Kit snorkeling Mască Easybreath + Labe de Înot Albastru Copii

16999 LEI
8647077

Produs conceput pentru snorkeling. Mască Easybreath + labe de înot SNK 520 asortate. Set ușor de transportat în timpul vacanțelor la mare.

Set compus din labe de înot și mască Easybreath, ce se vinde cu o husă, pentru a facilita transportul. Set ideal pentru snorkeling la suprafață!

Culoare:

Albastru / Albastru mineral

Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Mască integrală anti-aburire, cu sistem de circulare a aerului. Respiră pe nas și pe gură.

Utilizare ușoară

Lama mică a labei de înot facilitează intrarea în apă.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Etanşeitate

Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

Informații tehnice

Siguranța în timpul practicării de snorkeling

Snorkeling-ul este o activitate simplă, distractivă, adaptată pentru toți membrii familiei. Să respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort decât simplul înot. Dacă te simți obosit sau dacă simți că nu ai aer, dacă simți că amețeșto, cel mai bine este să îți scoți masca și să ieși din apă. Utilizarea acestui produs nu este recomandată dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină pulmonară, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discută cu medicul tău, dacă ai întrebări sau îndoieli.

Ce este masca Easybreath ?

Masca Easybreath Junior este o mască de snorkeling integrală inventată de Decathlon.
Datorită câmpului panoramic la 180°, sistemului anti-aburire și utilizării ușoare, masca Easybreath Subea este produsul ideal pentru copiii de 6-10 ani.
Aceasta este prevăzută cu ultima inovație, "dry-top-release" care permite o respirație ușoară în timpul trecerii unui val sau în momentul scoaterii capului din apă.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe lentilă pentru a ajunge la nas sau la gură prin valvele nazale. Acest aer proaspăt ajunge constant și limitează apariția aburului.Aerul încărcat cu umiditate și CO2 este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii care conduce acest aer în tub. Astfel, aerul este în mod constant reîmprospătat. Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea aerului cu cel poluat și a permite respirația doar a aerului proaspăt.

Pot folosi masca Easybreath pentru scufundări ?

Masca Easybreath Copii nu este adaptată scufundării.Volumul de aer conţinut în mască Easybreath este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, este necesară decompresarea,dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

De ce să aleg masca Eaybreath în locul unei măști tradiționale ?

Masca Easybreath Decathlon este ideală pentru copiii care observă lumea subacvatică de la suprafață.Alegerea măștii integrale de snorkeling Easybreath asigură un confort optim în timpul respirației și un câmp de viziune mare.

Care este mărimea potrivită ?

Masca Easybreath Junior este adaptată pentru copiii între 6 - 10 ani și prezintă o mărime unică: XS.
Masca Easybreath este, de asemenea, disponibilă pentru persoanele de peste 10 ani și cele 3 mărimi permit acoperirea a 90% din fețe.Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub când este marea agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lasați clapeta să coboare.

Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică o etanșeitate bună a măștii și deformează fusta măștii. Este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii cu ajutorul unei ventuze.Astfel puteți alege corecția pentru fiecare ochi (de la -1 la -6) și le puteți asambla în funcție de nevoie.

Ce precauții trebui să îmi iau pentru utilizarea măștii Easybreath?

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb sunt disponibile pe site-ul Decathlon: Cod piese: chingă- 8316952, valvă - 8363399, tub - 8559605, carcasă albă- 8590394.

Labe de înot

Botoșul labelor de înot poate fi complet închis în cazul labelor de înot cu botoși sau deschis și închis printr-o chingă reglabilă în cazul labelor de înot reglabile. Partea plată a labei de înot este scurtă, pentru a asigura un plus de putere. Detaliu ingenios: cele două labe de înot pot fi prinse între ele (element de prindere situat pe fiecare labă de înot, în faţa degetelor mari), pentru a fi transportate mai uşor.

Garanție

2 ani

Greutate

28/29 : 1.128 kg
30/31 : 1.118 kg
32/33 : 1.08 kg
34/35 : 1 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Labă de înot 55% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 45% Polipropilenă Ambalaj 100% Polietilenă tereftalată Skirt 100% Silicon Ramă 100% Polipropilenă Tube 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Lens 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri