SUBEA

Kit snorkeling mască Easybreath 500 labe de înot Albastru Adulți

16999 RON
Ref. : 8646025

Produs conceput pentru snorkeling. Mască Easybreath + labe de înot SNK 520 asortate. Set ușor de transportat în timpul vacanțelor la mare.

Set compus din labe de înot și mască Easybreath, ce se vinde cu o husă, pentru a facilita transportul. Set ideal pentru snorkeling la suprafață!

Culoare: Albastru / Albastru mineral

 • 36/37 undefined
 • 38/39 undefined
 • 40/41 undefined
 • 42/43 undefined
 • 44/45 undefined
 • 46/47 undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Respirabilitate

  Mască integrală cu tratament anti-aburire, cu sistem de circulare a aerului. Poți respira pe nas și pe gură.

  Utilizare ușoară

  Lama mică a labei de înot facilitează intrarea în apă.

  Capacitate de limitare a condensului

  Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

  Câmp vizual

  Câmp vizual panoramic, efect 180°.

  Impermeabilitate

  Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

  Informații tehnice

  Verifică masca Easybreath înainte de scufundare

  Înainte de fiecare utilizare, verifică masca Easybreath, în special pe cea a copilului tău:
  - Ia tubul în mână și mișcă-l de la stânga la dreapta. Bila trebuie să urmărească mișcarea fără constrângere.
  - Verifică dacă garnitura este prezentă în stare bună și în poziția corectă.
  - Verifică dacă toate supapele sunt prezente, dacă nu sunt deformate și dacă sunt bine presate pe suportul lor.
  - Fusta trebuie să se potrivească bine pe mască.
  - Nu folosi niciodată masca fără tub.

  Ce trebuie să fac în caz de aburire?

  În cazul apariției aburului la nivelul ochilor, îți recomandăm să reiei cele 4 etape detaliate anterior, să repoziționezi corect masca Easybreath și să verifici dacă mărimea măștii Easybreath este potrivită pentru fața ta. Dacă problema persistă, nu utiliza masca și mergi la cel mai apropiat magazin Decathlon.

  Siguranța în timpul practicării de snorkeling

  Snorkeling-ul este o activitate simplă, distractivă, adaptată pentru toți membrii familiei. Să respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort decât simplul înot. Dacă te simți obosit sau dacă simți că nu ai aer, dacă simți că amețeșto, cel mai bine este să îți scoți masca și să ieși din apă. Utilizarea acestui produs nu este recomandată dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină pulmonară, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discută cu medicul tău, dacă ai întrebări sau îndoieli.

  Mărimea măștii

  Dacă alegeți o mărime între 36/37 și 40/41, masca va avea mărimea S/M, iar dacă alegeți mărimea 42/43 sau 46/47, masca va avea mărimea M/L. Produsul este disponibil în 3 mărimi care permit acoperirea a 90 % din tipurile de fețe. Pentru copii, alegeți mărimea XS. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L.

  Ce este masca Easybreath ?

  Masca Decathlon Easybreath 500 este a doua generație de mască snorkeling integrală, inventată de Decathlon.Are aceleași caracteristici ca vechiul model: viziune 180°, anti-aburire, utilizare ușoară. În plus, noi am îmbunătățit rezistența măștii, confortul fustei și respirația, reducând efortul respirator cu 20%.De asemenea, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: "dry-top-release". Nu veți mai avea senzația de respirație blocată.

  Cum funcționează masca Easybreath?

  Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe lentilă pentru a ajunge la nas sau la gură prin valvele nazale. Acest aer proaspăt ajunge constant și limitează apariția aburului.Aerul încărcat cu umiditate și CO2 este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii care conduce acest aer în tub. Astfel, aerul este în mod constant reîmprospătat. Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea aerului cu cel poluat și a permite respirația doar a aerului proaspăt.

  Pot folosi masca Easybreath 500 pentru scufundări ?

  Masca Easybreath 500 nu este adaptată pentru scufundări. Volumul de aer conţinut în mască Easybreath este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, este necesară decompresia. În caz de apnee, se recomandă decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

  De ce să aleg masca Eaybreath în locul unei măști tradiționale ?

  Masca Easybreath este ideală pentru persoanele care se tem să descopere lumea subacvatică cu un tub de snorkeling.Masca Easybreath este concepută pentru o activitate acvatică la suprafață.Permite respirația naturală nas-gură și un câmp vizual larg.

  Pot purta masca Easybreath 500 dacă am barbă?

  Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz.Cea mai bună soluție pentru a garanta etanșeitatea este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

  Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

  Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub când este marea agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lasați clapeta să coboare.

  Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari?

  Majoritatea ramelor de ochelari împiedică o etanșeitate bună a măștii și deformează fusta măștii. Este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii cu ajutorul unei ventuze.Astfel puteți alege corecția pentru fiecare ochi (de la -1 la -6) și le puteți asambla în funcție de nevoie.

  Recomandări de utilizare

  Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

  În caz de spargere, masca Easybreath 500 se poate repara?

  Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
  chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8520085.

  Labe de înot

  Botoșul labelor de înot poate fi complet închis în cazul labelor de înot cu botoși sau deschis și închis printr-o chingă reglabilă în cazul labelor de înot reglabile. Partea plată a labei de înot este scurtă, pentru a asigura un plus de putere. Detaliu ingenios: cele două labe de înot pot fi prinse între ele (element de prindere situat pe fiecare labă de înot, în faţa degetelor mari), pentru a fi transportate mai uşor.

  Greutate kit (mărimile 42/43)

  Lungime: 53 cm.Lăţime: 21 cm.Grosime: 20 cm.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  36/37 : 1.203 kg
  38/39 : 1.26 kg
  40/41 : 1.318 kg
  42/43 : 1.415 kg
  44/45 : 1.49 kg
  46/47 : 1.593 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 55% Stiren Etilen Butadien Stiren, 45% Polipropilenă Ambalaj 100% Poliester Fustă 100% Silicon Ramă ochelari de schi 100% Polipropilenă Tub 100% Policarbonat-acrilonitril butadienă stiren Ecran mască scufundări 100% Policarbonat-acrilonitril butadienă stiren

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri