DREAMSCAPE

Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați

89999 RON
Ref. : 8600856

Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Permite purtarea produsului cu protecție dorsală.

Rezistentă și foarte impermeabilă (20 000 mm), aceasta rezistă la toate solicitările. Prevăzută cu sistem de strângere automată și glugă compatibilă cu casca.

Culoare: Bej chit

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune, rupere şi solicitare.

  Compatibilitate

  Tehnologie ZIPROTEC: protecție dorsală cu fermoar (se vinde separat)

  Impermeabilitate

  Membrană 20 000 mm (Schmerber), cusături etanşe.

  Libertate de mișcare

  Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

  Căldură

  Vatelină similară umplutură puf, reciclată în proporție de 70%: 80 g/m2.

  Respirabilitate

  Material respirant și orificii de ventilare: 10 000 g/m²/24 h.

  Reglabil

  Glugă 3D, strângere automată la încheieturi.

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Mâneci și manșete ergonomice.

  Imagini

  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați
  Geacă rezistentă snowboard SNB900 Bej Bărbați

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 186 cm.Măsurile sunt următoarele: Talie: 82 cm
  Circumferință șolduri: 99 cm
  Circumferință piept: 103 cm

  Siguranță datorită tehnologiei RECCO®

  Această geacă de snowboard este prevăzută cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Tehnologie ZIPROTEC, pentru a vă facilita protecția

  La DREAMSCAPE, încercăm să vă propunem produse care să vă faciliteze viață și să vă asigure protecție.Tehnologia ZIPROTEC vă permite să combinați geaca și protecția dorsală DREAMSCAPE DBCK 500 H. Nu mai trebuie să stai pe gânduri dimineața. Nu trebuie decât să te îmbraci cu geaca pentru a te proteja de intemperii, dar și de posibilele șocuri în timpul căderii.

  Cum funcţionează garanţia produsului?

  Acest produs poate fi reparat.Pe durata celor 5 ani de garanție, ne angajăm să reparăm produsul gratuit.Cârligele, cusăturile, fermoarele etc. îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. În schimb, dacă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.
  Pentru mai multe detalii cu privire la garanție, accesează link-ul: https://sfaturi.decathlon.ro/cum-functioneaza-garantia-de-5-ani-a-produselor-noastre-textile-pentru-snowboard

  Rezistenţa jachetei

  Garantăm gecile de snowboard 5 ani. Îți recomandăm să o repari la nivel local, în cazul în care este deteriorată. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

  Acțiunile noastre pentru a reduce impactul asupra mediului

  Cunoaștem impactul nostru asupra mediului și ne dorim să reducem la maximum impactul generat de produsele noastre esențiale acestui sport, pentru a ne proteja terenul de joc. Această geacă a fost realizată cu următoarele caracteristici:

  - Vatelină reciclată în proporție de 70% - Material spate 3D reciclat 85%
  - Material principal fără fluor
  - Alegerea unor materiale mai rezistente

  Ce reprezintă tehnica Dope Dyed ?

  Vopsirea materialelor textile necesită multă apă, produse chimice și energie. Totuși, ne place să purtăm haine colorate. Pentru a limita acest impact, utilizăm tehnica „Dope Dyed” care constă în integrarea pigmenților de culoare sub formă de pudră încă de la fabricarea firului.Astfel, limităm consumul de apă și apele uzate rezultate din băile de vopsea.

  Demersuri protejare mediu

  În ciuda eforturilor noastre, nu este tot timpul ușor să reducem impactul asupra mediului.În cazul acestui produs am lucrat pentru:
  - a transforma materialul principal în material reciclat;
  - a folosi vopsirea Dope Dyed pentru toate materialele; - a realiza un produs impermeabil cu un strat protector din PU reciclat;
  - a separa stratul protector (sau să folosim aceeași compoziție chimică) pentru a facilita reciclarea produsului.

  Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

  Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers.Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

  Produs practic

  Această geacă este concepută de către pasionaţi de snowboard. În plus faţă de materialele care asigură rezistenţă, am adăugat un sistem de reglare a mânecilor automat pentru mănuşi. Nu mai este nevoie să pierdeţi timpul pentru a strânge mânecile. Interiorul gecii este din material mesh 3D respirant şi foarte confortabil.

  Acest produs mă va proteja de intemperii?

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă este realizată din material impermeabil. Pentru validarea impermeabilității, acest produs a fost testat mai multe zile, în condiții reale de practică sportivă.

  Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, acesta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, toate cusăturile sunt 100% etanșe.

  La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

  Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

  O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

  Cum menţine jacheta de schi căldura?

  Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

  Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Evitarea intrărilor de zăpadă în jachetă

  Gecile noastre sunt prevăzute cu o protecție para-zăpadă elastică, ce se reglează pe talie. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, geaca ermetică împiedică infiltrarea zăpezii. În plus, acest model este echipat cu tehnologia noastră de strângere etanșă și automată a mânecilor.Mâneca se ajustează perfect pe deasupra mănușilor.

  Spălarea gecii

  Pentru optimizarea performanţelor şi rezistenţei jachetei: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

  Garanție

  5 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliamidă Umplutură 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan Material lateral 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Aprobat de

  Şef de produs Freeride World Qualifier şi pasionaţi de snowboard şi schi. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com!

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri