OFFLOAD

Ghete cu Crampoane pe Filet Rugby IMPACT R100 SG 8 Negru Bărbați

10799 RON
17999 RON -40%
*De la ‪13.04.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8550870

Joci rugby pe iarbă de maximum 2 ori pe săptămână? Alege această pereche de ghete rezistente și care asigură stabilitate.

Produs conceput pentru rugby. Ideal pentru jucătorii din a 2-a linie și pentru posturile de stâlpi și trăgător.

Culoare: Negru / Gri albastru

 • 39 10
 • 40 10
 • 41 10
 • 42 10
 • 45 10
 • 46 10
 • 48 10
 • 49 10
+ 107 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Tracțiune

  Talpă cu 8 crampoane ce asigură aderență pe iarbă.

  Confort

  Fața flexibilă asigură confort la nivelul vârfului.

  Susținere picior

  Călcâi întărit pentru susținere.

  Imagini

  Ghete cu Crampoane pe Filet Rugby IMPACT R100 SG 8 Negru Bărbați
  Ghete cu Crampoane pe Filet Rugby IMPACT R100 SG 8 Negru Bărbați
  Ghete cu Crampoane pe Filet Rugby IMPACT R100 SG 8 Negru Bărbați

  Informații tehnice

  Conceperea ghetelor Impact100

  Conceperea ghetelor Impact 100 începe acum 3 ani. Obiectivul nostru: conceperea unei perechi de ghete confortabile, rezistente și ușoare, care corespund exigentelor jucătorilor de nivel avansat. În acest scop, echipa noastră s-a asociat cu ambasadori și colaboratori pasionați de rugby. După mai bine de 10 prototipuri realizate, suntem bucuroși să îți prezentăm această pereche de ghete.

  Confortul este prioritar!

  În conceperea ghetelor Score 900, am urmărit următorul aspect: confortul. ”Cu ajutorul unui scanner, am măsurat picioarele a mai mult de 700 de practicanți de rugby, copii și adulți, din orașul Lille. Am constatat că picioare practicanților de rugby au în medie o mărime mai mare decât cea a picioarelor europenilor.” explică Raphaël, inginer de produs la Offload. Am realizat această cercetare științifică pentru a concepe o formă a ghetelor, care să asigure confort optim. ”

  Ghete concepute alături de profesioniști

  Am conceput aceste ghete alături de colaboratori pasionați, iar testele au fost realizate cu ajutorul jucătorilor profesioniști, care se regăsesc în Top 14. Prin urmare, jucători care au un standard mai înalt de exigență. Ghetele Advance 100 au trecut astfel testele realizate în condiții reale de practică.

  Ghete testate și validate

  Ghete validate de către jucătorii profesioniști, precum Clément Ric, stâlp la Lyon (Top 14) și Vincent Pelo, jucător în poziția de stâlp, la La Rochelle (Top 14). ”Am fost mândri în momentul în care Clément Ric ne-a cerut acordul de a juca într-un meci oficial, fiind încălțat cu aceste ghete. Iar rezultatul a fost unul pozitiv.” adaugă William, șef de produs la Offload. ”

  Ghete rezistente, care asigură susținere

  Aceste ghete cu vârf rotunjit asigură rezistență și protecție. Pe laterale, o întăritură suplimentară oferă efectul de scut, pentru a asigura o și mai bună protecție. Ghetele sunt prevăzute cu șosetă interioară pentru un plus de susținere. Călcâi întărit pentru a evita descălțarea pe teren. Talpa lor rigidă asigură susținere în timpul fazelor de împingere.

  Polivalență-Compatibilitate

  În funcție de nivelul de aderență și de teren, puteți adapta crampoanele cu filet OFFLOAD, din aluminiu, 11-13-15-18-21mm, vândute la Decathlon. Crampoanele cu filet, din cauciuc, de 13 mm (ref. 8035462) nu sunt compatibile cu acest model de ghete.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 100% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Poliuretan termoplastic

  Recomandări de întreținere

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri