KIPSTA

Troler Fotbal Essential 70 L Negru-Kaki

24999 RON
Ref. : 8753742

Produs conceput pentru transportarea echipamentului sportiv în timpul deplasărilor. Conține buzunar pentru încălțăminte.

Doriți să depozitați și să transportați ușor echipamentul sportiv? Echipele noastre au dezvoltat acest troler de 70L, rezistentă și practică.

Culoare: KAKI / Negru

70 Litri

Ridicare gratuită din magazin

+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Volum 70 litri. Dimensiuni: 67 x 35 x 27 cm.

  Compartimente

  3 compartimente. (2 principale și 1 mai mic).

  Rezistenţă

  Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensă.

  Stabilitate

  Poziție verticală.

  Aerisire conținut

  Orificii de ventilare pentru buzunarul destinat încălțămintei.

  Personalizare

  Buzunar și carton pentru notarea informațiilor personale.

  Informații tehnice

  Concepere

  Compartimentele vă ajută să vă organizați echipamentul chiar dacă este compus din multe lucruri, cu un minim efort. Astfel compartimentul principal se poate împărți în 2 părți pentru a izola încălțămintea de lucrurile curate. Elasticul de susținere permite păstrarea lucrurilor călcate atunci când geanta este în poziție verticală. Buzunar mai mic, pentru obiectele personale.

  Concepere eco - vopsea BI-TON

  Vopseaua folosită pentru textile necesită multă apă. Pentru a reduce impactul asupra mediului, utilizăm doar un singur fir vopsit în masă din două. Astfel, reducem consumul și impactul produselor noastre asupra apei. Interiorul este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și unul nevopsit), ceea ce ne permite să reducem impactul de CO² cu 10%.

  Dimensiuni și greutate

  Înălțime = 27 cm
  Lungime = 67 cm
  Lățime = 35 cm
  Greutate: 2,93 kg.

  Teste de laborator

  Trolerul a fost supus unor teste de rezistență la apă, la deplasare (32 km) și decolorare consecutivă, pentru a verifica păstrarea formei și a culorii, a impermeabilității pe timp de ploaie ușoară și rezistență în timpul transportului. Aceste teste au fost efectuate în mod regulat în diferite laboratoare și confirmă faptul că nevoile noastre de exigență pentru calitate sunt respectate în lanțul de concepere.

  De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat. A se goli înainte de depozitare.

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului, testul de obstacole, pentru a garanta durata de viață a roților.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri