WEDZE

Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă

79999 RON
Ref. : 8640395

Produs conceput pentru schi freeride, practicare consecventă. Pad-uri de căldură, pentru confort termic.

Geacă impermeabilă și respirantă, realizată dintr-un material cu 3 straturi, pentru confort pe orice vreme, datorită pad-urilor de căldură și ventilării.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
 • 2XL Produs indisponibil online momentan
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe. Fermoar rezistent la apă.

  Respirabilitate

  Membrană, pad-uri pentru căldură, orificii de ventilare.

  Libertate de mișcare

  Croială largă, pentru libertate de mișcare.

  Căldură

  Pad-uri de căldură lipite (vatelină 100 g/m²).

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Glugă pe cască, manșete, fustă para-zăpadă.

  Buzunare

  5 buzunare cu fermoar:2 pentru mâini,1 la piept,1 interior,1 skipass, 1 plasă.

  Adaptare la conformație

  Glugă reglabilă 3D, care se poate pune sub cască.

  Ventilare

  2 orificii de ventilare largi sub brațe.

  Imagini

  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă
  Geacă Schi FR 500 Bleumarin Damă

  Informații tehnice

  Căldură și respirabilitate

  Pad-uri de căldură plasate pentru a asigura o bună protecție termică.Acest concept permite păstrarea unei zone late unde materialul cu membrană, compus din 3 straturi, poate evacua mai bine transpirația.Acesta asigură un compromis între o geacă realizată complet din vatelină și o geacă realizată din 3 straturi, fără niciun aport de căldură.
  Această geacă este modulabilă și este important să purtați pe dedesubt și un strat 2, mai mult sau mai puțin călduros, în funcție de condițiile meteorologice.

  Funcții complementare

  Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, dintr-un simplu gest, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
  Strângere la încheieturi și manșete cu orificii pentru degetul mare, pentru a limita intrarea zăpezii în mânecă.Protecție para-zăpadă, pentru a evita pătrunderile de zăpadă.

  Ventilare

  Pentru a rămâne cu pielea uscată, este important să purtați o geacă impermeabilă,dar care să asigure evacuarea transpirației.Ventilarea joacă un rol important în evacuarea transpirației. Din acest motiv, această geacă este prevăzută cu 2 fermoare de ventilare (30 cm mărimea L).

  Croială

  Croiala largă și mânecile preformate asigură libertate de mișcare. Materialul este extensibil. Asigură libertate de mișcare!

  Buzunare

  2 buzunare cu fermoar etanş. 1 buzunar piept, interior, cu fermoar etanș. 1 buzunar piept, exterior, cu fermoar etanș. 1 buzunar la nivelul mâinii stângi, pentru skipass, cu fermoar etanș. 1 buzunar interior, cu plasă și acces rapid.

  Ce trebuie să purtați sub geaca de schi?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: lenjerie de corp, o bluză strat 2 pentru a menţine căldura și geacă de schi pentru a proteja de intemperii. Primul strat permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi, în timp ce stratul al doilea asigură căldură (este cazul jachetelor din puf, polarelor).2 asigură căldură, precum gecile sau puloverele din polar.

  Al 3-lea strat

  Asigură protecție împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt), împiedicând intrarea acestora (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al gecilor căptușite, completând astfel stratul al doilea.

  Tratament hidrofob

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (se recomandă la fiecare 3 spălări). Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

  Impermeabilitate

  Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10000 mm de apă.

  Respirabilitate

  Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer, numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

  Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

  Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o căptușeală, pentru protecţie. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul de a fi mai flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

  Impermeabilitate/test duș

  Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

  Cum se obţine un produs impermeabil?

  Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a gecilor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă însă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică ireparabil), ai posibilitatea să îl înlocuiești sau să primești banii înapoi.

  Ce este sistemul RECCO®?

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Greutate

  Cântărește 710 g pentru mărimea M.

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 175 cm.Măsurile sunt următoarele: Circumferință piept: 92 cm.
  Circumferință talie:66 cm.
  Circumferință șolduri:89 cm.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliamidă Buzunar 76% Poliamidă, 24% Elastan Strat protector 100% Poliuretan Cuff 85% Poliamidă, 15% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  Purtarea unui strat 2 este esențială pentru un bun confort termic.

  TESTE

  Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

  Aprobat de

  O echipă de clienți, colaboratori Decathlon, ambasadori practicanți de schi freeride.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri