Geacă Impermeabilă ușoară Drumeție la munte MH150 Albastru Bărbați

22999 LEI
8585162

Produs conceput pentru drumețiile la munte, practicare ocazională.

Geacă prietenoasă cu mediul, concepută din poliester reciclat și potrivită pentru drumețiile la munte.

Culoare:

Albastru negru / Albastru închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Protejează pe timp de ploaie. Membrană 2,5 straturi, 15000 H²0 mm Schmerber.

Respirabilitate

Deschideri laterale de 20 cm, materialul permite evacuarea transpirației: RET=12

Lejeritate

Cântărește doar 490 g pentru mărimea L.

Adaptare la conformație

Șnur de strângere la bază. Manșete elastice. Glugă reglabilă.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini cu fermoar, 1 interior la piept cu fermoar, 1 interior.

Informații tehnice

Croială

Croială standard. Geaca se poate purta împreună cu un articol vestimentar strat 2 (tip micro-polar).

Glugă

Înălţimea şi lăţimea se pot ajusta folosind şnurul elastic cu opritoare. Gluga se poate regla, folosind banda cu arici din spate. Vizieră pentru protecția feței.

Material principal

2,5 straturi: Membrana se află sub materialul exterior și oferă protecție printr-o peliculă subțire de la interior. Membrană utilizată pentru geci ușoare.

Membrană

Impermeabilitatea produsului depinde de 2 criterii: material și croială.
Produsul a fost construit cu o membrană.
Membrana este un fel de peliculă subțire (din poliuretan) care face materialul respirant şi impermeabil.
Material moale, ușor, respirant.

Construcție straturi

2,5 straturi: Membrana se află sub materialul exterior și oferă protecție printr-o peliculă subțire de la interior. Membrană utilizată pentru geci ușoare.

Impermeabilitatea materialului

Pentru a garanta impermeabilitatea materialului, realizăm teste în laborator. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092 standard). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 15000 mm rezistă la o presiune exercitată de 15000 mm de apă. Echivalent 15000 Schmerber.

Impermeabiliate geacă

Pentru a realiza nivelul de impermeabilitate, realizăm teste în laborator pentru a simula scenarii de ploaie. Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de 2 ore. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte.

Test de respirabilitate

Respirabilitatea materialului se măsoară în “Rezistență Evaporare Termică” (RET).
Este capacitatea sa de a elibera vaporii de apă produși de corp în timpul efortului exterior și astfel de a preveni acumularea de vapori de apă pe piele.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant
RET ≤12: material respirant
RET ≤ 20: material puțin respirant. Produsul are un RET= 10 RET

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor şi respirant. Se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului
Hidrofobia materialului poate fi reactivată prin introducerea gecii în uscătorul de haine, timp de 10 minute, la o temperatură joasă.
Recomandăm și spray-ul FORCLAZ (8554908)

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor.
Un atu în conceperea produselor noastre pentru drumeție la munte este aducerea expertizei noastre.

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând bidoane de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului pentru expedițiile dumneavoastră la munte.

De unde provine geaca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de furnizorii noștri în Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan Căptușeală mânecă 100% Polietilenă tereftalată Buzunar 100% Polietilenă tereftalată Glugă 80% Poliamidă, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate tipurile de condiții pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Echipa noastră, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) au testat produsul de-a lungul întregului proces de dezvoltare, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Impermeabilă ușoară Drumeție la munte MH150 Albastru Bărbați
Geacă Impermeabilă ușoară Drumeție la munte MH150 Albastru Bărbați
Geacă Impermeabilă ușoară Drumeție la munte MH150 Albastru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
25,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre