KOROK

Încălţăminte Hochei pe iarbă FH100 Turcoaz-Albastru Copii

12999 RON
14999 RON -13%
*De la ÔǬ07.01.2023ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8602400

Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate redusă (nivel începător).

├Änc─âl╚Ť─âminte de hochei pe iarb─â, ideal─â pentru ├«ncep─âtori.

Culoare: Verde opal / Albastru

 • 35 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
+ 129 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderen╚Ť─â

  Crampoane conice din cauciuc dur.

  Protec╚Ťie anti-╚Öoc

  Talpa ajunge până la nivelul degetelor.

  Sus╚Ťinere picior

  Talpa intermediară din EVA ajunge până în zona mediană a piciorului.

  Lejeritate

  460 g pentru m─ârimea 38.

  Confort

  Branţ din spumă.

  Deschidere/ închidere ușoară

  ├Änchidere cu ┼čireturi.

  Propulsie

  F─âr─â materiale ce favorizeaz─â dinamismul.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din EVA flexibil─â.

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere detaliat─â a produsului (1)

  Talpă din cauciuc dur, cu crampoane conice pentru aderenţă. Talpă intermediară din EVA flexibilă, pentru amortizare. Talpa ajunge până la nivelul degetelor. Branţ: plat și din spumă.

  Descriere detaliat─â a produsului (2)

  Fa┼ú─â: din PU, pentru protec┼úie ├«mpotriva apei, cu material din mesh ├«n lateral, pe interior, pentru ventilare. Contrafort din PU rigid. Limb─â din mesh 3D ┼či material din mesh ├«n exterior, pentru confort ┼či ventilare. C─âptu┼čeal─â din mesh 3D, pentru confort. ╚śireturi rotunde.

  Greutate

  460 g pentru m─ârimea 38.

  Cum aleg m─ârimea corect─â? (2)

  Anumite femei poat─â o m─ârime mic─â la picior ╚Öi au tendin╚Ťa de a-╚Öi alege ├«nc─âl╚Ť─âminte de la copii. Dar aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte nu este adaptat─â staturii femeii adult.

  Cum aleg m─ârimea corect─â? (3)

  Cum ┼čtim dac─â ├«nc─âl┼ú─âmintea este potrivit─â? Purta╚Ťi o pereche de jambiere de hochei. Pune┼úi piciorul pe sol. Pun├ónd presiune vertical, ├«ncerca┼úi s─â mi┼čca┼úi piciorul ├«n ├«nc─âl┼ú─âminte. Piciorul nu trebuie s─â se mi╚Öte ├«n ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  De ce ai nevoie de ├«nc─âl╚Ť─âminte specific─â pentru hochei?

  ├Änc─âl┼ú─âmintea de hochei pe iarb─â prezint─â dou─â caracteristici: ├«nt─ârituri, mai ales ├«n v├órf, pentru a proteja de impactul cu mingea, ┼či o talp─â adaptat─â suprafe┼úei de joc, pentru aderen┼ú─â.

  Caracteristicile ├«nc─âl╚Ť─âmintei de hochei (1)

  ├Änc─âl┼ú─âmintea de hochei pe iarb─â prezint─â c├óteva caracteristici specifice: talpa de uzur─â (partea care este ├«n contact cu solul) este ├«n general din cauciuc ┼či prezint─â crampoane pe suprafa┼ú─â, de diferite forme ╚Öi pozi╚Ťionate ├«n locuri diferite. Aceasta este dur─â fa╚Ť─â de ├«nc─âl╚Ť─âmintea de trail running. Ea este adaptat─â pentru teren sintetic, nisip sau noroi. Ea asigur─â aderen╚Ť─â pe teren, lucru foarte important ├«n hocheiul pe gazon.

  Caracteristicile ├«nc─âl╚Ť─âmintei de hochei (2)

  Talpa poate ajunge p├ón─â ├«n zona din fa╚Ť─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei, pentru a proteja degetele la impact. Talpa intermediar─â (situat─â deasupra t─âlpii de uzur─â) este ├«n general din EVA (Etil Vinil Acetat). Ea asigur─â amortizare ├«n momentul impactului cu terenul relativ dur de hochei pe iarb─â.

  Caracteristicile ├«nc─âl╚Ť─âmintei de hochei (3)

  Talpa urc─â p├ón─â la acela╚Öi nivel ╚Öi pe interior pentru a stabiliza piciorul ├«n timpul schimb─ârilor de direc╚Ťie.
  Material din PU ╚Öi mesh pe laterale ╚Öi ├«n zona median─â intern─â ╚Öi extern─â a p─âr╚Ťii superioare a ├«nc─âl╚Ť─âmintei, pentru a asigura sus╚Ťinerea piciorului pe terenul de hochei.

  Caracteristicile ├«nc─âl╚Ť─âmintei de hochei (4)

  ├Änt─ârituri din PU pentru a asigura protec╚Ťie ├«mpotriva impactului. Acestea sunt considerate ╚Öi elemente de design (locul unde apare logo-ul m─ârcii).
  Contrafortul, zona din spate a p─âr╚Ťii superioare a ├«nc─âl╚Ť─âmintei, este conceput─â, ├«n general, din PU flexibil, ├«nt─ârit pe interior de o plac─â din PU rigid, care stabilizeaz─â c─âlc├óiul ╚Öi protejeaz─â tendonul lui ahile.

  Caracteristicile ├«nc─âl╚Ť─âmintei de hochei (5)

  Limba este conceput─â din spum─â ╚Öi mesh, asigur├ónd protec╚Ťia piciorului ├«mpotriva infiltr─ârii apei sau a altor tipuri de particule.

  Recomand─âri

  Hocheiul este o pl─âcere. Dar siguran╚Ťa nu trebuie neglijat─â! Utiliza┼úi protec╚Ťie pentru din┼úi, protec┼úii-tibie ┼či m├«nu┼či. Utiliza┼úi ├«nc─âl┼ú─âminte de hochei cu ├«nt─ârituri de protec┼úie ┼či talp─â adaptat─â pentru suprafa┼úa de joc. Purta╚Ťi casc─â ╚Öi m├ónu╚Öi specifice ├«n timpul meciurilor ╚Öi a antrenamentelor de hochei pe iarb─â.

  Concepere

  Acest produs a fost conceput de c─âtre echipa noastr─â pasionat─â de hochei (┼čefi de produs, designeri, ingineri, modeli┼čti, stili┼čti, tehnicieni) ┼či de c─âtre speciali┼čti de procese pentru protec┼úie, ai Decathlon.

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 60% Poliuretan, 40% Poliester Interior din 100% Poliester Talp─â din 60% Cauciuc sintetic, 40% Acetat de etilen vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se cur─â╚Ťa cu o bucat─â de material umed. A se usca ├«n aer liber. Nu l─âsa┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea ├«n geant─â. A se depozita ├«ntr-un loc uscat.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu este potrivit pentru un alt sport sau alt─â activitate.

  Opinii clien╚Ťi