BTWIN

Jachetă călduroasă ciclism ploaie 540 Negru Bărbați

24999 RON
39999 RON -37%
*De la ‪27.07.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8572904

Produs conceput pentru ciclism în oraș, pe timp de ploaie, vreme rece și vânt. În plus, asigură vizibilitate pe timp de noapte.

Asigură căldură și impermeabilitate, datorită vatelinei reciclate și materialului impermeabil. În plus, aceasta este prevăzută cu fermoare de ventilare în părțile laterale. Vizibilitate EPI Noapte.

Culoare: Negru

  • L Produs indisponibil online momentan
  • XL undefined
  • 2XL Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Umplutură din vatelină, pentru căldură în timpul ciclismului pe temperaturi >0°C

Impermeabilitate

Material cu strat protector, pentru impermeabilitate sub o ploaie de 1 oră.

Vizibilitate

Vizibilitate la 360°, grație benzilor reflectorizante vizibile la 50m.

Protecție vânt

Material cu strat protector, pentru protecție împotriva vântului.

Ventilare

Deschideri cu fermoar sub brațe, pentru o ventilare bună.

Reglabil

Gluga poate fi poziționată pe/sub cască sau în guler.

Buzunare

3 buzunare cu fermoar, pentru a transporta lucrurile în siguranță.

Informații tehnice

Vizibilitate pe timp de noapte

Această jachetă certificată EPI respectă norma și asigură vizibilitate în timpul deplasării cu bicicleta, datorită culorii fluorescente și benzilor reflectorizante. Poziția elementelor de vizibilitate a fost studiată ținând cont de postura din timpul mersului pe bicicletă (poziție aplecată spre față, purtarea unui rucsac, semnalarea direcției cu brațul, etc), pentru a garanta vizibilitatea la 360°, la 50m, pe timp de noapte, în prezența unei surse luminoase.

Croială adaptată practicării de ciclism

Acoperă spatele, brațele, gâtul și încheieturile, pentru protecție optimă împotriva frigului și vântului.
Margini care evită intrările de aer în interior. Este prevăzută cu deschideri laterale sub brațe, pentru ventilare optimă. 2 buzunare pentru mâini și 1 la piept, cu fermoar, pentru un plus de siguranță. Gluga se poate depozita în guler și se poate purta deasupra căștii sau fără cască în mod pieton.

Impermeabilitate material

Impermeabilitatea este garantată, datorită materialului cu strat protector și cusăturilor etanșe. Rezistența materialului se măsoară la o presiune a apei exprimată în mm pe coloană de apă (test conform normei ISO 811).Cu cât presiunea este mai ridicată, cu atât materialul este mai impermeabil. Materialul rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă - 2000 schmerbers (ceea ce corespunde unei averse de aproximativ 1 h), chiar și după 5 spălări.

Respirabilitatea materialului

Membrană hidrofilă RET=12 care limitează condensul.Pentru a ști dacă un material este respirant, i se măsoară rezistența evaporativă (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistența este mai scăzută, cu atât materialul evacuează mai bine transpirația, deci este mai respirant.
De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material foarte puțin sau deloc respirant.

Produs conceput eco

Căptușeala și materialul sunt eco-concepute, datorită vopsirii în masă.Integrarea pigmenților în timpul fabricării firului (tehnica dope dyed) permite reducerea impactului asupra mediului.Astfel, consumul de apă și poluarea sunt limitate.Procent de vatelină reciclată de 90%.

Garanție

2 ani

Greutate

0.8 kg

Video

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Cuff 97% Poliester, 3% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca complet înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Vizibilitatea este asigurată doar în prezența sursei luminoase.

TESTE

Acest produs a fost validat în urma unui test sub duș, sub 60l de apă, timp de 1 oră. Acest test recreează condițiile medii ale unei averse ușoare.

Aprobat de

Această jachetă este un Echipament de Protecție Individuală (EPI), care permite creșterea vizibilității utilizatorului. Aceasta a fost supusă unui test de conformitate, realizat de către un organism acreditat la nivel european: SGS Fimko, no. 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, Finlanda. Testul CE a fost efectuat pe baza exigențelor normei NF EN1150 pentru un EPI de categoria 2.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri