QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte Drume╚Ťie ├«n natur─â NH500 Fresh Kaki Dam─â

12599 RON
16999 RON -25%
*De la ÔǬ21.03.2023ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8553566

Produs conceput pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, pe vreme cald─â.

Dorin╚Ťa noastr─â? ├Änc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, u╚Öoar─â, care asigur─â protec╚Ťie ╚Öi aderen╚Ť─â. Certificat─â OUTDOORCONTACT┬ę ╚Öi respirant─â, aceasta este ideal─â pentru practicarea pe timp de var─â.

Culoare: Verde granit / Verde granit

 • 36 undefined
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 125 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din spum─â EVA. Grosimea t─âlpii protejeaz─â de pietre.

  Aderen╚Ť─â

  Adaptat─â pentru poteci uscate. Certificare OUTDOORCONTACT┬ę. Crampoane de 2,5 mm

  Confort

  Spum─â moale la c─âlc├ói. Bran╚Ť interior de 5 mm, deta╚Öabil.

  Respirabilitate

  Fa╚Ť─â din mesh respirant. Bran╚Ť respirant din PU.

  Rezisten╚Ťa la abraziune

  Inser╚Ťie termolipit─â ├«n v├órf pentru un num─âr redus de cus─âturi.

  Lejeritate

  Cântărește 510 g pentru mărimea 39.

  Informa╚Ťii tehnice

  Aderen╚Ť─â OUTDOORCONTACT┬ę

  Aderen╚Ťa t─âlpilor noastre este brevetat─â. Pentru a ob╚Ťine aceast─â certificare, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â ├«n laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe (teren neted, cu asperit─â╚Ťi, uscat sau umed). Pentru validarea final─â, ├«nc─âl╚Ť─âmintea testat─â pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce ├«nsumeaz─â 500 km. Talpa acestei perechi de ├«nc─âl╚Ť─âminte a ob╚Ťinut o not─â de aderen╚Ť─â de 4/5 ╚Öi prezint─â certificarea OUTDOORCONTACT┬ę.

  Conceput─â pentru drume╚Ťie.

  ├Änc─âl╚Ť─âminte conceput─â pentru drume╚Ťie ├«n natur─â. Efectu─âm teste pentru a alege cel mai bun model de talp─â, adaptat at├ót drumului forestier, c├ót ╚Öi malului m─ârii. Utilizarea pe asfalt gr─âbe╚Öte uzura t─âlpii. Nu este potrivit─â pentru drume╚Ťie la munte.

  Testat─â, pentru a-i valida rezisten╚Ťa.

  Testele de laborator verific─â urm─âtoarele aspecte : orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â). Testele ne ajut─â s─â valid─âm calitatea produselor noastre ╚Öi s─â prevenim uzura prematur─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei de drume╚Ťie.

  Confort

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea pentru drume╚Ťie ├«n natur─â are drept unic─â promisiune confortul excelent pe care ├«l ofer─â utilizatorului. Am integrat ├«n aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte diferite elemente pentru a avea grij─â de picioarele tale, precum talpa intermediar─â din spum─â EVA (termoplastic flexibil). De asemenea, bran╚Ťul este deta╚Öabil pentru un plus de igien─â (poate fi sp─âlat).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 60% Poliester, 30% Poliuretan, 10% Poliamid─â Talp─â din 50% Acetat de etilen vinil, 50% Cauciuc Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nerecomandat─â pentru alergare sau pentru diferen╚Ťe mari de nivel

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n regiunea Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a v─â oferi toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Acest produs fost testat ╚Öi validat ├«n luna aprilie 2019, de c─âtre un grup de testare, ├«n timpul unei drume╚Ťii de o jum─âtate de zi, pe traseele de pe litoralul insulei Reunion. Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n mun╚Ťi, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul excursiilor.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri