5 ani garantie
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10

Geacă snowboard/schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi

24999 LEI

Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Se poate purta cu o protecţie dorsală.

Geacă prevăzută cu o croială ce oferă libertate de mişcare. Asigură căldură, impermeabilitate şi respirabilitate.

Culoare: Argintiu / NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

Impermeabilitate

Strat protector 10 000 mm. Cusături principale etanşe.

Libertate de mișcare

Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

Căldură

Vată reciclată în proporție de 90%: corp 80 g/m2 , mâneci și glugă 60 g/m2.

Respirabilitate

Membrana facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei.

Reglabil

Glugă şi mâneci reglabile.

Buzunare

4 buzunare:2 pentru mâini, 1 la piept, 1 buzunar interior.Buzunar pentru skipass!

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Geacă gri: Modelul din poză poartă mărimea L și măsoară 181 cm.Măsurile sunt următoarele:Circumferință piept: 96 cm
Circumferință talie: 83 cmLungime brațe: 61 cm
Geacă galbenă: Modelul din poză poartă mărimea L și măsoară 180 cm.Măsurile sunt următoarele:Talie: 99 cm
Lungime brațe: 51 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa gecii

Garantăm produsele noastre 5 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre, pentru a garanta o rezistență cât mai bună de-a lungul timpului.

Acțiunile noastre pentru a reduce impactul asupra mediului

Cunoaștem impactul nostru asupra mediului și ne dorim să reducem la maximum impactul generat de produsele noastre esențiale acestui sport, pentru a ne proteja terenul de joc. Această geacă a fost realizată cu următoarele caracteristici:

- Vatelină 90% reciclată
- Material principal fără fluor
- Căptușeală fir vopsit în masă (Vopsire Dope Dyed)

Ce reprezintă tehnica Dope Dyed ?

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă, produse chimice și energie. Pentru a limita acest impact, utilizăm tehnica "Dope Dyed" care constă în integrarea pigmenților de culoare sub formă de pudră încă de la fabricarea firului.Astfel, limităm consumul de apă și apele uzate rezultate de băile de vopsea.

Demersuri protejare mediu

În ciuda eforturilor noastre, nu este tot timpul ușor să reducem impactul asupra mediului.Pentru acest produs mai trebuie să:
- transformăm materialul principal într-un material reciclat - utilizăm vopsirea Dope Dyed pentru toate componentele - realizăm un produs impermeabil cu un strat protector din PU reciclat
- separăm stratul protector (sau să folosim aceeași compoziție chimică) pentru a facilita reciclarea produsului.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers.Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Acest produs mă va proteja de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă este realizată din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final, am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida impermeabilitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. În cazul acestui produs, cusăturile etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la contactul cu zăpada (glugă, umeri).

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

Stratul protector respirant este format prin aplicarea unei soluţii sau a unui lichid ce creează o peliculă de protecţie. Stratul respirant reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei.

Cum menţine geaca de schi căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub geacă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe produs sunt diferite ?

Produsul este prevăzut cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 10 000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe geacă este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Material textil mânecă 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.

Aprobat de

Pasionaţi de snowboard şi schi.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Geacă snowboard/schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi
Geacă snowboard/schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi
Geacă snowboard/schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi
Geacă snowboard/schi SNB 100 Gri-Negru Bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
40,18 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii