WEDZE

Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați

34499 RON
39999 RON -13%
*De la ‪09.11.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8645976

Practicați schi freeride în siguranță! 100% cusături etanșe, fermoare de ventilare, vatelină 150 g/m² (bust) și 60 g/m² (brațe), mesh 3D. Toate acestea pentru a asigura căldură și pentru a menține pielea uscată.

Produs conceput pentru schi freeride (nivel începător). Asigură confort și căldură!

Culoare: Vișiniu închis

 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • 2XL 10
+ 344 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 10 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe. Fermoar rezistent la apă.

  Respirabilitate

  Membrană respirantă RET 12, orificii de evacuare a transpirației.

  Libertate de mișcare

  Croială largă, pentru libertate de mișcare.

  Căldură

  Vatelina protejează de frig și orificiile de ventilare reglează temperatura.

  Buzunare

  5 buzunare:2 pentru mâini, 2 la piept (1 intern/1 extern), 1 buzunar pentru skipass pe braț.

  Adaptare la conformație

  Glugă reglabilă 3D, care se poate pune sub cască.

  Reglabil

  Mâneci strânse prin benzi velcro.Glugă 3D. Protecție para- zăpadă.

  Imagini

  Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
  Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
  Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
  Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
  Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați

  Informații tehnice

  Funcții complementare

  Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, foarte simplu, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
  Strângere la încheieturi și manșete, pentru a limita intrarea zăpezii în mânecă.Sistem de strângere în partea inferioară a jachetei și protecție anti-zăpadă.

  Impermeabilitatea materialului

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 5000 mm rezistă la presiunea exercitată de 5000 mm de apă.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (se recomandă la fiecare 3 spălări). Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

  Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul că este flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

  Impermeabilitate/test duș

  Această geacă a fost validată sub un test sub 60 l de apă/ m² / timp de 2 ore. Acest test reproduce condițiile unei averse la munte.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă însă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl înlocuiești sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO®?

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Alegerea corectă a mărimii

  Modelul poartă mărimea L și are înălțimea de 1,80 m. Măsurile sunt următoarele: Talie: 85 cm.
  Circumferință șolduri: 100 cm.
  Circumferință piept: 100 cm.

  Greutate

  Cântărește 1.06 Kg pentru mărimea L.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  S : 0.982 kg
  M : 1.018 kg
  L : 1.06 kg
  XL : 1.115 kg
  2XL : 1.186 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală secundară 90.3% Polietilenă tereftalată, 9.7% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Buzunar 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan Cuff 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri