WEDZE

Geacă călduroasă și impermeabilă schi 550 Albastru Fete

21599 RON
26999 RON -20%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8806070

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Ideal pentru a progresa.

Cusături 100% etanşe, jacheta este ideală pe orice tip de vreme. Protecția pentru zăpadă se reglează automat atunci când închisi geaca.

Culoare: ALBASTRU / Roz fluorescent

 • 6 ani Produs indisponibil online momentan
 • 8 ani Produs indisponibil online momentan
 • 10 ani undefined
 • 12 ani Produs indisponibil online momentan
 • 14 ani undefined
+ 215 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Vatelină 150 g/m².Căptușeală călduroasă. Protecție împotriva pătrunderii zăpezii

  Impermeabilitate

  Impermeabilitate excelentă: membrană 10000 mm, cusături 100% etanşe. Glugă.

  Buzunare

  5 buzunare, dintre care 1 skipass,1 interior cu fermoar, 1 exterior piept.

  Hidrofobie

  Materialul exterior și interior al glugii este hidrofob.

  Reglabil

  Manșete cu strângere elastică.

  Utilizare ușoară

  Protecție para-zăpadă automată.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

  Informații tehnice

  Vatelină pentru izolare termică

  Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Acest material sintetic pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va reține mai mult aer şi va fi mai izolantă.

  Membrană

  Membrana este un material foarte subţire, aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Aceasta este hidrofobă, nu permite infiltrarea apei (zăpadă, ploaie, etc), lăsând în acelaşi timp transpiraţia să se evacueze.

  Cusături 100% etanşe

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzile adezive și impermeabile sunt plasate pe toate cusăturile produsului, în interiorul jachetei, pentru ca aceasta să prezinte o impermeabilitate optimă.

  Hidrofobie

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

  Rezistenţă

  Știm câtă energie se consumă în timpul activităților în zăpadă. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

  Material protecție zăpadă

  Protecție para-zăpadă în talie. În cazul acestei geci, aceasta se închide automat atunci când copilul o închide. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

  Buzunar skipass

  Skipass mereu la îndemână! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza geaca se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid geaca la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliamidă Căptușeală mâneci 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan Căptușeală din spate 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri