RADBUG

Labe de Înot Bodyboard 100 Albastru-Galben

11999 RON
Ref. : 8619284

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător), în valuri de maximum 1 m.

Labele de ├«not cele mai confortabile din gam─â pentru ini╚Ťiere ├«n bodyboarding. Lam─â scurt─â, pentru a nu ocupa mult spa╚Ťiu.Leash-urile nu sunt incluse.

Culoare: Albastru turcoaz

 • 34/35 Produs indisponibil online momentan
 • 36/37 undefined
 • 38/39 undefined
 • 40/41 undefined
 • 42/43 undefined
 • 44/45 undefined
+ 119 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confortul utilizatorului

  Boto╚Ö ultra-flexibil, ideal pentru ini╚Ťiere. Material dubl─â densitate.

  Putere

  Lamă redusă și simetrică, pentru o propulsare consecventă.

  Flotabilitate

  Nu plutesc. Leash-uri recomandate (se vând separat).

  Evacuarea apei

  Orificiu pentru evacuarea apei ┼či a nisipului, ├«n fa┼ú─â.

  Informa╚Ťii tehnice

  Concepem produsele av├ónd ├«n vedere 4 niveluri de practic─â. familiarizare, nivel ├«ncep─âtor, mediu ┼či avansat.

  - Familiarizare: ap─â p├ón─â la nivelul buricului, f─âr─â labe de ├«not, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senza╚Ťii (pl─âci bodyboard cu m├ónere). -Nivel ├«ncep─âtor: viraje u┼čoare ├«n valuri <1m, propulsie cu labele de ├«not. Prioritate are ├«nv─â┼úarea sportului. -Nivel mediu: valuri de p├ón─â la 1,50m, vitez─â mai mare ┼či practicarea de trick-uri (360┬░, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, st─âp├ónirea de trick-uri, chiar ├«n aer: ARS, 360┬░, tub etc.

  Ideale pentru nivel începător

  Confort asigurat de materialul boto┼čului. Lama redus─â asigur─â o utilizare u╚Öoar─â. Lama mai rigid─â, prev─âzut─â cu nervuri laterale asigur─â o propulsare consecvent─â.
  Forma simetric─â permite un echilibru bun ├«ntre putere ├«n timpul utiliz─ârii ╚Öi spa╚Ťiul ocupat de acestea.
  Pentru mai mult confort, ad─âuga┼úi ┼čosete din neopren.

  Alegerea corect─â a dimensiunii

  Proba╚Ťi labele de ├«not ├«nainte de a le achizi╚Ťiona. Piciorul trebuie s─â fie bine sus╚Ťinut, f─âr─â a sim╚Ťi senza╚Ťia de disconfort. Chinga din spate trebuie s─â fie ├«n contact cu c─âlc├óiul.
  Dac─â purta╚Ťi ╚Öosete din neopren, pentru confort sau c─âldur─â, ave╚Ťi nevoie de labe de ├«not cu o jum─âtate de m─âsur─â mai mari. Nu ezita╚Ťi s─â le proba╚Ťi cu ╚Öi f─âr─â ╚Öosete ├«nainte de cump─ârare. Faptul de a utiliza sau nu curelu╚Öa are, de asemenea, un impact de o jum─âtate de m─âsur─â, c├ónd aceasta este ridicat─â/cobor├ót─â.

  Labe de înot care nu plutesc/Leash-uri recomandate

  Labele de ├«not trebuie s─â fie men╚Ťinute sub ap─â, pentru o utilizare eficient─â.A╚Öadar, acestea au fost concepute suficient de grele, pentru a nu se ridica la suprafa╚Ťa apei, mai ales pentru nivel ├«ncep─âtor.Utilizarea de leash-uri de labe de ├«not (acestea se v├ónd separat) este recomandat─â.
  Acestea asigur─â confort, dar ╚Öi siguran╚Ťa de a nu le pierde ├«n timpul sesiunii.

  Stabilitate în valuri

  Pentru a prinde valul ╚Öi a nu aluneca de pe plac─â, te po╚Ťi ajuta de labele de ├«not speciale pentru bodyboard. Nervurile laterale permit o stabilitate bun─â ├«n valuri ╚Öi men╚Ťinerea traiectoriei.
  O lab─â de ├«not asimetric─â poate accentua acest fenomen ╚Öi va necesita experien╚Ťa utilizatorului, ├«ntruc├ót utilizarea unor labe de ├«not simetrice presupune eforturi suplimentare la nivelul genunchilor. Acesta este conceput pentru nivel avansat.

  Reguli de comportament ┼či siguran┼ú─â ├«n ap─â - Partea 1.

  Bodyboarding-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru pl─âcerea ╚Öi siguran╚Ťa tuturor. 1- Informa╚Ťi-v─â ├«n leg─âtur─â cu caracteristicile locului ├«n care urmeaz─â s─â practica╚Ťi: curen╚Ťi, st├ónci, maree, m─ârimea valurilor, num─ârul de persoane din ap─â.
  2- Nu v─â supraestima╚Ťi nivelul ╚Öi alege╚Ťi un loc unde condi╚Ťiile de practic─â sunt adaptate preg─âtirii dumneavoastr─â.3- Practica╚Ťi cu echipamentul adaptat:leash, labe de ├«not ╚Öi plac─â ├«n stare bun─â, combinezon.

  Reguli de comportament ┼či siguran┼ú─â ├«n ap─â - Partea 2.

  4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
  5- Ocoli┼úi zona curen┼úilor puternici c├ónd v─â ├«ndrepta┼úi spre v├órf, pentru a nu t─âia calea unui alt practicant. 6- Utiliza┼úi labe de ├«not, dac─â nivelul apei dep─â┼če┼čte nivelul ┼čoldurilor.
  7- Dac─â nu utiliza┼úi labe de ├«not, se recomand─â practicarea ├«n zone sigure. 8- Practica╚Ťi bodyboarding ├«n grup.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Lam─â lab─â de ├«not 80% Cauciuc sintetic, 20% Latex de cauciuc ╚ślapi 60% Latex de cauciuc , 40% Cauciuc sintetic

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se clăti și usca după utilizare.

  TESTE

  Produs conceput ┼či testat de echipele noastre din Hendaye (Fran┼úa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate ├«n laborator pentru a garanta cea mai bun─â calitate ╚Öi durabilitate.

  Opinii clien╚Ťi