Troler Fotbal Essential 105 L Albastru

29999 LEI

Produs conceput pentru transportarea echipamentului în timpul deplasărilor. Geantă cu volum mare.

Doriți să depozitați și să transportați ușor echipamentul sportiv? Echipele noastre au dezvoltat această geantă pe roți de 105 L, rezistentă și practică.

Culoare: Albastru închis / Bleumarin
Mărime:
100L
Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

Volum 105 L. Dimensiuni: 75 x 39 x 36 cm.

Compartimente

4 compartimente (2 principale și 2 mai mici).

Durabilitate

Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensivă.

Stabilitate

Sistem ce asigură stabilitatea genții în poziție verticală.

Protecția conținutului

Fermoare, pentru a adăuga un antifurt.

Aerisire conținut

Orificii de ventilare pentru buzunarul destinat încălțămintei.

Personalizare

Buzunar și cartonaș pentru notarea informațiilor personale.

Informații tehnice

Concepere

Pentru transportarea echipamentului de sport aveți nevoie de o geantă organizată. Geanta Essential 105 L este suficient de încăpătoare și prevăzută cu buzunare ingenioase. Astfel compartimentul principal se poate împărți în 2, pentru a izola încălțămintea de lucrurile curate. Elasticul de susținere permite păstrarea lucrurilor călcate atunci când geanta este în poziție verticală. Am inclus și 2 buzunare mai mici, pentru obiecte de mici dimensiuni.

Dimensiuni și greutate

Înălțime = 36 cm
Lungime = 75 cm
Lățime = 39 cm. Greutate 3,980 kg.

Produs conceput eco

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă.Pentru a reduce impactul asupra mediului, am vopsit doar un singur fir din două, reducând astfel consumul de apă și impactul asupra mediului. Interiorul genții este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și un fir nevopsit), care permite reducerea impactului de CO² cu 8%.

Teste de laborator

Geanta a fost supusă unor teste de rezistență la apă, la deplasare (32 km) și decolorare consecutivă, pentru a verifica păstrarea formei și a culorii, a impermeabilității pe timp de ploaie ușoară și rezistență în timpul transportului. Aceste teste au fost efectuate în mod regulat în diferite laboratoare și confirmă faptul că nevoile noastre de exigență pentru calitate sunt respectate în lanțul de concepere.

De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină. A se goli înainte de depozitare.

TESTE

Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și rezistența în timp a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului, testul de obstacole, pentru a garanta rezistența în timp a roților.

Aprobat de

Echipa de certificare Kipsta este compusă din ingineri de studiu de teren calificați și recunoscuți pentru: Crearea protocoalelor și testelor specifice utilizării produselor; recrutarea de practicanți cu un nivel potrivit, pentru a testa produsele; analiza obiectivă a rezultatelor cu ajutorul instrumentelor statistice.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Troler Fotbal Essential 105 L Albastru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri