Ghete Călduroase Impermeabile Drumeţie zăpadă SH520 X-Warm Bărbați

29999 LEI
8502616

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Ghete impermeabile, călduroase și aderente.

Ghete impermeabile şi călduroase, ce asigură susţinere bună, în cazul folosirii rachetelor de zăpadă. Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate optimă pe toate tipurile de zăpadă

Culoare:

Negru / Roşu

Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -5C. În mișcare: -14°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și înălțimii crampoanelor, de 5mm.

Susținere

Faţă mid cu cârlig de şireturi în partea de sus pentru susţinere optimă.

Informații tehnice

Încălţăminte impermeabilă şi călduroasă ce asigură susţinere bună pe zăpadă. Talpă Snowcontact.

Am ales materiale călduroase și cu putere de izolare, pentru protecție optimă împotriva frigului și a zăpezii. Produsul a fost testat în laborator și pe teren, de către utilizatori reprezentativi. Am verificat deja care este temperatura de confort a ghetelor: -5°C static și -14°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Ghete călduroase, ce mențin pielea uscată. Talpa izolează de frig la contactul cu zăpada.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, cizmele au fost scufundate în apă, simulând mersul. Am efectuat, de asemenea, și teste pe teren, pentru verificarea rezistenței în timp și a uzurii. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 8000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea cizmelor este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploioasă, pe zăpadă sau gheață.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Ghetele pot fi folosite pentru drumeție cu rachete de zăpadă?

Ghetele pot fi folosite atât pentru drumeții cu rachete de zăpadă, cât și fără. Fața mid și parazăpezile (separate sau incluse în pantalon) asigură protecție împotriva pătrunderii zăpezii. Ghetele sunt impermeabile și călduroase, asigură susținere, datorită rigidității, utilă mai ales la folosirea rachetelor.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să aleg pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: Alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea ghetelor.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Ideali pentru drumeție pe vreme rece!

Produsul face parte din gama SH500. Gama SH500 cuprinde: Gama cuprinde și alte produse pentru drumeție pe zăpadă : pantalon, polar, încălțăminte și rachete de zăpadă. Nu uitați să includeți și rucsacul în echipamentul obligatoriu pentru o drumeție pe zăpadă!

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 0.866 kg
40 : 0.904 kg
41 : 0.922 kg
42 : 0.948 kg
43 : 0.988 kg
44 : 1.034 kg
45 : 1.07 kg
46 : 1.112 kg
47 : 1.134 kg
48 : 1.15 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 69.4% Polietilenă tereftalată, 30.6% Poliuretan Talpă din 60% Cauciuc, 40% EVA Interior din 62% Polietilenă tereftalată, 29% Poliuretan, 9% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Ghete Călduroase Impermeabile Drumeţie zăpadă SH520 X-Warm Bărbați
Ghete Călduroase Impermeabile Drumeţie zăpadă SH520 X-Warm Bărbați
Ghete Călduroase Impermeabile Drumeţie zăpadă SH520 X-Warm Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri