Încălțăminte Impermeabilă Drumeție în natură NH150 Albastru Bărbați

14999 LEI
8504220

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, pe vreme ploioasă, practicare ocazională.

Încălțăminte joasă, impermeabilă! Rezistă timp de 2 ore de drumeție pe ploaie ușoară. Talpa din cauciuc asigură rezistență și aderență.

Culoare:

Albastru negru / Bleumarin / Roșu cireașă

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Talpă din cauciuc alveolar și flexibil, ce asigură amortizare.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă și respirantă, testată timp de 2 ore (în mers).

Aderență

Structura și designul tălpii favorizează aderența.

Confort

Branţ respirant de 5 mm. Întăritură: spumă confortabilă.

Rezistența la frecare

Element din cauciuc, în vârf, pentru a proteja de pietre.

Adaptare la conformație

Inserție sintetică în partea din față a piciorului pentru a rezista la abraziune

STABILITATE

Designul tălpii și crampoanelor de 4 mm permit îndepărtarea ușoară a noroiului.

Lejeritate

Cântărește 435 g x 2 la mărimea 43.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigură aderență și stabilitate. Obiectivul nostru a fost să obținem cea mai bună variantă în ceea ce privește încălțăintea, care trebuie să fie adaptată atât pentru teren tip drum forestier, cât și pentru cel de tip mineral (de pe litoral). Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii și provoacă disconfort. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Teste de rezistență

Testele de laborator verifică următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Bocanci impermeabili timp de 2h

Încălțămintea NH150 a fost testată timp de 2000 flexiuni, în laborator. Aceasta este impermeabilă timp de 2 ore de drumeţie. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate:
- 2000 flexiuni, aproximativ 2 ore de drumeţie;
- 4000 flexiuni, aproximativ 4 ore de drumeţie;
- 8000 flexiuni, aproximativ 8 ore de drumeţie.
Se recomandă folosirea unui produs de reimpermeabilizare de mai multe ori pe an, pentru a reda produsului hidrofobia originală și a reduce apariția petelor.

Cum am testat impermeabilitatea bocancilor?

După testele efectuate în laborator, bocancii își recapătă proprietățile impermeabile. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu ajutorul unei presiuni de aer în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei. Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, avand în interior un picior mecanic pentru a simula mersul.

Alege corect mărimea încălțămintei de drumeție

Probează încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încearcă mai multe modele, chiar mai multe mărimi dacă este nevoie. Verifică dacă te deranjează la călcâi sau la vârf.
Evită punctele de compresie la încercare. Nu ezita să faci câțiva pași prin magazin, pentru a testa confortul și susținerea. În timpul primelor drumeții, încălțămintea se va adapta la forma piciorului.

Ce șosete sunt potrivite pentru încălțămintea Quechua NH150?

Acest model de încălțăminte oferă un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toată transpirația. Se recomandă alegerea șosetelor Hike 100 Mid: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au structură flaușată pe talpă care absoarbe transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliamidă, 30% Poliuretan, 15% Polietilenă tereftalată, 5% Elastan Talpă din 100% Cauciuc Butadien Interior din 70% Polietilenă tereftalată, 30% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A nu se lăsa lângă o sursă de căldură.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru drumeție la munte sau pe bitum.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent în conceperea produselor pentru drumeție și pentru a pune la dispoziție toată expertiza noastră.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le poți întâlni în drumeție. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se usca la uscător..

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri