Jachetă Impermeabilă Foarte Ușoară Drumeţie Rapidă FH500 Rain Albastru Damă

34999 LEI
8670531

Produs conceput pentru a proteja de ploaie și vânt în timpul drumețiilor rapide.

Pentru drumeție rapidă. Cântărește 190 g și asigură greutate ușoară!

Culoare:

Bleumarin

Mărime: Ghid de mărimi
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Cântărește 190 g pentru mărimea M.

Impermeabilitate

100% cusături etanşe. Fermoar etanș.Material cu membrană: 2,5 straturi(10000mm).

Respirabilitate

Materialul evacuează transpirația (RET=6). Deschidere laterală, pentru ventilare

Ventilare

Fermoar lateral, sub brațe, pentru ventilare optimă.

Informații tehnice

Mărime și croială

Croială mulată. Jacheta se poate purta împreună cu un alt articol vestimentar tehnic, din puf sau polar.

Glugă

Înălţimea şi lăţimea se pot ajusta folosind şnurul elastic cu opritoare. Vizieră pentru protecţie optimă.

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Quchua se angajează pentru a limita impactul asupra mediului al produselor. Acest produs nu este astăzi conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Impermeabilitatea materialului

Noi măsurăm impermeabilitatea jachetei în întregime.
Impermeabilitatea materialului este de 10 000mm Schmerber: acest lucru înseamnă că rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm coloana de apă (test normele ISO). Această jachetă a fost validată și printr-un test de duș care reproduce condițiile de ploaie, adică 100 L de apă/m2/oră timp de 3 ore. Mai multe sfaturi sportive, pe:
https://sfaturi.decathlon.ro/

Respirabilitatea materialului

Pe lângă utilizarea materialelor utilizate, Quechua dezvoltă soluţii tehnice (fermoare, orificii pentru aerisire, mesh,etc.) pentru ventilare optimă.
Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii corpului în interiorul jachetei şi facilitează evacuarea transpiraţiei.

Detalii membrană/ strat protector

este un fel de "vopsea" aplicată pe interiorul materialului, ce asigură impermeabilitate și respirabilitate. Acest strat este mai puțin costisitor decât o membrană. este un fel de peliculă foarte fină (poliuretan) ce asigură impermeabilitate și respirabilitate. Are avantajul de a fi mai flexibilă, mai ușoară, rezistentă și adesea, mai respirantă decât stratul protector. Jacheta conține o membrană.

2,5 straturi:

2,5 straturi: membrana este protejată pe interior de un fel de lac, și nu de un strat real, ceea ce asigură o mai mare lejeritate.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

https://sfaturi.decathlon.ro/

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia este obținută în urma unui tratament aplicat pe materialul exterior,dar în timpul purtării acestă proprietate se deteriorează.
Toate etapele de reactivare a hidrofobiei pot fi găsite: https://sfaturi.decathlon.ro/

TEST DE RESPIRABILITATE

Respirabilitatea materialului este dată de capacitatea acestuia de a evacua transpirația.Prin urmare, în timpul unui efort intens, este esențial să vă echipați cu îmbrăcăminte respirabilă pentru a nu rămâne umedă.Respirabilitatea se măsoară în RET, adică rezistența pe care o opune materialul la evacuarea umidității. Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant
RET ≤ 12: material respirant
RET ≤ 20: material mai puțin respirant

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asigurați-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,63 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii