DREAMSCAPE

Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă

34999 RON
Ref. : 8827803

Produs conceput pentru snowboard, practicare consecventă. Se poate purta cu o protecţie dorsală.

Această geacă are o croială care asigură confort și libertate de mișcare, oferind căldură, impermeabilitate (10 000mm) și respirabilitate. O combinație ideală pentru o săptămână de ride.

Culoare: ALB

 • XS undefined
 • S undefined
 • M Produs indisponibil online momentan
 • L Produs indisponibil online momentan
 • XL undefined
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

  Libertate de mișcare

  Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

  Impermeabilitate

  Strat protector 10 000 mm (Schmerber), cusături principale etanşe.

  Căldură

  Vatelină reciclată în proporție de 90%: corp 80 g/m2 , mâneci și glugă 60 g/m2.

  Respirabilitate

  Material respirant și orificii de ventilare (RET < 12).

  Ventilare

  Ventilare mecanică sub braţe.

  Reglabil

  Glugă şi mâneci reglabile.

  Buzunare

  4 buzunare: 2 pentru mâini, 1 la piept, 1 buzunar interior. Suport skipass.

  Imagini

  Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă
  Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă
  Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă
  Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă
  Geacă Snowboard SNB100 Alb Damă

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 174 cm.Măsurile sunt următoarele: Circumferință piept: 90,5 cm.
  Circumferință talie: 76 cm.
  Lungime brațe: 73 cm.

  Cum funcţionează garanţia produsului?

  Acest produs poate fi reparat, în cazul anumitor deteriorări. Pe durata celor 5 ani de garanție, ne angajăm să reparăm produsul gratuit.Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. Dacă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi. Toate detaliile cu privire la garanție sunt prezentate aici: https://sfaturi.decathlon.ro/cum-functioneaza-garantia-de-5-ani-a-produselor-noastre-textile-pentru-snowboard

  Rezistenţa jachetei

  Garantăm gecile de snowboard 5 ani. Îți recomandăm să o repari la nivel local, în cazul în care este deteriorată. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

  Acest produs mă va proteja de intemperii?

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă este realizată din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final, am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida impermeabilitatea acestuia.

  Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă. În cazul acestui produs, cusăturile etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la contactul cu zăpada (glugă, umeri).

  La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

  Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

  Stratul protector respirant este format prin aplicarea unei soluţii sau a unui lichid ce creează o peliculă de protecţie. Stratul respirant reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei.

  Cum menţine jacheta de schi căldura?

  Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

  Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Spălarea gecii

  Pentru optimizarea performanţelor şi rezistenţei jachetei: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

  Garanție

  5 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Aprobat de

  Ești interesat să faci parte din echipa noastră de testeri? Contactați-ne pe wedze.com!

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri