KIPRUN

├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI

24999 RON
Ref. : 8665449

Produs conceput pentru trail/alergare. Cu acesta, po╚Ťi explora c─âr─ârile mai pu╚Ťin tehnice, ├«n timpul antrenamentelor pe distan╚Ťe de la 0 la 20km.

Po╚Ťi practica trail cu aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte special g├óndit─â pentru confortul t─âu, ce asigur─â sus╚Ťinere ╚Öi aderen╚Ť─â optim─â. Te po╚Ťi aventura pe poteci u╚Öor accidentate, dar ╚Öi pe drumuri asfaltate.

Culoare: Albastru cenușiu / Portocaliu mango

  • 40 Produs indisponibil online momentan
  • 41 Produs indisponibil online momentan
  • 42 Produs indisponibil online momentan
  • 43 Produs indisponibil online momentan
  • 44 Produs indisponibil online momentan
  • 45 Produs indisponibil online momentan
  • 46 Produs indisponibil online momentan
  • 47 Produs indisponibil online momentan
  • 48 Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Trac╚Ťiune

Crampoane de 4 mm, pentru aderenţă.

Amortizare

Spum─â EVA injectat─â, pentru confort la fiecare alergare.

Flexibilitate

Flexiunea piciorului este facilitată de conceptul FLEX-H și călcâiul rotunjit.

Lejeritate

Cu greutatea de 618 g pentru m─ârimea 43, ├«nc─âl╚Ť─âmintea Easytrail este u╚Öoar─â!

Aderen╚Ť─â

Aderen╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, datorit─â cauciucului t─âlpii ╚Öi designului crampoanelor.

Buzunare

Blocheaz─â ╚Öi sus╚Ťine ╚Öireturile o band─â elastic─â discret─â ╚Öi practic─â!

Imagini

├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI
├Änc─âl╚Ť─âminte EASYTRAIL Alergare TRAIL RUNNING ALBASTRU-GALBEN B─éRBA╚ÜI

Informa╚Ťii tehnice

O ├ÄNC─éL╚Ü─éMINTE G├éNDIT─é PENTRU A DESCOPERI ╚śI PENTRU A TE INI╚ÜIA ├ÄN ALERGARE TRAIL

Pentru c─â atunci e╚Öti ├«ncep─âtor ├«ntr-un sport, nevoile tale sunt specifice, aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte a fost conceput─â de la zero, pentru a-╚Ťi permite s─â te obi╚Önuie╚Öti cu ea, astfel ├«nc├ót s─â fii ner─âbd─âtor s─â te ├«ncal╚Ťi din nou!
├Ämbin├ónd perfect amortizarea ╚Öi aderen╚Ťa ╚Öi av├ónd un design ce faciliteaz─â flexibilitatea picioarelor tale, Easytrail este versatil─â ╚Öi se adapteaz─â at├ót drumurilor amenajate sau mai pu╚Ťin tehnice, c├ót ╚Öi por╚Ťiunilor de ╚Öosea.

CONFORT, SUS╚ÜINERE ╚śI PROTEC╚ÜIE: COMBINA╚ÜIA CARE TE VA CONVINGE S─é TE ├ÄNCAL╚ÜI DE FIECARE DAT─é CU ACEAST─é ├ÄNC─éL╚Ü─éMINTE!

Confortul este asigurat de un strat generos de spumă, situat în jurul gleznei, pentru o amortizare optimă, dar și de un material principal din mesh 2D elastic, ce oferă flexibilitate, elasticitate și libertate de mișcare în partea anterioară a piciorului.
P─âr╚Ťile laterale din material sintetic ofer─â o sus╚Ťinere excelent─â ╚Öi stabilizeaz─â piciorul.
├Än cele din urm─â, protec╚Ťiile ├«mpotriva pietrelor protejeaz─â degetele de la picioare ├«mpotriva pietrelor, iar mesh-ul ├«mpotriva ruperii.

MAI MULTE DETALII CU PRIVIRE LA AMORTIZAREA EASYTRAIL

Echipa noastr─â de design a conceput o spum─â complet nou─â, 100% EVA injectat─â, utilizat─â pe talpa intermediar─â.
Dezvoltat─â cu ajutorul alerg─âtorilor ├«ncep─âtori, este moale ╚Öi tolerant─â, astfel ├«nc├ót s─â po╚Ťi descoperi trail running ├«n confort maxim.
╚śi pentru c─â trailul se caracterizeaz─â mai ales prin varietatea de terenuri pe care se practic─â, aceast─â spum─â de 21 mm la c─âlc├ói ╚Öi de 13 mm ├«n partea anterioar─â a piciorului asigur─â amortizare, at├ót pe ╚Öosea, c├ót ╚Öi pe c─âr─âri.

FIXARE ╚śI ADEREN╚Ü─é: AI ├ÄNCREDERE ├ÄN PICIOARELE TALE!

Av├ónd crampoane de 4 mm special g├óndite pentru a oferi o aderen╚Ť─â excelent─â ╚Öi cu un cauciuc nou, talpa exterioar─â Easytrail este compromisul ideal ├«ntre fixare ╚Öi aderen╚Ť─â.
Fiind versatil─â, aceasta ├«╚Ťi permite s─â explorezi senin c─âr─ârile ╚Öi se adapteaz─â unor por╚Ťiuni de ╚Öosea, r─âm├ón├ónd ├«n acela╚Öi timp confortabil─â.
Pe scurt, atunci c├ónd ╚Ötim c─â fixarea ╚Öi aderen╚Ťa sunt doi parametri ce permit ob╚Ťinerea unui dinamism sigur, cu Easytrail, po╚Ťi s─â ai ├«ncredere ├«n picioarele tale!

Concept FLEX-H+ și călcâi rotunjit pentru a facilita flexibilitatea.

Stria╚Ťii de flexiune ├«n partea din fa┼ú─â a piciorului:conceptul FLEX-H . Articula╚Ťia metatarso-falangian─â este at├ót zona de flexie, c├ót ╚Öi principalul suport pentru picior ├«n timpul fazei de propulsie, astfel ├«nc├ót aceste stria╚Ťii ├«n form─â de H de o parte ╚Öi de alta a articula╚Ťiei faciliteaz─â mi╚Öcarea piciorului, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp confortul. ├Än cele din urm─â, c─âlc├óiul rotunjit al acestei ├«nc─âl╚Ť─âminte optimizeaz─â ╚Öi faciliteaz─â, la r├óndul lui, mi╚Öcarea piciorului.

DE CE AM OPTAT PENTRU UN DROP DE 8 MM?

Dropul este diferen╚Ťa de ├«n─âl╚Ťime ├«ntre partea din fa╚Ť─â ╚Öi partea din spate a ├«nc─âl╚Ť─âmintei. Spuma complet nou─â 100% EVA injectat─â, utilizat─â pe talpa intermediar─â, fiind de 21 mm la c─âlc├ói ╚Öi 13 mm ├«n partea anterioar─â a piciorului, ofer─â ├«nc─âl╚Ť─âmintei Easytrail un drop de 8 mm.
Am optat pentru acesta din urmă, deoarece este forma de un drop mediu, adaptat pentru majoritatea alergătoarelor și care se pretează perfect pentru descoperirea trail running.

EASYTRAIL, PENTRU O PRACTIC─é EASY...

Ce rost are s─â faci tot ce po╚Ťi pentru a te ├«ndr─âgosti de trail running, dac─â perechea ta de ├«nc─âl╚Ť─âminte nu te las─â s─â te bucuri de ea prea mult timp?
Pentru a ne asigura c─â vei profita la maximum de ├«nc─âl╚Ť─âmintea Easytrail, aceasta dispune de o plas─â 2D foarte extensibil─â, rezistent─â la abraziune, praf ╚Öi noroi. ├Än cele din urm─â, protec╚Ťiile fa╚Ť─â ╚Öi spate ├«mpotriva pietrelor protejeaz─â meshul de orice ruptur─â cauzat─â de pietre sau de degetul mare.

EASYTRAIL: LA FEL DE PLĂCUT DE PURTAT PE CÂT ESTE DE PLĂCUT DE PRIVIT

Pierrick, designerul nostru, a proiectat cu grij─â aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte astfel ├«nc├ót s─â respire ╚Öi s─â transpire.
Prin linii moderne ╚Öi sobre cu finisaje tehnice, precise ╚Öi subtile, ADN-ul acestui model este unul clar sportiv. De la materialul din mesh de dou─â culori, la talpa intermediar─â cu linii grafice ├«n relief, inspirate de h─âr╚Ťile IGN, la ╚Öireturile tricolore ╚Öi la alegerea diferitelor texturi ├«n lateral: nimic nu este la voia ├«nt├ómpl─ârii!

UN ULTIM DETALIU (DAR NU CEL DIN URM─é): ELASTICUL PENTRU ╚śIRETURI

Am prev─âzut modelul Easytrail cu un elastic situat la nivelul limbii, care ├«╚Ťi permite fixarea ╚Öireturilor.
├Ämpiedic├ónd ╚Öireturile s─â se prind─â de crengi sau de orice alt element exterior susceptibil s─â te ├«ncurce, te po╚Ťi bucura de ie╚Öirile tale de anduran╚Ť─â ├«n cele mai bune condi╚Ťii ╚Öi ultraechipat!

SFATURILE NOASTRE ├ÄNAINTE DE A IE╚śI S─é ALERGI

Manon, inginerul nostru de produs, ╚Öi Cyrille, ╚Öeful nostru de produs, ├«╚Ťi ofer─â sfaturi ├«nainte de te ├«nc─âl╚Ťa ╚Öi de a ie╚Öi la alergare:
Este esen╚Ťial s─â te sim╚Ťi confortabil ├«n timpul curselor de trail running.
Trebuie să ai un antrenament progresiv, fără a omite nicio etapă. Nu uita să admiri peisajele în timpul alergării.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Parte superioar─â din 60% Poliuretan, 40% Poliester Interior din 100% Poliester Talp─â din 80% Acetat de etilen vinil, 15% Cauciuc sintetic, 5% Cauciuc

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Pentru a ├«ntre╚Ťine ├«nc─âl╚Ť─âmintea ╚Öi a absorbi umiditatea ├«ntre dou─â sesiuni de alergare, te sf─âtuim s─â pui h├órtie de ziar ├«n interiorul ├«nc─âl╚Ť─âmintei. Chiar func╚Ťioneaz─â!

Restric╚Ťii de utilizare

Sporturi în interior, ciclism, utilizare exclusivă pe bitum, munte.

TESTE

Dup─â doi ani ╚Öi jum─âtate de dezvoltare, aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte a fost testat─â de numero╚Öi practican╚Ťi de trail, pe distan╚Ťe ╚Öi pe terenuri diferite. A fost de asemenea supus─â la multiple teste mecanice ├«n laborator.Easytrail se impune drept ├«nc─âl╚Ť─âmintea cu marca Evadict conceput─â ╚Öi testat─â de ├«ncep─âtori ├«n trail running.

Aprobat de

├Änc─âl╚Ť─âmintea noastr─â Easytrail a fost pus─â la punct cu ajutorul practican╚Ťilor care au fost ruga╚Ťi s─â testeze prototipurile noastre pe o perioad─â de c├óteva luni! Dac─â adun─âm to╚Ťi kilometrii parcur╚Öi de alerg─âtorii no╚Ötri de trail, ob╚Ťinem 6000 km de teste pe termen lung, ├«n condi╚Ťii reale de trail running. Aceast─â pereche de ├«nc─âl╚Ť─âminte a fost validat─â de alerg─âtorii care au testat-o. ╚śi bine├«n╚Ťeles de noi ├«n╚Öine, care am conceput-o. Te-a cucerit deja?

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla manual

A nu se usca în mașina automată

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi