Încalțăminte Alergare pe asfalt KIPRUN LONG 2 Negru-Galben Bărbați

39999 LEI
8556844

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt, de la curse scurte, până la maraton. Încălțăminte ce asigură amortizare și stabilitate.

Datorită spumei Kalensole, această încălțăminte asigură confort și stabilitate optimă în timpul alergării.

Culoare:

Negru / Verde Lămâie

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

Stabilitate

Mai multă stabilitate datorită conceptului ARKSTAB.

Lejeritate

634 g pentru mărimea 42.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Propulsare

Spumă Kalensole pentru un plus de dinamism.

Adaptare la conformație

Pentru fuleuri neutre, pronatoare și supinatoare datorită conceptului Konly.

Informații tehnice

DROP 10 mm

10 mm este diferența de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.

Importanța amortizării

Talpă concepută special pentru a asigura un confort optim. K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersraea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi).
Kalensole: o spumă exclusivă, dezvoltată cu departamentul nostru cercetare și dezvoltare, care permite o îmbunătățire a amortizării cu 34% mai mult, mai dinamic cu +25% și o rezistență de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

Stabilitate

Încălțăminte stabilă care permite derularea piciorului și reducerea eforturilor de controlare a piciorului și a gleznei, înainte de relansare. Suprafața de sprijin a fost mărită, integrând și conceptul ARKSTAB, material TPU în zona mediană a piciorului. A fost adăugată o întăritură în spatele călcâiului.

Confortul încălțămintei KIPRUN LONG 2

Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial. Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element de susținere în spatele încălțămintei. - talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim. - un material fără cusături, pentru a riscul riscul de frecare.

Adaptată la orice tip de fuleu

Conceput exclusiv K-ONLY, o spumă mai densă situată sub primul os metatarsian. O cercetare de 6 luni, realizată cu Luxembourg Institute of Health*, a demonstrat că conceptul K-Only este potrivit pentru toate tipurile de pași. Studiul în câteva cifre:
- 372 alergători.
- peste 12 558 de ședințe de antrenament.
- 12 094 ore de practică.
- 116 723 km parcurși.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a talpei, din cauciuc, asigură încălțămintei KIPRUN LONG 2 o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

Care sunt noutățile pentru KIPRUN LONG 2?

Părerea dvs. din ultimii 2 ani, ne-a ajutat să îmbunătățim încălțămintea KIPRUN FAST 2 cu:
- vârful a fost îmbunătățit pentru a asigura confort la nivelul boltei plantare.
- un nou cauciuc pe talpa exterioară, ce asigură o aderență îmbunătățită cu mai mult de 37%.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun Long 2 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon. Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, datorită unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 56% EVA, 38% Cauciuc, 6% Termosplatic polietilenă (TPE) Exterior din 54% Poliuretan, 35% Polietilenă tereftalată, 11% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în condiții reale de practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

Aprobat de

La Kalenji se găsesc alergători de orice nivel.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.

Produse similare

Opinii clienți

Loading