DITA

Încălțăminte hochei interior Dita LGHT350 Adulți

29999 RON
Ref. : 8767478

Încălțămintea ideală pentru hochei în interior, practicare intensivă.

Produs conceput pentru pentru hochei în sală, practicat la intensitate moderată. Ideal pentru nivel începător și mediu.

 • 39 10
 • 40 10
 • 41 10
 • 42 10
 • 43 10
 • 44 10
 • 45 10
 • 46 10
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderență

  Aderență excelentă la sol și talpă care nu lasă urme.

  Stabilitate

  Inserții din poliuretan, pentru stabilitate.

  Confortul utilizatorului

  Branț preformat.

  Amortizare

  Talpă intermediară din EVA.

  Informații tehnice

  Descriere detaliată a produsului (1)

  Talpă exterioară: din cauciuc care nu lasă urme și oferă o bună aderență. Talpă intermediară: din EVA flexibilă. Branţ: Din spumă.

  Cum alegeți mărimea și forma corectă? (1)

  Înainte de toate, încălţămintea trebuie să se potrivească piciorului. Aşadar, evitaţi punctele de presiune. Piciorul nu trebuie să se mişte în interior.

  CARE ESTE MĂRIMEA CORECTĂConcepere

  Anumite modele sunt adaptate în mod special pentru femei. Acestea sunt concepute pentru o statură mai puțin robustă și pentru o conformație a piciorului mai puțin voluminoasă. Anumite femei poată o mărime mică la picior și au tendința de a-și alege încălțăminte de la copii. Dar această încălțăminte nu este adaptată staturii femeii adult.

  Cum aleg mărimea corectă? (2)

  Cum ştim dacă încălţămintea este potrivită? Purtați o pereche de jambiere de hochei. Puneţi piciorul pe sol. Punând presiune vertical, încercaţi să mişcaţi piciorul în încălţăminte. Piciorul nu trebuie să se miște în încălțăminte.

  De ce ai nevoie de încălțăminte specifică pentru hochei?

  Încălţămintea de hochei în sală prezintă două caracteristici: întărituri, mai ales în vârf, pentru a proteja de impactul cu mingea și crosa şi o talpă adaptată suprafeţei de joc din sală, pentru aderenţă.

  Recomandări

  Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mănuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mănuși specifice în timpul meciurilor și antrenamentelor de hochei pe iarbă. Meciuri, antrenamente.

  Detalii marcă

  Fondată în 1891, de M. Allah Dita, în Pakistan. La începuturile sportului, marca Dita a fost la originea multor inovații care au modelat hocheiul de astăzi. Dita concepe produse care favorizează un joc creativ și performant. Respectiv, acel tip de joc practicat de Seve van Ass, Florent van Aubel și Martin Hâner!

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 80% Poliuretan, 20% Polietilenă tereftalată Interior din 100% Polietilenă tereftalată Talpă din 75% EVA, 25% Cauciuc

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se curăța cu o bucată de material umed. A se usca în aer liber. A nu se lăsa încălţămintea în geantă. A se depozita într-un loc uscat.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading