čc─âri. 10 milioane de mi┼čc─âri nu pare suficient? Dac─â un pas reprezint─â un metru, acest lucru ├«nseamn─â o durat─â de via┼ú─â a lanternei mai mare de 10 000 km. Adic─â 10 ani dac─â parcurge┼úi 1 000 km pe an. Sunte┼úi preg─âti┼úi?

Ce se ascunde în spatele design-ului Motion Light?

Se poate fixa ╚Öi pe ├«mbr─âc─âmintea de alergare: la buzunar, ├«n talie etc. Lanterna se vinde cu o curea elastic─â, reglabil─â. Am ales culoarea ro┼čie pentru LED-uri, deoarece este asociat─â cu stopurile de la ma┼čin─â ╚Öi cu ideea de ├«ncetinire. Lanterna este vizibil─â de la 100 m, ceea ce asigur─â unei ma┼čini timp de ├«ncetinire ├«n ora╚Ö. Are doar 50 de grame.

Echipa de concepere

La originea produsului se afl─â: ÔÇ×dorin┼úa de inovare.ÔÇŁ Ca urmare: a fost format─â o echip─â de 3 persoane ╚Öi au fost necesare 18 luni de dezvoltare ┼či colaborare cu sportivi.ÔÇ×Rezultatul: o lantern─â care func╚Ťioneaz─â f─âr─â baterii.ÔÇŁ Dup─â multe prototipuri, suntem m├óndri de un produs simplu ┼či practic. ÔÇ×Voi alerga╚Ťi, noi ne ocup─âm de restul.ÔÇŁ

Un ultim sfat?

Gilles, ┼čef de produs ┼či Lucie, designer, v─â ofer─â urm─âtoarele sfaturi: ÔÇ×Este important s─â fi┼úi vizibil. Mai ales c├ónd c├ónd alerga┼úi pe timp de noapte, vizibilitatea este cea mai important─â. La fel cum sunte┼úi aten┼úi cu ├«nc─âl┼ú─âmintea de alergat, a╚Öa trebuie s─â fi╚Ťi ┼či cu lanterna!ÔÇŁ ╚śi pentru ╚Öi mai mult─â siguran╚Ť─â?
Este ideal s─â nu alerga╚Ťi singur!

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Structur─â metalic─â 75% Policarbonat, 10% Cupru, 10% Magnet, 5% PCBA Ching─â 90% Polietilen─â, 10% Acrilonitril butadien stiren

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Dup─â utilizare, depozita╚Ťi lanterna corespunz─âtor, pentru a evita aprinderea ei. De exemplu, nu este recomandat s─â l─âsa╚Ťi lanterna ├«n portbagaj, pentru a nu se aprinde inutil.

TESTE

├Än laborator, a trecut testul de 10 milioane de oscila╚Ťii.

Opinii clien╚Ťi