Încălțăminte Alergare pe asfalt KIPRUN KD500 2 Negru-Roz Bărbați

44999 LEI
8608546

Produs conceput pentru alergare pe asfalt. Încălțăminte ce asigură amortizare și dinamism.

Ai nevoie de încălțăminte aderentă și dinamică? Datorită combinației de spumă EVA și spumă pebax® Arkema, încălțămintea Kiprun KD500 2 asigură amortizare și dinamism la fiecare fuleu, în timpul antrenamentelor sportive.

Culoare:

Negru / Roz coral fluorescent / Verde Lămâie

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Senzație diferită, datorită tălpii cu spumă EVA și spumă pebax® Arkema.

Propulsare

Spumă pebax® Arkema plasată pe zonele de presiune plantară.

Aderență

Textură și geometrie specială a tălpii, pentru aderență pe teren umed.

Lejeritate

Greutate: 500g pentru mărimea 42.

Informații tehnice

Amortizare și dinamism - alăturarea perfectă

Noua spumă VFOAM (tehnologie pebax®), dezvoltată în colaborare cu Arkema, oferă confort, și, în același timp, restituie energia la contactul cu solul. Materialul dinamic (pebax®) este plasat sub zonele unde presiunile plantare sunt cele mai mari, în timpul contactului cu solul (călcâi, metatarsiene). Acest material pebax® este combinat cu spuma EVA, care este mai densă pe marginea tălpii, pentru a vă ajuta să călcați cum trebuie.

Față preformată, fără cusături

Fața încălțămintei a fost special concepută pentru a evita frecarea. E constituită dintr-o singură bucată, iar limba și câlcâiul sunt presate și preformate, pentru a asigura un confort optim.

Greutate redusă

Greutatea încălțămintei de alergare are un impact foarte mare asupra consumului de energie și, deci, asupra performanței alergătorului: cu cât e mai ușoară, cu atât contribuie mai mult la performanță. Spuma VFOAM a fost alesă în special pentru greutatea redusă. Inginerii noștri au lucrat și asupra îmbunătățirii greutății încălțămintei KD500 2, dar și asupra geometriei tălpii lucrate în design generativ (design asistat de calculator): mai multe crampoane în zonele mai solicitate.

Greutate și Drop

Greutate: 500g pentru mărimea 42.
Drop:8 mm.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, fără pierderea controlului, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a tălpii din cauciuc asigură încălțămintei KIPRUN KD500 2 o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun KD500 2 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon. Caroline (șef de produs), Stéphane (inginer de produs) și Nicolas (designer), pasionați de alergare, au dezvoltat aceată încălțăminte cu ajutorul unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare de la Decathlon, antrenori sportivi și dumneavoastră. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 90% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan termoplastic Talpă din 35% Elastomer termoplastic, 35% EVA, 30% Cauciuc Interior din 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în condiții reale de practică, de către alergători externi, la Decathlon. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru dumneavoastră. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe parcursul a mii de kilometri, în timpul a sute de curse, de la 10 km până la maratoane.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A se usca în aer liber.

Produse similare

Opinii clienți

Loading