Reduceri
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă

Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Gri-Roz Damă

39999 LEI −62%
15099 LEI
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8604855

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt (de la curse mai scurte, până la maraton). Asigură amortizare, greutate redusă și stabilitate.

Căutați o pereche de încălțăminte care să asigură stabilitate? În afară de a fi o încălțăminte ușoară, aceasta asigură stabilitate și amortizare, la antrenamente și competiții!

Culoare:

Gri deschis / Roz fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 150 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

Stabilitate

Talpă lată și întăritură la călcâi, pentru stabilitate.

Lejeritate

Încălțăminte ușoară: 468 g la mărimea 38.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Propulsare

Spumă Kalensole, pentru un plus de dinamism.

Adaptare la conformație

Concept K-Only.

Informații tehnice

De ce să alegi o pereche de încălțăminte ușoară pentru alergare?

Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, grație unui consum mai mic de energie. La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai ușoare și un conceput nou pentru talpă, pentru a asigura confort și rezistență în timp. Rezultatul: încălțămintea KIPRUN KS LIGHT este cu 12% mai ușoară decât KIPRUN LONG. Greutate: 468 g pentru mărimea 38.

Importanța amortizării

Pentru a alerga confortabil și a obține performanțe, echipa noastră a dezvoltat 2 concepte: K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersarea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi). Kalensole: o spumă exclusivă, dezvoltată cu departamentul nostru R&D, care permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, un dinamism mai mare +25% și o durabiliate de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

Stabilitate

Încălțăminte stabilă ce permite derularea piciorului și limitarea eforturilor de controlare a piciorului și a gleznei, înainte de relansare. Suprafața de sprijin a fost mărită și a fost adăugată o întăritură în spatele călcâiului.

Confortul încălțămintei KIPRUN KS LIGHT

Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial. Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element de susținere în spatele încălțămintei. - talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim. - un material fără cusături, pentru a limita riscul de frecare.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a talpei, din cauciuc, asigură încălțămintei KIPRUN KS LIGHT o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

Încălțăminte adaptată pentru toate tipurile de fuleuri

Conceput exclusiv K-ONLY, o spumă mai densă situată sub primul os metatarsian. O cercetare de 6 luni, realizată cu Luxembourg Institute of Health*, a demonstrat că conceptul K-Only este potrivit pentru toate tipurile de pași. Studiul în câteva cifre: - 372 alergători
- peste 12 558 de ședințe de antrenament
- 12 094 ore de practică
- 116 723 km parcurși

Drop de 10 mm

10 mm diferență de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun KS Light este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, grație unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și dumneavoastră. Astfel, noi alegem materialele, creionăm prototipurile, testăm și validăm produsele în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 60% EVA, 40% Cauciuc Exterior din 85% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în practică, direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte alergători de toate nivelurile, de la începător la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a le comercializa, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de curse de la 10 km până la maratoane.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se usca în mașina automată

Produse similare

Opinii clienți

Loading