Ghete Iarnă Impermeabile Călduroase Drumeţie pe zăpadă SH100 Warm Copii

9999 LEI
8648759

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă și activitățile zilnice. Mărimi disponibile 24 - 34.

Ghete impermeabile. Prevăzute cu talpă Snowcontact pentru a garanta un mers în siguranță pe traseele înzăpezite sau pe trotoarele înghețate. Benzile cu arici ușurează încălțarea.

Culoare:

Gri carbon / Gri albăstrui

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: -5°C. Temperatură limită: -14°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Tehnologie Snowcontact: aderenţă/ stabilitate optimă pe zăpadă.

Utilizare

Ușor de încălțat datorită benzilor cu arici.

Informații tehnice

Ghetele sunt suficient de călduroase pentru drumețiile pe timp de iarnă?

Un studiu comparativ a fost realizat în laboratorul termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Astfel, măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 70% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă. Temperatură limită: resimțiți o senzație puternică de frig, iar 10% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile?

Ghetele au fost concepute cu o membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire, aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei și a permite evacuarea transpirației. Am testat acest produs în laborator, simulând mersul cu gheata pe jumătate scufundată în apă. Acest model a fost testat la 8 000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență și stabilitate optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de antiderapante îți va asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că produsele corespunde tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegi pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a-ți alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, îți recomandăm să ții cont de:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alege șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: îți recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Materialul exterior și blănița de la gleznă sunt concepute din poliester reciclat.
Materialul sintetic exterior este din poliester reciclat acoperit cu poliuretan.
Chingile și șireturile sunt din poliester reciclat. Pentru a reduce impactul asupra mediului, folosim vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului, pentru a reduce consumul de apă. Talpa este concepută din 20% cauciuc reciclat.

Garanție

2 ani

Greutate

24 : 0.265 kg
25 : 0.28 kg
26 : 0.295 kg
27 : 0.31 kg
28 : 0.388 kg
29 : 0.394 kg
30 : 0.408 kg
31 : 0.44 kg
32 : 0.454 kg
33 : 0.474 kg
34 : 0.5 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliuretan, 50% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Styrene Butadiene Styrene (SBS) Interior din 50% EVA, 50% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri