WEDZE

Geacă Schi FR900 WARM Subțire și călduroasă Bleumarin Damă

32999 RON
Ref. : 8587412

Puful asigură o protecție termică optimă, iar mesh-ul asigură respirabilitate și libertate de mișcare.

Produs conceput pentru schi freeride (nivel avansat). Asigură confort termic și libertate de mișcare.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  90% puf, 10% pene, pentru a garanta confort termic optim. Glugă.

  Respirabilitate

  Mesh 3D la spate și în părțile laterale, pentru respirabilitate optimă.

  Libertate de mișcare

  Mesh 3D la spate, pentru a asigura libertate de mișcare.

  Polivalență

  Protecție maximă: guler care se ridică, glugă.

  Buzunare

  Două buzunare laterale pentru mâini.

  Design compact

  Ocupă foarte puțin spațiu, grație pufului.

  Imagini

  Geacă Schi FR900 WARM Subțire și călduroasă Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR900 WARM Subțire și călduroasă Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR900 WARM Subțire și călduroasă Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR900 WARM Subțire și călduroasă Bleumarin Damă

  Informații tehnice

  Concepere produs

  Jachetă 90% puf și 10% pene, pentru confort.Jacheta este prevăzută cu zone de căldură adaptate nevoilor practicanților de freeride. Zonele stretch din părțile laterale și de pe brațe asigură libertate de mișcare. Materialul stretch fiind foarte respirant, acesta joacă un rol foarte important în evacuarea transpirației. Gluga poate fi purtată sub cască, iar gulerul poate fi ridicat.

  Recomandări de utilizare

  În timpul efortului fizic intens, hainele prea groase pot provoca senzaţia de frig. Transpiraţia nu poate fi evacuată eficient, aşa că aceasta rămâne în contact cu pielea.Este aşadar interesant să utilizaţi şi un hanorac care poate fi înlăturat dacă vremea se încălzește.Este important să deschideți fermoarul înainte de a vă fi prea cald şi să îl închideţi, înainte de a vă fi prea frig.

  Ce trebuie să purtați sub geaca de schi?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: 1 lenjerie de corp, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 geacă de schi pentru a proteja de intemperii.
  Stratul 1: Lenjeria de corp permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi. Stratul 2: asigură căldură (este cazul jachetelor/ puloverele din polar).

  Ce înseamnă certificarea RDS * ?

  Puf certificat RDS (Responsible Down Standard). Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștri se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor și smulse după sacrificare.

  Puterea de umflare

  Puterea de umflare reprezintă capacitatea de izolare termică a pufului, prin păstrarea unui anumit volum de aer. Cu cât puful se umflă mai mult, cu atât mai mult acesta înmagazinează aer și, deci, este mai izolant.

  Avantajele umpluturii cu puf şi pene de raţă*

  Capacitatea de umflare şi rezistenţă a pufului îi conferă 3 calităţi pentru practicarea de Freeride: - Izolare termică, datorită aerului păstrat în pene.
  - Greutate redusă: la aceeaşi termperatură, penele sunt mult mai uşoare decât vatelina sintetică. - Compactare ușoară.

  Spălare

  Iată câteva recomandări: închideți toate fermoarele jachetei și spălați-o la un program sintetic 30°,
  împreună cu 2 mingi de tenis.
  Un program cu stoarcere foarte puternică poate provoca crearea de cocoloașe de puf.
  Jacheta se poartă toată iarna și trebuie spălată. Dacă nu aveți uscător, o puteți usca pe un suport de rufe, întorcând-o și având grijă să o scuturați, petru a nu se forma ghemotoace de puf.

  Uscare

  Este posibil ca după ce scoateți jacheta din mașina de spălat, să aveți impresia că puful din interior a dispărut.Uscătorul este cel mai bun mijloc de a reda puterea gonflabilă a pufului.Puneți jacheta în uscător împreună cu 2 mingi de tenis și uscați-o timp de 2-3 cicluri de uscare. Încearcă 2-3 cicluri de uscare.
  Dacă nu aveți uscător, o puteți usca pe un suport de rufe, întorcând-o și având grijă să o scuturați, pentru a nu se forma cocoloașe de puf.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Fie că este vorba de cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Totuși, dacă nu putem repara produsul (defect de fabricație ireparabil), poți înlocui produsul sau poți primi banii înapoi

  Greutate

  Cântărește 330 g pentru mărimea M.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Căptuşeală 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Material principal: strat exterior 83% Polietilenă tereftalată, 17% Elastan Material principal: strat interior 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan Material principal: strat intermediar 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat. A nu se depozita pliată.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri