Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Încălțăminte cu șireturi Drumeție la munte MH100 Mărimi 35-38 Albastru Băieți

4999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe trasee ușoare. Mărimi disponibile: 35-38.

Încălțăminte accesibilă și adaptată pentru copii. Aceasta este ușoară și asigură o bună aderență.

Culoare: Bleumarin / Verde lamâie
Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Forma și lungimea crampoanelor (3mm) asigură aderență optimă.

Lejeritate

224 g x 2 la mărimea 36.

Amortizare

Sistem de amortizare la călcâi, confort și rezistență bună în timp.

ECODESIGN

Optimizăm folosirea materialului, pentru a reduce cu 10% emisiile de CO2.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane de km, folosind un grup de practicanți.

Ce mărime trebuie să aleg?

Pentru practicarea drumeției, este important să alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o poartă în mod obișnuit copilul. Acest lucru va asigura confort optim în timpul coborârii, pentru a evita lovirea degetelor de vârful bocancilor. Recomandări: păstrați unghiile scurte, iar înainte de coborâre verificați ca șireturile să nu permită alunecarea piciorului spre vârf.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil. https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului în procesul de concepere al produselor.
În prezent, produsul este conceput eco, deoarece impactul asupra mediului este redus cu cel puțin 10%, spre deosebire de modelul precedent, datorită optimizării materialelor.
Lucrăm pe fiecare zi pentru ca produsele să fie și mai prietenoase cu mediul. Conceperea eco, repararea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR) Exterior din 50% Poliester, 50% Poliuretan Interior din 50% Poliester, 50% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D)
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice)
Științele comportamentale și senzoriale

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și mai mulți copii testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri