QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume╚Ťie la Munte MH100 Albastru B─ârba╚Ťi

24999 RON
Ref. : 8503792

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte, practicare ocazional─â. Asigur─â impermeabilitate.

Esen╚Ťial─â pentru drume╚Ťie la munte. Talp─â aderent─â, cu fa╚Ť─â impermeabil─â, cu protec╚Ťie pietre integral─â.

Culoare: Albastru petrol închis / Verde anason

 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
 • 44 Produs indisponibil online momentan
 • 45 Produs indisponibil online momentan
 • 46 Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Talp─â din cauciuc cu crampoane de 4 mm.

  Durabilitate

  Protec╚Ťie pietre din cauciuc rezistent, ├«n v├órf.

  Impermeabilitate

  Membran─â impermeabil─â ┼či respirant─â:men╚Ťine pielea uscat─â timp de 3h.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â integral din spum─â EVA.

  Lejeritate

  810g pentru m─ârimea 42.

  Imagini

  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume╚Ťie la Munte MH100 Albastru B─ârba╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Care sunt frecven╚Ťa ╚Öi intensitatea drume╚Ťiilor?

  Am clasificat produsele dup─â performan╚Ť─â ╚Öi caracteristici pentru a se ├«ncadra celor 3 tipuri de drume╚Ťii:Ocazional─â:aproximativ 10 drume╚Ťii pe an,timp de 3-4 ore, mai pu╚Ťin de 10 km ╚Öi mai pu╚Ťin de 700 m diferen╚Ť─â de nivel.Consecvent─â:aprox. 20 de ie╚Öiri pe an. timp de 4-6 ore,├«ntre 10- 20 km, o diferen╚Ť─â de nivel ├«ntre 700-1200m. Intensiv─â:mai mult de 20 de ie╚Öiri pe an.Mai mult de 6 ore,mai mult de de 20 km, diferen╚Ť─â de nivel ├«ntre 1200- 2000m

  Informa╚Ťii legate de dezvoltarea durabil─â

  Pentru materialul folosit la c─âptu╚Öeal─â ╚Öi pentru ├«nveli╚Öul din material de pe bran╚Ť, am folosit tehnica de vopsire la surs─â pentru diminuarea impactului asupra mediului. Vopsirea textilelor necesit─â mult─â ap─â, ce genereaz─â o cantitate mare de ap─â rezidual─â, ├«n urma b─âilor de colorant. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales s─â folosim un procedeu de vopsire ├«n mas─â, integr├ónd pigmen╚Ťii de culoare ├«nc─â de la fabricarea materialului.

  Talp─â aderent─â

  Aderen╚Ťa t─âlpilor noastre este brevetat─â. Pentru a ob╚Ťine aceast─â certificare, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â ├«n laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe (teren neted, cu asperit─â╚Ťi, uscat sau umed). Pentru validarea final─â, ├«nc─âl╚Ť─âmintea testat─â pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce ├«nsumeaz─â 500 km.

  Test de impermeabilitate

  ├Än laborator, ├«nc─âl╚Ť─âmintea a fost scufundat─â ├«n ap─â pe jum─âtate, ├«n timp ce un picior mecanic simuleaz─â mersul. Datorit─â acestor teste, am putut determina num─ârul de km pe care, parcurg├óndu-i, ├«nc─âl╚Ť─âmintea r─âm├óne uscat─â. Apoi, produsul este validat pe teren, ├«n condi╚Ťii reale de utilizare.

  Prelungirea impermeabilit─â╚Ťii

  Se recomand─â purtarea unor paraz─âpezi impermeabile care nu vor permite p─âtrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomand─â utilizarea de c├óteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete ┼či de p─âtrunderea apei.

  Ce m─ârim s─â aleg?

  Cel mai important este s─â ├«ncerca╚Ťi c├ót mai multe m─ârimi ╚Öi modele pentru a putea g─âsi perechea potrivit─â!
  Este important s─â alege╚Ťi o m─ârime mai mare dec├ót cea obi╚Önuit─â, pentru a evita lovirea degetelor la cobor├óre. Recomand─âri: p─âstra╚Ťi unghiile scurte, iar ├«nainte de cobor├óre verifica╚Ťi ca ╚Öireturile s─â nu permit─â alunecarea piciorului spre v├órf.

  Sfaturi de cump─ârare a ├«nc─âl╚Ť─âmintei

  Pute╚Ťi proba ├«nc─âl╚Ť─âmintea ├«n magaziele Decathlon.
  1. Proba┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru drume┼úie. 2. Str├ónge╚Ťi corect ╚Öireturile. 3. Verifica╚Ťi doua aspecte:- c─âlc├óiul nu alunec─â ├«n fa╚Ť─â c├ónd merge╚Ťi ├«n pant─â.- piciorul nu alunec─â ╚Öi degetele nu se lovesc la cobor├óre.4. ├Äncerca╚Ťi mai multe modele ╚Öi mai multe m─ârimi.
  Utilizarea progresiv─â permite adaptarea la forma piciorului.

  CUM S─é EVI╚ÜI APARI╚ÜIA B─é╚śICILOR?

  Mai multe sfaturi sportive aici: https://sfaturi.decathlon.ro/

  Alegerea corect─â a ┼čosetelor

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea impermeabil─â va fi mai pu╚Ťin respirant─â dec├ót cea care nu este impermeabil─â. ╚śosetele mid precum cele MH500 sunt favorizate pentru evacuarea transpira╚Ťiei ╚Öi pentru limitarea frec─ârii.

  Optimiza╚Ťi capacitatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile!

  Bran╚Ťul se adapteaz─â la c├ót mai multe conforma╚Ťii de picior.Schimbarea bran╚Ťului asigur─â:1. O sus╚Ťinere mai bun─â:unele bran╚Ťuri sunt preformate sau ├«nt─ârite pentru sus╚Ťinerea sporit─â a piciorului.
  2. Mai mult confort: bran╚Ťurile asigur─â c─âldura ╚Öi/sau amortizarea. 3. O durat─â de via╚Ť─â mai mare: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile ├«n fiecare sezon, pentru sus╚Ťinere ╚Öi confort.

  Întreţinerea încălţămintei

  Ase usca ├«n aer liber. ├Ändep─ârta╚Ťi noroiul cu o perie tare.
  Pentru pete, cur─â╚Ťa╚Ťi cu o perie ╚Öi apa c─âldu╚Ť─â. L─âsa╚Ťi-i s─â se usuce. Pulveriza╚Ťi spray de reimpermeabilizare: astfel, pielea ├«╚Öi va rec─âp─âta hidrofobia.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 67% Cauciuc sintetic, 33% Acetat de etilen vinil Parte superioar─â din 78% Poliamid─â, 20% Poliuretan, 2% Cauciuc sintetic Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  TESTE

  Toate modelele noastre sunt testate de c─âtre utilizatori reprezentativi, ├«n condi┼úii identice cu cele reale. Consider─âm c─â doar testarea produselor ├«n practic─â ne poate ajuta s─â le ├«mbun─ât─â┼úim sub aspectul design-ului ┼či al tehnicit─â┼úii.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla manual. A se usca în aer liber.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri