KIPSTA

Geant─â Sport Fotbal Academic 55 L Negru-Gri

11999 RON
Ref. : 8789004

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport, în deplin confort. Geantă cu bază rigidă, hidrofobă și buzunare practice.

Ave╚Ťi nevoie de o geant─â confortabil─â pentru meciuri ╚Öi turnee? Acest─â geant─â a fost conceput─â pentru a aerisi ├«nc─âl╚Ť─âmintea dup─â meci. Covora╚Öul deta╚Öabil asigur─â un spa╚Ťiu curat pentru a v─â schimba.

Culoare: Negru / Gri pal

55 Litri Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

Afl─â mai multe despre protec╚Ťia datelor personale
+ 119 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Are un volum de 55 L și dimensiuni de 61 x 32,5 x 29 cm.

  Compartimente

  6 compartimente de depozitare (dintre care 4 principale).

  Aerisire con╚Ťinut

  Buzunar pentru ventilarea ╚Öi uscarea rapid─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei.

  Reducerea mirosurilor nepl─âcute

  Buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte HeiQ Fresh FFL┬«, pentru reducerea mirosurilor.

  Rezistenţă

  Rezistă la abraziune și greutate. Testată în laborator.

  Informa╚Ťii tehnice

  Miros nepl─âcut redus ├«n buzunarul pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte. Tehnologia HeiQ Fresh FFL┬«

  Din cauza c─â accesoriile ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âmintea sunt umede ╚Öi murdare dup─â joc, mirosurile nepl─âcute se r─âsp├óndesc ├«n geanta sport. A╚Öadar, ├«mpreun─â cu partenerul nostru HeiQ ╚Öi tehnologia lor HeiQ Fresh FFL┬«, am g─âsit o solu╚Ťie pentru a reduce mirosurile nepl─âcute din geant─â. ├Ämbin├ónd tehnologia cu sistemul nostru de ventilare, am ob╚Ťinut un control eficient ╚Öi rezistent al mirosurilor, absorb├ónd moleculele ce le produc (Compu╚Öi Organici Volatili). Doar ├«n compartimentul pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  Confort

  Covora╚Ö din spum─â, pentru a asigura protec╚Ťie. Acesta este deta╚Öabil. Benzi aderente pe umeri, pentru a evita alunecarea.

  De ce s─â alege╚Ťi geanta ACADEMIC?

  Deoarece nu to╚Ťi practican╚Ťii poart─â un echipament sport pentru a ajunge la sala de sport, am conceput geanta ACADEMIC, pentru a satisface nevoile practican╚Ťilor grijulii. Geanta Academic este potrivit─â pentru utilizarea ├«n vestiare cu umiditate mare ╚Öi murdare, deoarece partea de jos a acesteia absoarbe apa greu ╚Öi se cur─â╚Ť─â u╚Öor.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 61 x 32,5 x 29 cm
  Greutate: 994 g.

  Conceperea gen╚Ťii de sport Academic 55 L

  Echipa noastr─â de pasiona╚Ťi de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort sportivilor de nivel mediu. Acesta r─âspunde nevoilor din vestiar ╚Öi din timpul transportului. Geant─â prev─âzut─â cu un sistem aderent, pentru a limita alunecarea acestuia atunci c├ónd ├«l purta╚Ťi pe umeri. Ddatorit─â covora╚Öului deta╚Öabil, v─â pute╚Ťi p─âstra picioarele uscate pe podeaua vestiarului, care poate fi mai murdar─â sau umed─â. Buzunarul aerisit favorizeaz─â uscarea ghetelor de fotbal.

  Teste de laborator

  Geanta a fost testat─â pentru a garanta p─âstrarea formei ├«n timp, a rezisten╚Ťei la abraziune, a culorii, a tratamentului hidrofob, a materialului ├«n timpul transportului.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ╚Öi ferit de razele soarelui. A se sp─âla cu o lavet─â umed─â ╚Öi cu ap─â curat─â, pentru a-i p─âstra propriet─â╚Ťile (hidrofobie, reducerea mirosurilor nepl─âcute).

  TESTE

  Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren ╚Öi ├«n laborator au scopul de a valida utilizarea ╚Öi durata lung─â de via╚Ť─â a produselor. Din acestea fac parte ╚Öi: testul Jerk, pentru a valida rezisten╚Ťa la greutate (p├ón─â la 10 000 de solicit─âri repetate), testul de ├«ntindere a materialului ╚Öi a ├«mbin─ârilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri