Jachetă cu fermoar rugby R500 Albastru Adulți

14999 LEI −58%
6299 LEI
*De la ‪16.09.2022‬, în limita stocului disponibil
8560567

Echipa noastră de pasionaţi a conceput acest produs pentru rugby pe vreme rece. Potrivită pentru antrenamente, încălzire, înainte sau după meci.

Doriţi să vă protejaţi pe perioada iernii? Aceasta este jacheta ideală. Croiala acesteia asigură confort, iar materialul căldură.

Culoare:

Albastru negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 62 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Material din molton, ce asigură confort termic pe durata antrenamentelor.

Libertate de mișcare

Asigură libertate de mișcare: material flexibil.

Polivalență

Jachetă cu glugă și fermoar.

Informații tehnice

Potrivit pentru practicare pe timp de iarnă

Practicarea de rugby pe timp de iarnă necesită un echipament adaptat la vreme. Această jachetă cu fermoar asigură căldură. Materialul din molton este foarte eficient. Gluga asigură protecție împotriva vântului: un avantaj pe durata antrenamentelor.

Jachetă practică

Jachetă ideală pentru rugby practicat în club. Aceasta este ideală pentru antrenamente sau încălzire, dar și înainte sau după meci. Jacheta se poate personaliza cu un logo în partea din față, ceea ce vă permite să vă identificați unui anumit club de rugby. Gluga și fermoarul din față facilitează utilizarea pe timp de iarnă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 53% Bumbac, 47% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 96% Bumbac, 4% Elastan

Produse similare

Imagini

Jachetă cu fermoar rugby R500 Albastru Adulți
Jachetă cu fermoar rugby R500 Albastru Adulți
Jachetă cu fermoar rugby R500 Albastru Adulți
Jachetă cu fermoar rugby R500 Albastru Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
30,05 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii