ASICS

├Änc─âl╚Ť─âminte padel Asics Gel Game 9 Ment─â Dam─â

44999 RON
Ref. : 8891073

Produs conceput pentru padel. Asigură dinamism, confort și fiabilitate.

Parte superioară din PU cu Flex grooves (flexibilitate și fluiditate). Spumă Eva și sistem amortizare Gel. Tehnologie Twistruss (dinamism). Talpă exterioară specifică padel. Greutate: 251 g (n. º39)

Culoare: VERDE DESCHIS / ALB / PORTOCALIU DESCHIS

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41,5 undefined
+ 449 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Flexibilitate

  ╚Üeava PU ╚Öi stria╚Ťiile flex grooves ofer─â flexibilitate ├«n fa╚Ťa piciorului.

  Amortizare

  Inser╚Ťia de spum─â Eva ╚Öi de sistem Gel asigur─â mai mult─â amortizare ╚Öi confort.

  Propulsie

  Tehnologia Twisstruss stabilizează pașii tăi și permite mișcări dinamice.

  Trac╚Ťiune

  Datorită tălpii specifice de padel cu punct de pivotare și X-Groove.

  Informa╚Ťii tehnice

  Asic Gel Game 9: o ├«nc─âl╚Ť─âminte mai ecologic─â pentru femei

  Ôťô parte superioar─â PU din PET reciclat.
  Ôťô C─âptu╚Öeal─â durabil─â.
  Ôťô C─âptu╚Öeal─â limb─â ╚Öi c─âptu╚Öeal─â colier reciclate.

  Angajament Asics 2030 legat de mediu

  Din cauza impactului ecologic prejudiciabil legat de produc╚Ťia de textile conceput pornind de la poliesterul virgin, Asic se angajeaz─â s─â utilizeze alternative naturale mai durabile p├ón─â ├«n anul 2030. ├Än aceast─â privin╚Ť─â, aceast─â marc─â a ├«nceput deja fabricarea ├«nc─âl╚Ť─âmintei cu materiale provenite din sticle PET reciclate, pentru a reduce emisiile de CO2. ├Än plus, vopsirea t─âlpii interioare reduce consumul general de ap─â (aproximativ 33ÔÇë%).

  Tehnologie TWISTRUSSÔäó

  Tehnologia TWISTRUSS a fost conceput─â pentru a permite o schimbare a direc╚Ťiei mai rapid─â, f─âr─â ├«ncetinirea juc─âtorilor. Stria╚Ťiile structurii inovatoare TWISTRUSSÔäó ├«mbun─ât─â╚Ťesc torsiunile interne, men╚Ťin├ónd o greutate u╚Öoar─â. Aceast─â tehnologie permite ├«mbun─ât─â╚Ťirea flexiunii ╚Öi a torsiunii, ceea ce reduce pierderile de putere atunci c├ónd piciorul se pliaz─â ╚Öi se r─âsuce╚Öte. Rezist─â la torsiune cu o integritate rigid─â ╚Öi trimite energie pentru o mi╚Öcare lateral─â mai rapid─â.

  Tehnologie GEL

  Gel situat strategic ├«n fa╚Ťa ╚Öi ├«n spatele piciorului, pentru a reduce impacturile (├«n momentul de atac al c─âlc├óiului) pentru a contribui la o tranzi╚Ťie fluid─â. Pe de alt─â parte, Gelul din partea din fa╚Ť─â a piciorului reduce ╚Öocurile ├«n timpul mi╚Öc─ârii ├«n fa╚Ť─â. Principalele avantaje ale acestei tehnologii sunt: Confort ╚Öi amortizare !

  Tehnologie Flex Groove

  Tehnologie conceput─â ├«n talpa exterioar─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea flexibilit─â╚Ťii p─âr╚Ťii anterioare a piciorului ╚Öi pentru mai mult─â stabilitate ╚Öi aderen╚Ť─â.

  Motive talp─â: zig-zag

  Aceast─â talp─â mai este cunoscut─â ╚Öi sub numele de talp─â cu spini, valuri sau argil─â. O po╚Ťi recunoa╚Öte u╚Öor datorit─â motivelor sub form─â de valuri. Este talpa cel mai des utilizat─â pentru ├«nc─âl╚Ť─âmintea padel pentru practic─â consecvent─â, datorit─â aderen╚Ťei optime ╚Öi capacit─â╚Ťii de a face alunec─âri lungi la cap─âtul terenului. Aceasta ofer─â de asemenea o durabilitate mai mare ╚Öi este ideal─â pentru competi╚Ťiile pe terenuri de zgur─â.

  Alegerea ├«nc─âl╚Ť─âmintei pentru padel

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea de padel influen╚Ťeaz─â foarte mult succesul sportiv, astfel ├«nc├ót, atunci c├ónd alegi, trebuie s─â ╚Ťii cont de mai multe aspecte: confortul (lungimea piciorului, m─ârime, materiale etc.);amortizarea (tehnologiile permit o amortizare optim─â, de exemplu, Gel Asics); stabilitatea (╚Öireturile, un cap─ât de ╚Ťes─âtur─â care se fixeaz─â ├«n jurul gleznei ╚Öi care este ├«ncorporat─â pentru ca evita mi╚Öcarea piciorului); aderen╚Ť─â (t─âlpi robuste); ╚Öi durabilitate.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Opinii clien╚Ťi