WEDZE

Geacă Schi freeride FR900 Turcoaz Damă

65699 RON
89999 RON -27%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8750959

Produs conceput pentru schi freeride. Asigură respirabilitate și protecție optimă.

Sunteţi pasionaţi de Freeride şi practicaţi tot sezonul? Impermeabilă şi respirantă, această geacă răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Culoare: ALBASTRU

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S Produs indisponibil online momentan
 • M undefined
 • L Produs indisponibil online momentan
 • XL undefined
+ 656 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe. Glugă 3D.

  Respirabilitate

  Membrană ce permite evacuarea transpirației RET 12. 3 fermoare de ventilare.

  Libertate de mișcare

  Croială largă și mâneci preformate, pentru libertate de mișcare.

  Căldură

  Material impermeabil. Pentru căldură, trebuie să purtați și un al 2-lea strat.

  Durabilitate

  Material foarte rezistent pentru freeride intensiv.

  Buzunare

  7 buzunare: 2 pentru mâini, 2 la piept (1 intern, 1 extern), 2 cu plasă.

  Utilizare ușoară

  Fermoar de ventilare în față, pentru acces simplu și rapid.

  Reglabil

  Mâneci strânse prin benzi velcro. Glugă 3D.

  Imagini

  Geacă Schi freeride FR900 Turcoaz Damă
  Geacă Schi freeride FR900 Turcoaz Damă
  Geacă Schi freeride FR900 Turcoaz Damă
  Geacă Schi freeride FR900 Turcoaz Damă

  Informații tehnice

  Glugă 3D

  Glugă 3D, ușor de reglat. Croiala glugii este concepută pentru a asigura libertate de mișcare în timpul activității. Compatibilă cu purtarea unei căști. Gluga preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro-perforat, pentru a facilita respiraţia şi a proteja faţa.

  Manşete

  Manșete foarte largi şi reglabile pentru a sta deasupra mănuşilor, pentru a vă proteja de zăpadă, a menţine piele uscată şi a asigura căldură. Manșete din elastan cu orificii pentru degetul mare, pentru etanșeitate la nivelul mănușilor/jachetei.

  Ventilare

  Pentru a rămâne cu pielea uscată, este important să purtați o geacă impermeabilă,dar care să asigure evacuarea transpirației.Ventilarea joacă un rol important în evacuarea transpirației. Din acest motiv, această geacă este prevăzută cu fermoare de ventilare (35 cm mărimea L).În plus, fermoarul de ventilare din față asigură o ventilare rapidă.

  Buzunare

  2 buzunare cu fermoar etanş. 1 buzunar piept interior cu fermoar etanș. 1 buzunar piept exterior cu fermoar etanș. 1 buzunar la nivelul umărului stâng pentru skipass cu fermoar etanș. 2 buzunare interioare cu plasă și acces rapid.

  Croială

  Croiala largă și mânecile preformate asigură libertate de mișcare. Acestă geacă este concepută din 2 materiale,pentru a garanta fluiditate și libertate de mișcare.

  Ce trebuie să purtați sub geaca de schi?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: lenjerie de corp, o bluză strat 2 pentru a menţine căldura și o geacă de schi pentru a proteja de intemperii. Stratul 2 asigură căldură.

  Al 3-lea strat

  Asigură protecție împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt), împiedicând intrarea acestora (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al gecilor căptușite, completând astfel stratul al doilea.

  Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

  Protecția parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza gecii. Acesta împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Poate fi asociat unui pantalon, datorită celor 3 orificii, cu capsă.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări. Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

  Impermeabilitatea materialului

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 15000 mm rezistă la presiunea exercitată de 15000 mm de apă.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

  Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o căptușeală, pentru protecţie. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul de a fi mai flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

  Impermeabilitate/test duș

  Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat, în cazul anumitor deteriorări. Acest produs poate fi reparat, în anumite cazuri. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă nu putem repara produsul (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO®?

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Greutate

  Cântărește 700 g pentru mărimea M.

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 175 cm.Măsurile sunt următoarele: Circumferință piept: 92 cm.
  Circumferință talie:66 cm.
  Circumferință șolduri:89 cm.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Jug 100% Poliamidă Material principal - Parte inferioară 100% Poliamidă Căptușeală 100% Poliamidă Căptuşeală secundară 85% Poliamidă, 15% Elastan Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  Purtarea unui strat 2 este esențială pentru un bun confort termic.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Aprobat de

  O echipă de clienți, colaboratori Decathlon, ambasadori practicanți de schi freeride.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri