Ghete călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH920 X-Warm Negru Bărbați

49999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, cu sau fără rachete. Ghete performante și confortabile.

Asigură suport și performanță. Talpa cu design inspirat din natură, din adaptarea animalelor la condițiile vitrege, asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă.

Culoare: Gri carbon / Albastru de Prusia
Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -6°C. În activitate: -15°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Tehnologie Snowcontact: aderență îmbunătățită pe zăpadă, cu crampoane lamelate.

STABILITATE

Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă datorită crampoanelor de 5 mm.

Susținere

Față mid, cu șireturi cu strângere rapidă, pentru susținere optimă.

Informații tehnice

Produs inspirat din natură Izolează de frig, datorită parazăpezilor.

Designul tălpii este inspirat din natură, din forma labelor linxului. Talpile subțiri, protejează și izolează de frig, protecții specifice pentru deplasare rapidă și drămâneți agil pe zăpadă.

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Izolează de frig, datorită parazăpezilor. Cum validăm eficiența ghetelor? Prin teste în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură asigură căldură: -6°C static și -15°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Încălțămintea dispune de o membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este un material foarte subțire (de 5 - 25 micrometri grosime) aplicat pe fața interioară a materialului, pentru a proteja de pătrunderea apei, dar lăsând, în același timp, pielea să respire. Parazăpezile impermeabile acoperă gheata și nu permit pătrunderea zăpezii. Astfel, pielea rămâne uscată. Talpa protejează de temperatura scăzută a solului.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică mai multe niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) etc. Acest model a fost testat la 10 000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă. Crampoanele de 5 mm sunt astfel dispuse încât să îmbunătățească propulsarea pe teren cu zăpadă. Suprafața și forma crampoanelor sunt astfel concepute încât să se adapteze perfect la deplasarea pe zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Acest produs este adaptat pentru folosirea cu rachete de zăpadă?

Acest produs a fost special conceput pentru drumeție pe zăpadă. Fața mid, parazăpezile ce evită pătrunderea zăpezii acoperind ghetele recomandă acest produs pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Încălțăminte ușoară, impermeabilă și călduroasă. Susținerea și rigiditatea sunt adaptate pentru folosirea cu rachete de zăpadă.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegeți pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: Alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea ghetelor.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 1.07 kg
40 : 1.1 kg
41 : 1.14 kg
42 : 1.189 kg
43 : 1.272 kg
44 : 1.295 kg
45 : 1.354 kg
46 : 1.405 kg
47 : 1.46 kg
48 : 1.516 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 40% Poliester, 30% Poliamidă, 20% Poliuretan, 10% Elastan Talpă din 60% Cauciuc, 30% EVA, 10% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Imagini

Ghete călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH920 X-Warm Negru Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri