WEDZE

Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați

84999 RON
Ref. : 8512091

Această geacă este impermeabilă, prevăzută cu o glugă ce se poate purta deasupra căștii și cu o protecție para-zăpadă detașabilă.

Produs conceput pentru schi de tură, indiferent de condițiile climatice.

Culoare: Gri carbon / Gri perlă

 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
+ 849 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Lejeritate

  Greutate mărimea M = 585 g, material ușor și rezistent = 124 g/m2.

  Libertate de mișcare

  Material stretch, coate preformate.

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe.

  Buzunare

  Volum adaptat pentru a depozita piei de focă.

  Polivalență

  Material detașabil protecție zăpadă, cu închidere.

  Imagini

  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați
  Geacă schi de tură MOUNTAIN TOURING Gri Bărbați

  Informații tehnice

  Impermeabilitate produs

  Impermeabilitatea gecii a fost testată sub o ploaie de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

  Impermeabilitate material

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie). Cu o impermeabilitate echivalentă a 15 000 mm, această geacă oferă un nivel de impermeabilitate foarte ridicat.

  Respirabilitate material

  Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer, numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. Se consideră că:RET < 9 = materialul este foarte respirant
  9 < RET < 12 = materialul este respirant
  RET > 12 = materialul este puțin respirant
  Această geacă are un indice RET de 10

  Glugă

  Volumul glugii a fost conceput pentru a putea fi purtată deasupra căștii. Pentru noi, conceperea de produse adaptate practicării sportului nostru este obiectivul principal. Reglarea în înălțime și adâncime permite ajustarea volumului în funcție de nevoie (cu sau fără cască).O vizieră semi-rigidă permite îmbunătățirea protecției frunții și ochilor.Gulerul poate fi ridicat, pentru a oferi protecție eficientă a feței.

  Buzunare

  În exterior: 2 buzunare mari, cu fermoare impermeabile. Volumul acestor buzunare este suficient pentru a depozita pieile. De asemenea, geaca este prevăzută cu un mic buzunar securizat pe braț, pentru un card bancar sau pentru skipass.În exterior: 1 buzunar cu fermoar, pentru telefon. Buzunarele sunt poziționate pe piept, pentru acces rapid.

  Ventilare

  Geaca este prevăzută cu orificii de ventilare sub brațe, pentru ventilare optimă atunci când urcați și vă este foarte cald. Vă recomandăm să le deschideți la urcare, pentru a evita să transpirați foarte mult și nu uitați să le închideți la coborâre, pentru a limita pătrunderea aerului rece în interior.

  Fustă parazăpadă

  Această geacă este prevăzută cu fustă para-zăpadă, pentru a evita pătrunderea zăpezii în interior. Dacă nu aveți nevoie de acestă fustă, o puteți detașa ușor, grație fermoarului.
  Poți face acest lucru ori de câte ori dorești.

  Recomandări de întreţinere

  A se spăla la 30°C. Alegeți detergent lichid și nu utilizați balsam. Închideți fermoarele înainte de a introduce jacheta în mașina de spălat. Tratamentul hidrofob trebuie reînnoit la fiecare spălare. Gama completă de produse concepute pentru întreţinerea materialelor impermeabile şi respirante se găseşte în toate magazinele Decathlon. Aceste produse prelungesc durata de viaţă a articolelor vestimentare.

  Croială ergonomică

  Liniile gecii au fost alese pentru a oferi cel mai bun confort în timpul ieșirilor la schi. Această geacă are o croială ușor largă, pentru a purta o jachetă din puf pe dedesubt. Coatele sunt preformate, pentru a asigura libertate de mișcare.Gluga asigură libertate de mișcare și nu limitează câmpul de vizibilitate.

  Sistem RECCO®

  100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tutorial spălare produs impermeabil

  După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
  După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

  Reparare produs

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Fie că este vorba de agățături, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă nu putem repara produsul (defect de fabricație ireparabil), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 76% Poliamidă, 24% Elastan Membrană 100% Poliuretan

  TESTE

  Această geacă a fost testată de către echipa de concepere în timpul iernii 2019-2020.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri