KIPSTA

Ghete Futsal ESKUDO 500 Alb Dam─â

16999 RON
Ref. : 8756729

Produs conceput pentru futsal (nivel mediu). Ghete confortabile și adaptate pentru damă.

Piciorul unei femei este mai sub╚Ťire dec├ót al unui b─ârbat, de aceea ghetele Eskudo 500 au fost concepute cu ajutorul practicantelor de futsal.

Culoare: Alb / Gri deschis / ALBASTRU

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 169 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Circular System la călcâi, talpă lată și groasă.

  Confort

  Bran╚Ť turnat, pentru confort optim.

  Aderen╚Ť─â

  Talp─â din cauciuc natural, pentru un plus de aderen╚Ť─â.

  Rezisten╚Ťa la abraziune

  ├Änt─ârituri laterale din poliuretan, pentru rezisten╚Ť─â la abraziune.

  Stabilitate

  Întărituri la spate, pentru stabilitate maximă.

  Confort la contactul cu mingea

  V├órf matlasat, pentru lovituri ├«mbun─ât─â╚Ťite.

  Lejeritate

  Ghete u┼čoare, datorit─â materialului flexibil ┼či sub┼úire.

  Sus╚Ťinere picior

  Asigur─â su╚Ťinere: chingile ├«mbun─ât─â╚Ťesc str├óngerea asigurat─â de ╚Öireturi.

  Informa╚Ťii tehnice

  Ghete de futsal adaptate

  Forma ghetelor Eskudo a fost conceput─â pornind de la scanarea picioarelor femeilor, pentru o adaptare optim─â la conforma╚Ťia feminin─â. De asemenea, limba ghetelor a fost conceput─â integral din mesh, un material mai moale ╚Öi mai respirant. Ghetele pot fi personalizate cu numele, prenumele sau num─ârul dumneavoastr─â ├«n atelierele din magazinele DECATHLON !

  Protec╚Ťie ╚Öi rezisten╚Ť─â

  - Talpa a fost ├«nt─ârit─â ├«n interior, pentru un plus de sus╚Ťinere ╚Öi stabilitate. - Fa╚Ťa mai ├«nalt─â ├«n spatele c─âlc├óiului ╚Öi ├«nt─âritura din spate asigur─â protec╚Ťie ╚Öi sus╚Ťinere. - ├Änt─âritur─â lateral─â din PU rezistent, ├«n interior, pentru protec╚Ťie ├«mpotriva unei uzuri premature: nu mai ave╚Ťi nevoie de scotch! - Sistem lateral de chingi, pentru o ├«nchidere optim─â.

  Talp─â specific─â pentru futsal?

  ├Än afar─â de talpa exterioar─â, bran╚Ťul este specific pentru futsal: - Forma preformat─â asigur─â un plus de amortizare. - Material preformat ╚Öi respirant, pentru evacuarea transpira╚Ťiei.├Än plus:
  - Talpa exterioar─â este realizat─â din cauciuc natural, pentru sus╚Ťinere bun─â. - Circular System la nivelul c─âlc├óiului, pentru amortizare.

  Ghete speciale pentru futsal

  ÔÇŁNu ne-am mul╚Ťumit cu a pune o talp─â sala pe o pereche de ghete clasice. Echipa noastr─â a realizat aceste ghete cu elemente tehnice pentru futsal.
  Prima idee este mereu cea mai bun─â: ├Äntre primul desen al ghetelor ╚Öi produsul finit au existat doar c├óteva schimb─âri. Tot ceea ce am eviden╚Ťiat ├«n desen, am reu╚Öit s─â reliz─âm. Rezultatul este o pereche de ghete ideal─â pentru futsal.ÔÇŁ

  Design conceput pentru futsal

  Detaliile ghetelor concepute pentru futsal:- Cus─âtur─â ├«n relief ├«n fa╚Ť─â, pentru un plus de rezisten╚Ť─â ├«n timpul meciului de futsal
  - Bandă din poliuretan în vârf.
  - Talp─â care nu las─â urme pe parchet, ├«n sala de sport.- Pute╚Ťi alege ├«ntre o tij─â din material sau textil, ├«n func╚Ťie de model!

  Eskudo: ADN-ul din futsal

  Escudo ├«nseamn─â "scut" ├«n limba spaniol─â.Alegerea numelui: Futsal-ul este un sport de impact. Din acest motiv, este important ca ├«nc─âl╚Ť─âmintea s─â asigure amortizare. Astfel, prin alegerea acestui nume am vrut s─â subliniem protec╚Ťia ╚Öi rezisten╚Ťa pe care le asigur─â aceast─â pereche de ghete.

  Teste pe teren

  Ghetele au fost testate ├«n Kisptadium, la Tourcoing. Aceste teste s-au realizat ├«n colaborare cu juc─âtoare de futsal ╚Öi parteneri Decathlon. Am luat ├«n considerare observa╚Ťiile lor ╚Öi am ├«mbun─ât─â╚Ťit ├«nc─âl╚Ť─âmintea, pentru adaptare optim─â la conforma╚Ťia piciorului.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 80% Poliuretan, 20% Poliester Talp─â din 50% Cauciuc sintetic, 50% Acetat de etilen vinil Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat. Dup─â utilizare, a se scoate ├«nc─âl╚Ť─âmintea din geant─â ╚Öi a se scoate bran╚Ťul din ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se sp─âla automat.

  TESTE

  ├Änainte de a ajunge pe terenul de fotbal, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â: ├«n laborator, dar ╚Öi pe teren. Testele ├«n laborator vizeaz─â urm─âtoarele elemente: rezisten╚Ťa la smulgere a orificiilor pentru ╚Öireturi, toxicologia, rezisten╚Ťa la UV, rezistena╚Ťa t─âlpii ╚Öi a fe╚Ťei la abraziune, rezisten╚Ťa ├«n timp. Testele efectuate ne permit validarea produselor noastre chiar pe teren, ├«n condi╚Ťii reale de joc.

  Aprobat de

  Jucătorii de futsal au testat ghetele de Futsal ESKUDO 500 damă în timpul antrenamentelor și meciurilor de futsal.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual. A se sp─âla cu ap─â rece.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri