Încălțăminte Drumeție în natură NH100 Bleumarin Damă

7999 LEI
8354266

Produs conceput pentru drumeție în natură, la câmpie, în pădure sau pe litoral, pe vreme uscată, practicare ocazională.

Încălțăminte confortabilă, ușoară, ce asigură aderență optimă pentru drumeții în natură, pe trasee cu diferență mică de nivel.

Culoare:

ALBASTRU ÎNCHIS

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Amortizare la călcâi datorită celor 6mm de spumă EVA.

Aderență

Talpă din TPR cu crampone de 3.5 mm, pentru trasee cu diferență mică de nivel.

Confort

Branț detașabil care poate fi înlocuit de unul ortopedic.

Rezistența la frecare

Inserție sintetică în vârf pentru rezistență la abraziune.

STABILITATE

Talpa și crampoanele de 3.5 mm facilitează evacuarea noroiului.

Lejeritate

Cântărește 297g x 2 pentru mărimea 39.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Echipa noastră utilizează un cauciuc special pentru a optimiza aderența tălpii. Noi căutăm în permanență să obținem un raport optim între stabilitate (pe teren alunecos) și aderență (pe teren uscat).

Încălțăminte pentru drumeție

Încălțăminte concepută pentru drumeție în natură. Efectuăm teste pentru a alege cel mai bun model de talpă, adaptat atât drumului forestier, cât și malului mării. Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Teste de rezistență

Testele de laborator verifică următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi materialele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Ce șosete sunt potrivite pentru încălțămintea Quechua NH100?

Acest model de încălțăminte oferă un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toată transpirația. Se recomandă alegerea șosetelor Hike 50 Mid: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au material flaușat pe talpă, pentru a evacua transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Confort

Încălțămintea pentru drumeție în natură are drept unică promisiune confortul excelent pe care îl oferă utilizatorului. Am integrat în această încălțăminte diferite elemente pentru a avea grijă de picioarele tale, precum branțul din spumă EVA (termoplastic flexibil) și un pad din zona călcâiului. De asemenea, branțul este detașabil pentru un plus de igienă (poate fi spălat).

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, însă lucrăm în fiecare zi pentru ca acesta să fie mult mai eco-responsabil: conceperea eco, reparabilitatea și rezistența sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 53.7% Poliuretan, 46.3% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Interior din 90% Polietilenă tereftalată, 10% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru drumeții la munte, pe ploaie sau pe asfalt.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeție și pentru a aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le poți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.
Această încălțăminte este validată de către practicanți, pe trasee forestiere, pentru a asigura confort și rezistență.

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Imagini

Încălțăminte Drumeție în natură NH100 Bleumarin Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri