ASICS

Încălţăminte hochei pe iarbă FFultimate Intensitate ridicată Somon Damă

69999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8863929

Produs conceput pentru hochei pe iarbă (intensitate ridicată).Adaptat pentru nivel mediu și avansat.

Încălțăminte de hochei pe iarbă, ideală pentru practicanții de nivel avansat.

 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41,5 Produs indisponibil online momentan
 • 42 undefined
+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderență

  Crampoane conice în fața și spatele tălpii.

  Lejeritate

  600 g pentru mărimea 39.

  Propulsie

  Fără materiale ce favorizează dinamismul.

  Susținere picior

  Placă rigidă din PU pe talpă, pentru stabilitate.

  Confort

  Spumă interioară care acoperă călcâiul. Talpă termoformată.

  Amortizare

  Spumă flexibilă EVA, pentru amortizare (tehnologie flytefoam de la Asics).

  Informații tehnice

  Descriere detaliată a produsului (1)

  Talpă exterioară: din cauciuc turnat cu crampoane mici în față și spate, ce asigură aderență, indiferent de direcție. Placă din PU rigidă, la nivelul zonei mediene a piciorului, pentru stabilitate. Talpă intermediară: Spumă flexibilă EVA, pentru amortizare (tehnologie flytefoam de la Asics). Branţ: termoformat cu un pad la nivelul călcâiului, pentru un plus de confort.

  Descriere detaliată a produsului (2)

  Contrafort: din PU rigid, pentru stabilitate; Interior: din spumă și mesh 3D, pentru confort și respirabilitate. Faţă: din PU și mesh. Laterale: inserții din PU ți mesh pentru respirabilitate. Limba: din mesh 3D, pentru confort și respirabilitate. Șireturi rotunde. Formă adaptată conformaţiei feminine.

  Greutate

  600 g pentru mărimea 39.

  Cum alegeți mărimea și forma corectă? (1)

  Înainte de toate, încălţămintea trebuie să se potrivească piciorului. Aşadar, evitaţi punctele de presiune. Piciorul nu trebuie să se mişte în interior. Este important, mai ales când suprafaţa de joc este un gazon sintetic. Anumite modele sunt adaptate în mod special pentru femei. Acestea sunt concepute pentru o statură mai puțin robustă și pentru o conformație a piciorului mai puțin voluminoasă.

  CARE ESTE MĂRIMEA CORECTĂConcepere

  Anumite femei poată o mărime mică la picior și au tendința de a-și alege încălțăminte de la copii. Dar această încălțăminte nu este adaptată staturii femeii adult.

  Cum alegeți mărimea și forma corectă? (3) (2)

  Cum ştim dacă încălţămintea este potrivită? Purtați o pereche de jambiere de hochei. Puneţi piciorul pe sol. Punând presiune vertical, încercaţi să mişcaţi piciorul în încălţăminte. Piciorul nu trebuie să se miște în încălțăminte.

  De ce ai nevoie de încălțăminte specifică pentru hochei?

  Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă două caracteristici: întărituri, mai ales în vârf, pentru a proteja de impactul cu mingea, şi o talpă adaptată suprafeţei de joc, pentru aderenţă.

  Caracteristicile încălțămintei de hochei (1)

  Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă câteva caracteristici specifice: talpa de uzură (partea care este în contact cu solul) este în general din cauciuc şi prezintă crampoane pe suprafaţă, de diferite forme și poziționate în locuri diferite. Aceasta este dură față de încălțămintea de trail running. Ea este adaptată pentru teren sintetic, nisip sau noroi. Ea asigură aderență pe teren, lucru foarte important în hocheiul pe gazon.

  Caracteristicile încălțămintei de hochei (2)

  Talpa poate ajunge până în zona din față a încălțămintei, pentru a proteja degetele la impact. Talpa intermediară (situată deasupra tălpii de uzură) este în general din EVA (Etil Vinil Acetat). Ea asigură amortizare în momentul impactului cu terenul relativ dur de hochei pe iarbă.

  Caracteristicile încălțămintei de hochei (3)

  Talpa urcă până la același nivel și pe interior pentru a stabiliza piciorul în timpul schimbărilor de direcție.
  Material din PU și mesh pe laterale și în zona mediană internă și externă a părții superioare a încălțămintei, pentru a asigura susținerea piciorului pe terenul de hochei.

  Caracteristicile încălțămintei de hochei (4)

  Întărituri din PU pentru a asigura protecție împotriva impactului. Acestea sunt considerate și elemente de design (locul unde apare logo-ul mărcii).
  Contrafortul, zona din spate a părții superioare a încălțămintei, este concepută, în general, din PU flexibil, întărit pe interior de o placă din PU rigid, care stabilizează călcâiul și protejează tendonul lui ahile.

  Caracteristicile încălțămintei de hochei (5)

  Limba este concepută din spumă și mesh, asigurând protecția piciorului împotriva infiltrării apei sau a altor tipuri de particule.

  Recomandări

  Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mănuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mănuși specifice în timpul meciurilor și antrenamentelor de hochei pe iarbă. Meciuri, antrenamente.

  Detalii marcă

  „Fondată în 1949, de M. Onitsuka, Asics a continuat să crească. Astăzi, prezentă în lumea hockey-ului, marca asigură aderență și confort în timpul practicii. Mulți jucători poartă doar această marcă.”

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Mărimi

  37 | 38 | 39 | 41 | 42 |

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se curăța cu o bucată de material umed. A se usca în aer liber. A nu se lăsa încălţămintea în geantă. A se depozita într-un loc uscat.

  Restricții de utilizare

  Nu este potrivită pentru un alt sport sau altă activitate.

  Opinii clienți