WEDZE

Geacă Schi freeride Patrol Negru Bărbați

57999 RON
Ref. : 8737954

Produs conceput pentru schi. Geacă impermeabilă și respirantă.

Această geacă este ideală pentru a schia în deplin confort. Impermeabilitate, respirabilitate și orificii de ventilare.

Culoare: Negru

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • 2XL undefined
+ 579 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 10 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe. Fermoar rezistent la apă.

  Respirabilitate

  Membrană ce permite evacuarea transpirației RET 12. 2 fermoare de ventilare.

  Libertate de mișcare

  Croială largă și mâneci stretch, pentru libertate de mișcare.

  Căldură

  Geacă impermeabilă. Pentru căldură, trebuie să purtați și un al 2-lea strat termic.

  Buzunare

  2 buzunare pentru mâini, 1 skipass, 1 buzunar interior la piept, 1 buzunar cu plasă pentru ochelari.

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Glugă pe cască, manșete, protecție para-zăpadă.

  Adaptare la conformație

  Glugă 3D reglabilă.

  Ventilare

  Două orificii de ventilare sub brațe.

  Imagini

  Geacă Schi freeride Patrol Negru Bărbați
  Geacă Schi freeride Patrol Negru Bărbați

  Informații tehnice

  Funcții complementare

  Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, foarte simplu, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
  Sistem de strângere la nivelul încheieturilor și manșetelor, pentru a limita intrarea frigului și a zăpezii.Protecție para-zăpadă, pentru a evita pătrunderile de zăpadă.

  Ventilare

  Pentru a rămâne cu pielea uscată, este important să purtați o geacă impermeabilă,dar care să asigure evacuarea transpirației.Ventilarea joacă un rol important în evacuarea transpirației. Din acest motiv, această geacă este prevăzută cu fermoare de ventilare (35 cm mărimea L).

  Croială

  Croiala largă și mânecile preformate asigură libertate de mișcare. Materialul este stretch, pentru a asigura libertate de mișcare.

  Buzunare

  Două buzunare pentru mâini, cu fermoar waterproof. Un buzunar la piept, exterior, cu fermoar etanș. Un buzunar skipass, pe braț, cu fermoar. Un buzunar interior, cu plasă și acces rapid.

  Ce trebuie să purtați sub geaca de schi?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: lenjerie de corp, o bluză strat 2 pentru a menţine căldura și geacă de schi pentru a proteja de intemperii. Primul strat permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi, în timp ce stratul al doilea asigură căldură (este cazul jachetelor din puf, polarelor).2 asigură căldură, precum gecile sau puloverele din polar.

  Al 3-lea strat

  Asigură protecție împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt), împiedicând intrarea acestora (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al gecilor căptușite, completând astfel stratul al doilea.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări. Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

  Impermeabilitatea materialului

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm de apă.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

  Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul că este flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

  Impermeabilitate/test duș

  Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO?

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Alegerea corectă a mărimii

  Modelul poartă mărimea L și are înălțimea de 1,80 m. Măsurile sunt următoarele: Talie: 85 cm.
  Circumferință șolduri: 100 cm.
  Circumferință piept: 100 cm.

  Greutate

  Cântărește 750 g pentru mărimea L.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan Căptuşeală 100% Poliester Șnur de strângere 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  Purtarea unui strat 2 este esențială pentru un bun confort termic.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Aprobat de

  O echipă de clienți, colaboratori Decathlon, ambasadori practicanți de schi freeride.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri