KIPRUN

Încălţăminte Alergare pe asfalt Kiprun KS LIGHT Negru-Verde Damă

28799 RON
Ref. : 8604857

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt (de la curse mai scurte, până la maraton). Asigură amortizare, greutate redusă și stabilitate.

C─âuta╚Ťi o pereche de ├«nc─âl╚Ť─âminte care s─â asigur─â stabilitate? ├Än afar─â de a fi o ├«nc─âl╚Ť─âminte u╚Öoar─â, aceasta asigur─â stabilitate ╚Öi amortizare, la antrenamente ╚Öi competi╚Ťii!

Culoare: Gri carbon / Verde opal

42 Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 287 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

  Stabilitate

  Talpă lată și întăritură la călcâi, pentru stabilitate.

  Lejeritate

  ├Änc─âl╚Ť─âminte u╚Öoar─â: 468 g la m─ârimea 38.

  Aderen╚Ť─â

  Textur─â ╚Öi geometrie special─â, pentru aderen╚Ť─â pe teren umed.

  Propulsie

  Spum─â Kalensole, pentru un plus de dinamism.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Concept K-Only.

  Informa╚Ťii tehnice

  De ce s─â alegi o pereche de ├«nc─âl╚Ť─âminte u╚Öoar─â pentru alergare?

  Studiile de cercetare ╚Öi de dezvoltare ale acestui produs au ar─âtat c─â o ├«nc─âl╚Ť─âminte u╚Öoar─â ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte performan╚Ťele ├«n timpul alerg─ârii, gra╚Ťie unui consum mai mic de energie. La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai u╚Öoare ╚Öi un conceput nou pentru talp─â, pentru a asigura confort ╚Öi rezisten╚Ť─â ├«n timp. Rezultatul: ├«nc─âl╚Ť─âmintea KIPRUN KS LIGHT este cu 12% mai u╚Öoar─â dec├ót KIPRUN LONG. Greutate: 468 g pentru m─ârimea 38.

  Importan╚Ťa amortiz─ârii

  Pentru a alerga confortabil ╚Öi a ob╚Ťine performan╚Ťe, echipa noastr─â a dezvoltat 2 concepte: K-ring: un inel situat la nivelul c─âlc├óiului, care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte amortizarea ├«n spate ╚Öi permite dispersarea undelor de ╚Öoc, pentru o protejare eficient─â a corpului (articula╚Ťii, spate, genunchi). Kalensole: o spum─â exclusiv─â, dezvoltat─â cu departamentul nostru R&D, care permite o ├«mbun─ât─â╚Ťire a amortiz─ârii cu 34%, un dinamism mai mare +25% ╚Öi o durabiliate de 1000 km ├«n raport cu o spum─â tradi╚Ťional─â.

  Stabilitate

  ├Änc─âl╚Ť─âminte stabil─â ce permite derularea piciorului ╚Öi limitarea eforturilor de controlare a piciorului ╚Öi a gleznei, ├«nainte de relansare. Suprafa╚Ťa de sprijin a fost m─ârit─â ╚Öi a fost ad─âugat─â o ├«nt─âritur─â ├«n spatele c─âlc├óiului.

  Confortul ├«nc─âl╚Ť─âmintei KIPRUN KS LIGHT

  Pentru a alerga mai mult timp ╚Öi ├«n mod constant, confortul este un element esen╚Ťial. Echipa noastr─â a ├«mbun─ât─â╚Ťit confortul acestui produs prin: - element de sus╚Ťinere ├«n spatele ├«nc─âl╚Ť─âmintei. - talp─â preformat─â, din spum─â poliuretan alveolar─â, pentru mai mult confort. - zona din fa╚Ť─â a fost ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, pentru confort optim. - un material f─âr─â cus─âturi, pentru a limita riscul de frecare.

  Aderen╚Ť─â pe teren umed ╚Öi ├«n viraje

  Talpa ├«nc─âl╚Ť─âmintei a fost g├óndit─â asemenea unui cauciuc de ma╚Öin─â, pentru a alerga eficient, chiar ╚Öi pe timp de ploaie. Noua geometrie a talpei, din cauciuc, asigur─â ├«nc─âl╚Ť─âmintei KIPRUN KS LIGHT o aderen╚Ť─â optim─â pe teren umed, chiar ╚Öi ├«n vitez─â.

  ├Änc─âl╚Ť─âminte adaptat─â pentru toate tipurile de fuleuri

  Conceput exclusiv K-ONLY, o spumă mai densă situată sub primul os metatarsian. O cercetare de 6 luni, realizată cu Luxembourg Institute of Health*, a demonstrat că conceptul K-Only este potrivit pentru toate tipurile de pași. Studiul în câteva cifre: - 372 alergători
  - peste 12 558 de ╚Öedin╚Ťe de antrenament
  - 12 094 ore de practic─â
  - 116 723 km parcurși

  Drop de 10 mm

  10 mm diferen╚Ť─â de ├«n─âl╚Ťime a t─âlpii ├«ntre v├órf ╚Öi c─âlc├ói.

  O echip─â de pasiona╚Ťi de alergare

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea Kiprun KS Light este rezultatul unor cuno╚Ötin╚Ťe dob├óndite timp de mai mult de 10 ani, ├«n Decathlon.Echipa noastr─â de pasiona╚Ťi de alergare dezvolt─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea Kiprun, gra╚Ťie unei re╚Ťele de ambasadori: practican╚Ťii de alergare Decathlon, antrenori sportivi ╚Öi dumneavoastr─â. Astfel, noi alegem materialele, creion─âm prototipurile, test─âm ╚Öi valid─âm produsele ├«n laborator ╚Öi ├«n practic─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 60% Acetat de etilen vinil, 40% Cauciuc sintetic Parte superioar─â din 85% Poliester, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Poliester

  TESTE

  Toat─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â ├«n practic─â, direct de c─âtre alerg─âtori exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa ├«nc─âl╚Ť─âmintea, de a o ├«mbun─ât─â╚Ťi ╚Öi valida, pentru ca voi s─â v─â bucura╚Ťi de alergare.

  Aprobat de

  Din echipa Kiprun fac parte alergători de toate nivelurile, de la începător la avansat.
  ├Än fiecare zi test─âm produsele noastre, pentru a le ├«mbun─ât─â╚Ťi pentru voi. Acestea sunt apoi testate ╚Öi validate de c─âtre o echip─â de utilizatori, ├«n condi╚Ťii reale de practic─â. ├Änainte de a le comercializa, ├«nc─âl╚Ť─âmintea a fost testat─â pe mii de kilometri, ├«n timpul a zeci de curse de la 10 km p├ón─â la maratoane.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se usca în mașina automată

  Opinii clien╚Ťi