FOUGANZA

Ghete Echitaţie 500 Șireturi Negru Adulţi

26999 RON
Ref. : 8512786

Produs conceput pentru echitație pe vreme rece. Ghete din material sintetic și rezistent.

Ghete cu design elegant, ce oferă confort termic. Ghetele 500 se combină perfect cu jambierele 500.

Culoare: Negru

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
 • 44 Produs indisponibil online momentan
+ 269 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Produsul se conformează perfect formei piciorului datorită tăplii turnate.

  Rezistenţă

  Material sintetic foarte rezistent și talpă cusută în părțile laterale.

  Susținere picior

  Elastice pentru adaptare la orice morfologie.

  Utilizare ușoară

  Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile.

  Informații tehnice

  Întreţinere

  Este inevitabil să îți murdărești ghetele de echitație și să le uzi. Foarte confortabile. Decupaj simplu și elegant! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Se curăță cu peria și cu un burete umed!
  Talpa interioară detașabilă permite adaptarea oricărui tip de branț și este ușor de uscat.

  Se asociază cu jambierele 500:

  Mai ușoare, confortabile și cu un design elegant, ghetele 500 au avantajul de a se asocia perfect cu jambierele 500, concepute din aceleași materiale. Ghete și mini-jambiere, datorită caracteristicilor noi imaginate de inginerii noștri, ce vă oferă astfel posibilitatea de a purta un ansamblu, potrivit pentru antrenamente și competiții.

  Confort optim:

  Ai în minte imaginea unor ghete de echitație mari și rigide, care nu sunt neapărat foarte confortabile? Șterge repede din minte această imagine și încalță-te cu ghetele 500! Echipa noastră a creat aceste ghete cu scopul de a oferi confort optim practicanților de echitație. Talpa interioară este detașabilă pentru a accentua această senzație de confort. Încălțămintea oferă, de asemenea, o susțiere optimă, fără a comprima piciorul practicantului.

  Ghete flexibile

  Practicantul de echitație este, înainte de toate, un sportiv și are nevoie de libertate de mișcare. Iar, atunci când este pe cal, glezna este o articulație destul de solicitată: ghetele 500, datorită materialului din microfibră, oferă flexibilitate. la boots 500 WARM, grâce à sa composition en microfibre, offre l'avantage d'être particulièrement souple. Gata cu scuzele!Textura exerioară și dublura interioară, realizate din materiale sintetice, de calitate, însoțesc mișcările călărețului.

  Rezistenţă la abraziune

  Nu trebuie să ascundem acest lucru: practicanții de echitație nu au grijă mereu de ghetele lor. Pe jos, călare, pe nisip, iarbă, bălți sau noroi, încălțămintea este de toate formele și culorile. Ghetele 500 au fost concepute pentru a se adapta oricăror condiții de practică la exterior: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate. Având un strat de protecție la exterior, acestea se adaptează pentru toate condițiile de practică!

  Greutate redusă

  Trebuie să recunoaștem că purtarea unei încălțăminte grele pe cal nu optimizează cu adevărat performanța. Și nu-ți permite să te simți perfect în echilibru în scărițe. Echipa noastră de pasionați a avut ca obiectiv crearea unor ghete cu o greutate redusă, care să le permită practicanților să-și mențină echilibrul în scărițe. Astfel, talpa din cauciuc a fost optimizată și este mai ușoară cu câteva sute de grame. Este mult mai plăcută.

  Aspect îngrijit

  Îți place mai degrabă elastic? Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile. Îți place negru sau maro? Ghetele 500 sunt disponibile în două culori. Au un design elegant și se adaptează perfect piciorului. Nu mai fă nicio greșeală:Materialul sintetic le oferă rezistență, flexibilitate și ușurință la întreținere. Fabricate în Portugalia.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 100% Cauciuc sintetic Exterior din 60% Poliuretan, 40% Poliamidă Interior din 50% Poliamidă, 50% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita la loc uscat. Nu se recomandă uscarea lângă o sursă de căldură.Agățați-le cu susul în jos, pentru uscare rapidă.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri