Labe Înot Bodyboard 500 + leash Verde-Albastru

12999 LEI
Cod produs: 8379475

Produs conceput pentru bodyboarding în valuri de până la 1,50m.

Labe de înot pentru bodyboarding, care asigură confort și propulsare. Leash inclus, pentru a nu le pierde. Compatibile și cu bodysurfing.

Culoare: Verde
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Putere

Putere

Lamă simetrică: propulsare bună.

Evacuarea apei

Evacuarea apei

Orificiu pentru evacuarea apei şi a nisipului în faţă.

Confort

Confort

Botoș din cauciuc natural, cu dublă densitate. Curelușă din neopren la călcâi.

Stabilitate

Stabilitate

Nervuri laterale, pentru a vă propulsa în apă.

Flotabilitate

Flotabilitate

Permit înotul sub apă și sunt vizibile în caz de pierdere.

Informații tehnice

RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică: familiarizare, nivel începător, mediu şi avansat.

- Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător:viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50m, viteză mai mare şi realizarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

Aceste labe de înot sunt destinate practicanților de bodyboarding de nivel mediu.

Botoșul realizat din material flexibil asigură confort. Acestea asigură o propulsare bună, grație suprafeței lamei: material mai rigid și nervuri laterale.
Forma simetrică permite un echilibru bun între puterea înotului și spațiul ocupat de acestea.Pentru un plus de confort, adăugați șosete din neopren.

Alegerea corectă a dimensiunii

Probați labele de înot înainte de a le achiziționa. Piciorul trebuie să fie bine susținut, fără a simți senzația de disconfort. Chinga din spate trebuie să fie în contact cu călcâiul.
Dacă purtați șosete din neopren, pentru confort sau căldură, aveți nevoie de labe de înot cu o jumătate de măsură mai mari. Nu ezitați să le probați cu și fără șosete înainte de cumpărare. Faptul de a utiliza sau nu curelușa are, de asemenea, un impact de o jumătate de măsură, când aceasta este ridicată/coborâtă.

Curelușă labe de înot

Curelușele incluse permit ca acestea să nu fie pierdute în timpul înotului. Treceți piciorul în curelușă, apoi strângeți curelușa.
Se poate întâmpla ca labele de înot să cadă în timpul sesiunii, dar acestea vor rămâne fixe, grație curelușelor.

Flotabilitate

O labă de înot trebuie să fie suficient de grea, pentru a evita ca aceasta să urce la suprafață în timpul înotului.Echipa noastră a conceput o pereche de labe de înot care să se ridice la suprafață în caz de pierdere.

Stabilitate în valuri

Nervurile laterale permit o stabilitate bună în valuri și menținerea traiectoriei.
O labă de înot asimetrică poate accentua acest fenomen și va necesita experiența utilizatorului, întrucât utilizarea unor labe de înot simetrice presupune eforturi suplimentare la nivelul genunchilor. Acesta este conceput pentru nivel avansat.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboarding-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate pregătirii dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat:leash, labe de înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant. 6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zone sigure. 8- Practicați bodyboarding în grup.

Compatibile și pentru bodysurfing

Compatibilă și cu bodysurfing. Acestea sunt preferate de către bodysurferi, grație lamei simetrice și raportului bun confort/propulsare.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ului. Motivația noastră este de a face cunoscute sporturile bodyboard și boadysurf unui număr cât mai mare de persoane.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să se inițieze și să progreseze, prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 100% Cauciuc Latex Căptuşeala principală 95% Rubber - Chloropren (CR), 5% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se clăti și usca după utilizare.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Imagini

Labe Înot Bodyboard 500 + leash Verde-Albastru
Labe Înot Bodyboard 500 + leash Verde-Albastru
Labe Înot Bodyboard 500 + leash Verde-Albastru
Labe Înot Bodyboard 500 + leash Verde-Albastru

Video

Opinii clienți

Loading