KIPRUN

Încălțăminte alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Light albastru-gri Damă

54999 RON
Ref. : 8644952

Încălțămintea KIPRUN KS900 Light asigură echilibrul dintre amortizare și greutatea redusă, iar tu vei parcurge mai mulți kilometri, atât în timpul antrenamentelor, cât și în cadrul competițiilor.

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt, de la curse scurte, până la maraton. Încălțăminte ușoară, care asigură amortizare.

Culoare: Gri albăstrui / Bleu pal

 • 36 10
 • 37 10
 • 38 10
 • 39 10
 • 40 10
 • 41 10
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Spuma reactivă MFOAM asigură amortizare pentru 1000 km.

  Lejeritate

  Materiale ușoare în partea superioară și pe talpă: 205 gx2 pentru mărimea 38.

  Stabilitate

  O suprafață de contact cu solul mai mare decât în cazul modelului KS Light.

  Aderență

  Textura și geometria tălpii asigură aderență perfectă pe teren umed.

  Imagini

  Încălțăminte alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Light albastru-gri Damă
  Încălțăminte alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Light albastru-gri Damă
  Încălțăminte alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Light albastru-gri Damă
  Încălțăminte alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Light albastru-gri Damă

  Informații tehnice

  SPUMĂ PENTRU AMORTIZARE

  Noul tip de spumă MFOAM, dezvoltată la centrul Decathlon de studiu tehnic al încălțămintei (Footwear Industrial Division) este moale și reactivă. Aceasta asigură confort pe kilometri întregi.

  GREUTATE REDUSĂ

  Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, grație unui consum mai mic de energie. La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai ușoare și un concept nou pentru talpă, pentru a asigura confort și rezistență în timp. Rezultatul: Încălțămintea KIPRUN KS900 LIGHT este cu 10% mai ușoară decât încălțămintea KIPRUN KS LIGHT pe care o înlocuiește.
  Greutate: 205 gx2 pentru mărimea 38.

  Confortul încălțămintei KS900 LIGHT

  Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial.Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element nou de susținere în spatele încălțămintei, care asigură stabilitate câlcâiului,
  - o zonă mai lată la vârf, pentru a lăsa mai mult spațiu pentru degetele de la picioare,
  - o țesătură dintr-o singură bucată, fără cusături, pentru a limita riscurile de frecare,
  - o limbă mai groasă, pentru a evita disconfortul la nivelul piciorului.

  Aderență pe teren umed și în viraje

  Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a tălpii asigură încălțămintei KIPRUN KS900 LIGHT o aderență optimă pe teren umed și în viraje, chiar la viteză.

  Greutate și Drop

  Greutate: 205g x2 pentru mărimea 38
  Drop: 8 mm.

  O echipă de pasionați de alergare

  Încălțămintea Kiprun KS900 Light este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Caroline (șef de produs), Raphael (inginer de produs) și Nicolas (designer), pasionați de alergare, au dezvoltat aceată încălțăminte cu ajutorul unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare de la Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 60% Cauciuc, 40% EVA Exterior din 85% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

  TESTE

  Toată încălțămintea este testată în practică direct de către utilizatori externi companiei Decathlon. Obiectivul este de a testa, îmbunătăți și valida produsele în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate.

  Aprobat de

  La Kiprun se găsesc alergători de orice nivel.
  În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru dumneavoastră. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a le comercializa, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de curse de la 10 km până la maratoane.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual. A se usca în aer liber.

  Opinii clienți

  Loading