KIPRUN

Încălțăminte Alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Galben Bărbați

39999 RON
59999 RON -33%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8666979

Produs conceput pentru alergare pe asfalt, pentru antrenamente și maratoane. Polivalentă și performantă.

Asigură amortizare, stabilitate și conforta. încălțăminte de alergare ce îți va permite să parcurgi numeroși kilometri fără a te forța.

Culoare: Verde Lămâie / Verde gazon fluorescent / Alb

 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 undefined
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43,5 Produs indisponibil online momentan
 • 45 undefined
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Spuma reactivă MFOAM asigură amortizare pentru 1000 km.

  Stabilitate

  Talpă mai lată și suprafață de contact cu solul mai mare.

  Confort

  Spumă la câlcâi și pe limbă.

  Aderență

  Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

  Informații tehnice

  ULTRA AMORTIZARE DATORITĂ NOII SPUME MFOAM

  O bună amortizare este un aspect indispensabil pentru asigurarea practicării alergării fără risc de leziune. De aceea, echipele noastre de concepere au dezvoltat noua spumă MFOAM, moale și reactivă, pentru a oferi tuturor practicanților de alergare un adevărat confort de-a lungul kilometrilor.

  O STABILITATE DEOSEBITĂ

  Pentru a oferi mai multă stabilitate încălțămintei noastre de alergare pentru bărbați, forma tălpii KIPRUN KS900 este mai lată decât la alte modele din gamă. Suprafața de contact cu solul este mai mare și oferă stabilitate, prin distribuirea mai bună a greutății, mai ales pe distanțe lungi.

  UN CONFORT DINCOLO DE TOATE AȘTEPTĂRILE

  Construcția șosetei interioare și spuma folosită la călcâi și pe limbă asigură confort. Persoanele care au testat produsul susțin că au simțit un confort mai mare, în comparație cu alte modele din gama KIPRUN. Astfel, poți parcurge numeroși kilometri fără dificultate!

  Greutate și Drop

  Greutate: 512 g pentru mărimea 42
  Drop: 8 mm.

  O INSPIRAȚIE PENTRU UN DESIGN UNIC

  Designerul nostru Nicolas a dorit să evidențieze prin imagini promisiunea principală a acestui model de încălțăminte: confortul. S-a inspirat de la saltele, care asigură amortizare datorită spumei groase și alveolare. Materialele sunt moi, iar formele rotunjite. Cu semnătura MFOAM CUSHION a tălpii, noțiunea vizuală a amortizării este consolidată la rândul ei. Cu această încălțăminte de alergare, ai parte de confort deosebit!

  Potrivită pentru maraton

  La Decathlon, face apel la practicanți de alergare, practică consecventă, pentru a încerca și testa eficiența produselor noastre. 5 persoane au testat modelul KIPRUN KS900 în cadrul antrenamentelor pentru maraton și în ziua cursei propriu-zise. Cu toții au apreciat încălțămintea KS900 și amortizarea și confortul pe care aceasta o oferă pe distanțe lungi.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 68% Acetat de etilen vinil, 32% Cauciuc sintetic Parte superioară din 74% Poliester, 16% Poliuretan termoplastic, 10% Poliuretan Interior din 89% Poliuretan, 11% Poliester

  TESTE

  Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători externi companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

  Aprobat de

  La Kiprun se găsesc alergători de orice nivel.
  În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru tine. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în curse de 10 km, chiar și maraton.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  Opinii clienți