QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte Drume╚Ťie ├«n natur─â NH100 Bleumarin Dam─â

6499 RON
6999 RON -7%
*De la ÔǬ15.06.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8354266

Produs conceput pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, la ╚Öes, ├«n p─âdure sau pe litoral, pe vreme uscat─â, practicare ocazional─â.

├Änc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, u╚Öoar─â, ce asigur─â aderen╚Ť─â optim─â pentru drume╚Ťii ├«n natur─â, pe trasee cu diferen╚Ť─â mic─â de nivel.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 64 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Amortizare la călcâi datorită celor 6mm de spumă EVA.

  Aderen╚Ť─â

  Talpă din TPR cu crampone de 3.5 mm, adaptate pe trasee naturale.

  Confort

  Bran╚Ť deta╚Öabil, poate fi ├«nlocuit de unul ortopedic.

  Rezisten╚Ťa la abraziune

  Inser╚Ťie sintetic─â ├«n v├órf pentru a rezista la abraziune.

  Trac╚Ťiune

  Talpa și crampoanele de 3.5 mm facilitează evacuarea noroiului.

  Lejeritate

  Cântărește 297g x 2 pentru mărimea 39.

  Informa╚Ťii tehnice

  Talp─â aderent─â

  Echipa noastr─â utilizeaz─â un cauciuc specific pentru a optimiza aderen╚Ťa t─âlpii.Noi c─âut─âm ├«n permanen╚Ť─â s─â ob╚Ťinem un raport optim ├«ntre stabilitate (pe teren alunecos) ╚Öi aderen╚Ť─â (pe teren uscat).

  Conceput─â pentru drume╚Ťie.

  ├Änc─âl╚Ť─âminte conceput─â pentru drume╚Ťie ├«n natur─âEfectu─âm teste pentru a alege cel mai bun model de talp─â, adaptat at├ót drumului forestier, c├ót ╚Öi malului m─ârii. Utilizarea pe asfalt gr─âbe╚Öte uzura t─âlpii. A nu se folosi pentru drume╚Ťie la munte.

  Teste de rezisten╚Ť─â

  Testele de laborator verific─â urm─âtoarele elemente: orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â). Testele ne ajut─â s─â valid─âm calitatea produselor noastre ╚Öi s─â prevenim uzura prematur─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei de drume╚Ťie.

  Ce ╚Öosete sunt potrivite pentru ├«nc─âl╚Ť─âmintea Quechua NH100?

  Acest model de ├«nc─âl╚Ť─âminte ofer─â un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toat─â transpira╚Ťia. Se recomand─â alegerea ╚Öosetelor Hike 50 Mid: con╚Ťin bumbac ce absoarbe transpira╚Ťia, au material flau╚Öat pe talp─â, pentru a evacua transpira╚Ťia. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu ├«nc─âl╚Ť─âmintea.
  Este alegerea excelent─â ╚Öi pentru a evita apari╚Ťia b─â╚Öicilor.

  Confort

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea pentru drume╚Ťie ├«n natur─â are drept unic─â promisiune confortul excelent pe care ├«l ofer─â utilizatorului. Am integrat ├«n aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte diferite elemente pentru a avea grij─â de picioarele tale, precum bran╚Ťul din spum─â EVA (termoplastic flexibil) ╚Öi un pad din zona c─âlc├óiului. De asemenea, bran╚Ťul este deta╚Öabil pentru un plus de igien─â (poate fi sp─âlat).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 53.7% Poliuretan, 46.3% Poliester Talp─â din 100% Polietilen─â termoplastic─â Interior din 90% Poliester, 10% Acetat de etilen vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se recomand─â pentru drume╚Ťii la munte, pe ploaie sau pe asfalt.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťie ╚Öi pentru a aduce toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Pentru a corespunde exigen╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n mun╚Ťi, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le po╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.
  Aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte este validat─â de c─âtre practican╚Ťi, pe trasee forestiere, pentru a asigura confort ╚Öi rezisten╚Ť─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cur─â╚Ťa cu o lavet─â umed─â.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri