QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte impermeabil─â cu arici drume╚Ťie CROSSROCK Verde M─ârimi 28-34 Copii

14999 RON
Ref. : 8871687

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte, pe orice tip de teren. M─ârimi disponibile 28-34.

├Änc─âl╚Ť─âmintea Crossrock rezist─â la toate activit─â╚Ťile copilului. Acesta poate merge ├«n drume╚Ťie la munte, ├«n deplin confort.

 • 28 Produs indisponibil online momentan
 • 29 Produs indisponibil online momentan
 • 30 Produs indisponibil online momentan
 • 31 Produs indisponibil online momentan
 • 32 Produs indisponibil online momentan
 • 33 Produs indisponibil online momentan
 • 34 Produs indisponibil online momentan
+ 149 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană impermeabilă testată în uz sau în laborator.

  Trac╚Ťiune

  Talp─â din cauciuc, ce ofer─â aderen┼ú─â bun─â ┼či rezisten┼ú─â ├«n timp.

  Durabilitate

  Talp─â groas─â ┼či fa┼ú─â cu elemente de ├«nt─ârire.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â EVA, integral.

  Utilizare ușoară

  ├Änc─âl╚Ťare u╚Öoar─â, datorit─â benzilor cu arici ╚Öi ╚Öireturilor ce se regleaz─â u╚Öor.

  Informa╚Ťii tehnice

  Talp─â aderent─â

  Aderen╚Ťa t─âlpilor noastre este certificat─â. Pentru a ob╚Ťine aceast─â certificare, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â ├«n laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe (teren neted, cu asperit─â╚Ťi, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calit─â╚Ťile t─âlpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practican╚Ťi.

  Test de impermeabilitate

  Testat─â ├«n laborator ┼či pe teren, garanteaz─â impermeabilitate ┼či respirabilitate optime. Mai ├«nt├ói, ├«nc─âl┼ú─âmintea este scufundat─â ├«n ap─â, cu aer sub presiune ├«n interior, pentru a verifica dac─â apar bule la suprafa┼úa ├«nc─âl┼ú─âmintei.Apoi, ├«nc─âl┼ú─âmintea este introdus─â pe jum─âtate ├«n ap─â, av├ónd ├«n interior un bra┼ú mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verific─â dac─â ├«nc─âl┼ú─âmintea r─âm├óne uscat─â. Pentru acest model, testul a durat c├ót ehivalentul a 8km ├«n condi╚Ťiile precizate mai sus.

  Prelungirea impermeabilităţii

  Impermeabilitatea este pus─â la ├«ndoial─â prin p─âtrunderea apei prin partea superioar─â.Pentru a p─âstra pielea picioarelor uscat─â c├ót mai mult timp, este recomandat─â utilizarea paraz─âpezilor impermeabile, care protejeaz─â partea de sus a bocancilor de infiltrarea apei, a pietrelor sau a nisipului. V─â recomand─âm s─â re├«nnoi╚Ťi tratamentul hidrofob al bocancilor de mai multe ori pe an, folosind spray-ul de reimpermeabilizare.

  Recomandări de achiziţionare

  Proba┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru drume┼úie. Verifica╚Ťi dac─â v─â deranjeaz─â la c─âlc├ói sau la v├órf. orientarea v├órfului ┼či c─âlc├óiului ├«n cobor├óre. Evita┼úi orice punct de compresie ├«n momentul prob─ârii. Utiliza┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea ├«n mod progesiv, ├«n timpul drume┼úiilor, pentru a se adapta piciorului. Dac─â ve╚Ťi comanda online, v─â pute╚Ťi orienta pentru alegerea corect─â a m─ârimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

  Ce m─ârime s─â aleg?

  Pentru drume╚Ťie, nu ezita╚Ťi s─â lua╚Ťi o m─ârime cu un num─âr mai mare dec├ót cea obi╚Önuit─â. Acest lucru garanteaz─â un confort optim ├«n timpul cobor├órii ╚Öi evitarea lovirii degetelor de v├órful ├«nc─âl╚Ť─âmintei. Recomand─âri: men╚Ťine unghiile scurte ╚Öi, ├«nainte de cobor├óre, verific─â ca benzile cu arici sau ╚Öireturile s─â fie bine str├ónse, pentru a evita alunecarea.

  Bran╚Ť deta╚Öabil

  Bran╚Ť interior deta╚Öabil, pentru uscare mai rapid─â. Acesta poate fi ├«nlocuit de un bran╚Ť ortopedic.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 50% Poliuretan, 50% Poliester Talp─â din 70% Cauciuc butadienic, 30% Acetat de etilen vinil Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupeaz─â 4 tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie ╚Öi propriile tehnologii: Studiul conforma╚Ťiei (datorit─â analizei 3D);
  ╚śtiin╚Ťele mi╚Öc─ârii;
  Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
  ╚śtiin╚Ťele comportamentale ╚Öi senzoriale.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n drume╚Ťii la munte, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.
  Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri