KIPSTA

Geantă Sport Fotbal Academic 55 L Negru-Gri

11999 RON
Ref. : 8789004

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport, în deplin confort. Geantă cu bază rigidă, hidrofobă și buzunare practice.

Aveți nevoie de o geantă confortabilă pentru meciuri și turnee? Acestă geantă a fost concepută pentru a aerisi încălțămintea după meci. Covorașul detașabil asigură un spațiu curat pentru a vă schimba.

Culoare: Negru / Gri pal

55 Litri
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Are un volum de 55 L și dimensiuni de 61 x 32,5 x 29 cm.

  Compartimente

  6 compartimente de depozitare (dintre care 4 principale).

  Aerisire conținut

  Buzunar pentru ventilarea și uscarea rapidă a încălțămintei.

  Reducerea mirosurilor neplăcute

  Buzunar pentru încălțăminte HeiQ Fresh FFL®, pentru reducerea mirosurilor.

  Rezistenţă

  Rezistă la abraziune și greutate. Testată în laborator.

  Informații tehnice

  Miros neplăcut redus în buzunarul pentru încălțăminte. Tehnologia HeiQ Fresh FFL®

  Din cauza că accesoriile și încălțămintea sunt umede și murdare după joc, mirosurile neplăcute se răspândesc în geanta sport. Așadar, împreună cu partenerul nostru HeiQ și tehnologia lor HeiQ Fresh FFL®, am găsit o soluție pentru a reduce mirosurile neplăcute din geantă. Îmbinând tehnologia cu sistemul nostru de ventilare, am obținut un control eficient și rezistent al mirosurilor, absorbând moleculele ce le produc (Compuși Organici Volatili). Doar în compartimentul pentru încălțăminte.

  Confort

  Covoraș din spumă, pentru a asigura protecție. Acesta este detașabil. Benzi aderente pe umeri, pentru a evita alunecarea.

  De ce să alegeți geanta ACADEMIC?

  Deoarece nu toți practicanții poartă un echipament sport pentru a ajunge la sala de sport, am conceput geanta ACADEMIC, pentru a satisface nevoile practicanților grijulii. Geanta Academic este potrivită pentru utilizarea în vestiare cu umiditate mare și murdare, deoarece partea de jos a acesteia absoarbe apa greu și se curăță ușor.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 61 x 32,5 x 29 cm
  Greutate: 994 g.

  Conceperea genții de sport Academic 55 L

  Echipa noastră de pasionați de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort sportivilor de nivel mediu. Acesta răspunde nevoilor din vestiar și din timpul transportului. Geantă prevăzută cu un sistem aderent, pentru a limita alunecarea acestuia atunci când îl purtați pe umeri. Ddatorită covorașului detașabil, vă puteți păstra picioarele uscate pe podeaua vestiarului, care poate fi mai murdară sau umedă. Buzunarul aerisit favorizează uscarea ghetelor de fotbal.

  Teste de laborator

  Geanta a fost testată pentru a garanta păstrarea formei în timp, a rezistenței la abraziune, a culorii, a tratamentului hidrofob, a materialului în timpul transportului.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui. A se spăla cu o lavetă umedă și cu apă curată, pentru a-i păstra proprietățile (hidrofobie, reducerea mirosurilor neplăcute).

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului și a îmbinărilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri